Схожі на людей , важко сказати відео поганське . А Царьов 100% гомосєк , голяка по Києву розгулює . Ганьба риганАльним гомосєкам !You must be registered for see medias
Это - люди? Скажите мне кто-нибудь?
15 КВІТНЯ, 2014 11:56
Перший батальйон Національної Гвардії, сформований з добровольців Самооборони Майдану, відбув на передову
Про це написав на своїй сторінці уYou must be registered for see linksсекретар РНБО Андрій Парубій, передаєYou must be registered for see links
«У бійців високий бойовий дух і готовність захистити Україну. Там дуже не просто. Я це знаю - тільки недавно повернувся з Луганська, де провів цілий тиждень. Але я впевнений - ми переможемо, бо з нами Бог і Україна» , - зазначив Парубій.
You must be registered for see images
Да сам возмущен!!!Верх смелости и патриотизма-еп!!!You must be registered for see medias
Это - люди? Скажите мне кто-нибудь?
Увы, да. И если их расстрелять без суда и следствия, это будет преступление.Это - люди? Скажите мне кто-нибудь?
правильно.Але бан на форумі просто за те, що комусь щось не подобається, це не вихід.
Не факт.Это 100% фейк. Это запись не из эфира. Частота на дисплее радиостанции 27,190 МГц это частоты "гражданского диапазона". Сейчас их используют только водители "дальнобои". Характерной тембровой окраски звука, и "хлопания" шумоподавителя нет. Сигнал от всех корреспондентов одинаковый по уровню. Это некая студийная запись, с "актёрами", причём, режиссёр явная бездарь (по Станиславскому)