Чи треба сьогодні українцям ставати до зброї?

Чи треба сьогодні Українцям ставати до зброї?

• да

Голосів: 40 65.6%
  • нет

Голосів: 21 34.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    61

terran

Well-Known Member
Зате у "супостатов" буде менш бажання прибудовуватись до будь кого, якщо будуть знати, що за це можуть і кулю в лоб отримати.
криминальные элементы вооружаться в первую очередь, а зная, что объект охоты может быть вооружен - будут действовать сразу и жестко - никаких есть сигарета и ты с какого района, сразу по затылку.

я б сказав так, якщо озброяться всі кому забажається, то в перші часи загинуть всі хто його неадекватно використовував також загине чимало адекватних людей...і вже потім дивлячись на наслідки, можливо, люди почнуть замислюватись багато разів перед тим як лізти до рукоятки вогнепальної зброї...тобто рівень особистої відповідальності і культурної свідомості у нас на жаль чомусь не хоче приходити дивлячись на помилки в інших країнах, поки самі особисто через це не пройдемо не дойде, тому кровопролиття не уникнути...особливо це стосується людей з неврівноваженою психікою, любителів випити алкоголю, мажорів, молодих людей з "гарячою кров'ю", гопників, тобто коло потенційно небезпечних людей які можуть заволодіти зброєю доволі широке і це лякає....
Для захисту житла можна думаю якусь мисливську зброю оформити...

Whisper

Well-Known Member
Вважаю , що в мирний час мати вогнепальну зброю на руках населення в нашій країні позбавлено сенсу. В Штатах інший рівень життя , відповідальності і правосвідомості , але там існує така річ , як страх опинитися зненацька на лінії вогню , якої у нас , дякуючи Господу , немає.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
криминальные элементы вооружаться в первую очередь, а зная, что объект охоты может быть вооружен - будут действовать сразу и жестко - никаких есть сигарета и ты с какого района, сразу по затылку.
А можна подумати, криміналу колись дозвіл на зброю був потрібен. А от щоб діяти відразу, тут не будь хто на таке здатен. Люмпену обов'язково потрібно спочатку себе накрутити, відчути, що перед ним якийсь "лох".

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Вважаю , що в мирний час мати вогнепальну зброю на руках населення в нашій країні позбавлено сенсу. В Штатах інший рівень життя , відповідальності і правосвідомості , але там існує така річ , як страх опинитися зненацька на лінії вогню , якої у нас , дякуючи Господу , немає.
Хотіли сказати "не було"?

terran

Well-Known Member
А можна подумати, криміналу колись дозвіл на зброю був потрібен. А от щоб діяти відразу, тут не будь хто на таке здатен. Люмпену обов'язково потрібно спочатку себе накрутити, відчути, що перед ним якийсь "лох".
а вы простите так хорошо знаете психологию криминальных элементов? и в каких ситуациях пистолет поможет? если сразу начали гасить - пистолет будет только приятным бонусом врагу. если на вас направили оружие - вряд ли свое сможете достать ибо не известно, что там за ствол - травмат, а может и боевой. а если как обычно ты кто такой иди сюда да ещё и выпивший да ещё и вдвоем - таких даже выстрел в воздух не испугает - все равно полезут, прийдется стрелять на поражение - а потом суд, превышение обороны - они то с голыми руками были, а вы их постреляли - вот вам 3 годика в колонии.

terran

Well-Known Member
я б сказав так, якщо озброяться всі кому забажається, то в перші часи загинуть всі хто його неадекватно використовував також загине чимало адекватних людей...і вже потім дивлячись на наслідки, можливо, люди почнуть замислюватись багато разів перед тим як лізти до рукоятки вогнепальної зброї...тобто рівень особистої відповідальності і культурної свідомості у нас на жаль чомусь не хоче приходити дивлячись на помилки в інших країнах, поки самі особисто через це не пройдемо не дойде, тому кровопролиття не уникнути...особливо це стосується людей з неврівноваженою психікою, любителів випити алкоголю, мажорів, молодих людей з "гарячою кров'ю", гопників, тобто коло потенційно небезпечних людей які можуть заволодіти зброєю доволі широке і це лякає....
Для захисту житла можна думаю якусь мисливську зброю оформити...
згоден з тобою. на дорозі підрізали - а ось тобі кулю, криво подивився - а я тобі ногу прострелю і т.д. а от для захисту оселі підійде - зброя вдома і на вулиці в кишені - різні речі.

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Мне например нельзя давать оружие-я его применяю не раздумывая,на автоматизме...К сожалению...

Зверху