Юрист Приколист
VWSport
мені наприклад і цього досить для відставки Акакова
You must be registered for see links
Правильно , ничего не даст . Тем более результаты есть , может недостаточные - но есть :Вопрос чисто риторический. А что даст отставка Авакова? И кто следующий?
ну видишь , по многим позициям у нас мнения сходятся , по многим расходятся . я согласен что есть вопросы , но они будут решатся ещё долго (такую коррупцию невозможно ьбыстро побороть)мені наприклад і цього досить для відставки АкаковаYou must be registered for see links
Давно треба звільнити . Користі від його міністрування мало . Люстрація не проводиться . Мусорів винних у вбивствах та кришуванні тітушок не покарано й не звільнено , сепаратистів відловлюють мляво та й то якщо СБУ підключається .Аваков готов к отставке: "Если выбор общества будет таков - я его приму"
Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков заявляет о готовности уйти в отставку, «если таковым будет выбор общества».
Об этом он заявил перед заседанием правительства, передаетYou must be registered for see linksсо ссылкой наYou must be registered for see links.
«Множество людей хотят меня убить, множество людей хотят меня дискредитировать, множество людей хотят меня отстранить или отправить в отставку. Такова моя работа, я к этому отношусь нормальным образом. Депутаты выполняют свои функции, они высказывают свою точку зрения. Я уже многократно говорил, что нахождение меня в кресле министра внутренних дел является не самоцелью... это тяжелая работа. Я это рассматриваю таким образом - отставка министра МВД, занимающего такую позицию, такую как я сейчас занимаю, - это вопрос выбора общества. Если выбор общества будет таков - я его приму, я отойду в сторону. Для меня это не проблема», - подчеркнул Аваков.
Если дело в люстрации - то об этом можна говорить (и самое главное слово скажут люди на выборах) , и про Крым и про всё остальное . Я не спорю . Тут есть много вопросов , особенно про то что наказов не было ...Давно треба звільнити . Користі від його міністрування мало . Люстрація не проводиться . Мусорів винних у вбивствах та кришуванні тітушок не покарано й не звільнено , сепаратистів відловлюють мляво та й то якщо СБУ підключається .
Тенюха зняли через місяць , хоч його провини у здачі Криму було мало , накази віддавав головнокомандуючий в.о. призидента Турчинов . І наказів НЕБУЛО , тільки ,,тримайтесь,,
Аваков потрібен тільки для виборів .
Аваков готов к отставке: "Если выбор общества будет таков - я его приму"
Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков заявляет о готовности уйти в отставку, «если таковым будет выбор общества».
Об этом он заявил перед заседанием правительства, передаетYou must be registered for see linksсо ссылкой наYou must be registered for see links.
«Множество людей хотят меня убить, множество людей хотят меня дискредитировать, множество людей хотят меня отстранить или отправить в отставку. Такова моя работа, я к этому отношусь нормальным образом. Депутаты выполняют свои функции, они высказывают свою точку зрения. Я уже многократно говорил, что нахождение меня в кресле министра внутренних дел является не самоцелью... это тяжелая работа. Я это рассматриваю таким образом - отставка министра МВД, занимающего такую позицию, такую как я сейчас занимаю, - это вопрос выбора общества. Если выбор общества будет таков - я его приму, я отойду в сторону. Для меня это не проблема», - подчеркнул Аваков.
Слова, слова, слова. "Я піду", а коли ж це нарешті буде?1 КВІТНЯ 2014 15:21
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє про готовність піти у відставку, «якщо таким буде вибір суспільства»
Про це він заявив перед засіданням уряду, пишеYou must be registered for see linksз посиланням наYou must be registered for see links.
«Безліч людей хочуть мене вбити, безліч людей хочуть мене дискредитувати, безліч людей хочуть мене відсторонити або відправити у відставки. Така моя робота, я до цього ставлюся нормально. Депутати виконують свої функції, вони висловлюють свою точку зору. Я вже сто разів говорив, що перебування моє в кріслі міністра внутрішніх справ є не самоціллю... це важка робота. Я це розглядаю таким чином — відставка міністра МВС, що займає таку позицію, таку як я зараз займаю, - це питання вибору суспільства. Якщо вибір суспільства буде такий - я його прийму, я відійду вбік. Для мене це не проблема», - підкреслив Аваков.
Нагадаємо, Аваков був призначений в.о. міністра внутрішніх справ України 22 лютого.
25 березня керівник "Правого сектору" в захадних областях України Олександр Музичко загинув від вогнепальних поранень при затриманні міліцією в Рівненській області в ніч на 25 березня. ЗаYou must be registered for see links, Музичко загинув від пострілу з власної зброї під час боротьби з правоохоронцями.
Рівненські активісти «Правого сектора» заявили, що Музичка 25 березня «планомірно убили» працівники спецпідрозділу «Сокіл», і обвинуватили в цьому міністра внутрішніх справ Авакова. У зв'язку з цим організація наполягає на відставці Авакова.
28 березня позафракційний народний депутат Інна Богословська зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.
ТакожYou must be registered for see linksВерховної Ради з розслідування обставин загибелі Музичка більшістю голосів ухвалила рішення рекомендувати тимчасово усунути Авакова від виконання обов'язків міністра внутрішніх справ.
Аваков вже заявляв, що готовий піти у відставку.
Аваков зараз подразник, який розколює суспільство. Крім того він має нести відповідальність за вбивство Музичко. Крім того, він нічого не робе з сепаратистами. Крім того, він не відсторонив тих, хто був задіян у корупційний схемах. Більше того, він вже почав будувати власні.Вопрос чисто риторический. А что даст отставка Авакова? И кто следующий?
1 КВІТНЯ 2014 15:25
Прем'єр -міністр України Арсеній Яценюк висловив сподівання , що його підлеглі таки не будуть їздити в кортежі і перевищувати допустиму швидкість
Про це він сказав сьогодні, відкриваючи засідання Кабміну, передаєYou must be registered for see links.
"Я сподіваюся, що це був останній сюжет, який я побачив у засобах масової інформації про пересування кортежами", - сказав Яценюк, звертаючись до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.
Перед початком засідання Кабміну А.Аваков у коментарі журналістам заявив, що він не пересувався в кортежі вулицями Києва, не давав вказівок про перекриття доріг, а його машина не перевищувала швидкісний ліміт .
Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що міністр внутрішніх справ Аваков їхав у кортежі, який створював аварійні ситуації і рухався з перевищенням швидкості, повертаючись з навчального центру Національної гвардії України в Київській області.
Також деякі медіа повідомляли, що в.о. президента Олександр Турчинов їхав на навчальний полігон Національної гвардії України в кортежі з п'яти машин. Пізніше прес-служба парламенту спростувала цю інформацію, зазначивши, що Турчинов зараз їздить лише з однією машиною супроводу і при цьому не користується автомобілями з Адміністрації президента чи гаражу Верховної Ради.
А як жеж без юлькиних 5-ти копійок1 КВІТНЯ 2014 16:14
Кандидат у президенти, екс -прем'єр Юлiя Тимошенко закликала політикiв вiдмовитися вiд кортежів
Як повідомляєYou must be registered for see links, про це Тимошенко заявила сьогоднi на прес-конференцiї.
"Хочу звернутися до всіх політиків, які перебувають у владі. Зробіть все для того, щоб довіра до вас тільки множилося. Приберіть всі кортежі, всі мигалки, вони не потрібні", - закликала Тимошенко.
"Захистити чиновника може тільки чесна робота", - вважає вона.
You must be registered for see medias
Ну наверное тогда когда коалиция его уволит . Тут понимаешь Коста - неплохо было бы провести ещё парламентские выборы -что-бы ни у кого не возникало вопросов . министров выдвигают партии когда за них голосует народ . если допустим за ПС проголосуют процентов двадцать , они войдут в парламент - тогда они не только уволить а и своего министра назначить смогут .You must be registered for see links
Слова, слова, слова. "Я піду", а коли ж це нарешті буде?