Нова влада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 10:28
В.о. голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв виключає відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

Про це Соболєв повідомив в кулуарах Ради, передає .

«Цього не може бути. Я вважаю, що те, що робить сьогодні Партія регіонів і ті, хто їм підіграє, це фактично розхитує ситуацію МВС... для того, щоб екстремістські сили правили бал в країні, для того, щоб такі випадки, як вчора ввечері були на Хрещатику, були практично по всій країні. Ми цього недопустимо, Аваков теж», - сказав Соболєв.
Ну, звісно. Аваков зараз знаряддя Бітьківщини проти незадоволених нею. Як жеж без нього.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 10:54
Верховна Рада України ухвалила проект постанови про негайне розброєння незаконних збройних формувань

Як повідомляє , за вiдповiдний документ №4614 проголосувало 256 з 303 депутатiв.

Вiдповiдно до документу, у зв’язку з загострення криміногенної ситуації в Українi МВС, СБУ доручено негайно провести роззброєння незаконних збройних формувань.

"Йдеть про негайне роззброєння незаконних формувань, чи то в центрi, чи то на сходi, чи то на заходi України, - зазначив спiкер парламенту Олександр Турчинов. – Якщо вони не зроблять цього, то їх можна вважати диверсантами, якi працюють проти України".
Ну, ну. Я так розумію роззброювати будуть в першу чергу тих, хто у центрі і на Заході, які проти реінкарнації режиму Януковича "Батьківщиною" виступають.
 

Stein

Well-Known Member


Премьер-министр Арсений Яценюк намерен создать при Кабинете Министров Совет по межнациональному согласию и ввести должность Уполномоченного по делам национальностей.
Это в стране денег нет, мы матерям пособие порежем, но "совет по межнациональному согласию" создадим...
 

Stein

Well-Known Member
Из нововведений по сокращению бюджетных трат:
Прокурори і слідчі мають право безкоштовно користуватися за службовими посвідченнями на території України всіма видами транспорту міського, приміського і місцевого сполучення (крім таксі) за умови, якщо розмір їх середньомісячного сукупного доходу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України; під час службового відрядження користуватися правом бронювання місць у готелях і на всіх видах транспорту, а також позачергового придбання проїзних документів.
Вот скажите мне, а каким образом кондуктор в троллейбусе будет определять, превышает ли сумма совокупного дохода прокурора за последние 6 месяцев энную величину или нет?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Из нововведений по сокращению бюджетных трат:


Вот скажите мне, а каким образом кондуктор в троллейбусе будет определять, превышает ли сумма совокупного дохода прокурора за последние 6 месяцев энную величину или нет?
А головне, це ж як часто вони на тих тролейбусах їздять.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

1 КВІТНЯ 2014 14:44
Уряд України планує передати повноваження обласних державних адміністрацій та райдержадміністрацій виконкомам місцевих рад

Про це на засіданні Кабінету міністрів заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає .

«Перше рішення, яке має бути прийнято - це ліквідація обласних державних адміністрацій та РДА. Підтримую рішення про те, щоб виконкоми відповідних місцевих рад повинні обиратися місцевими радами і саме там виконавчі комітети повинні взяти на себе всю повноту відповідальності за роботу у області, за фінансовий розвиток...» - сказав він.

На думку прем'єра, таке нововведення дозволить дати ефективні важелі контролю за місцевою владою.
От, а Яценюк вже почав втілювати у життя вимогу Росії про федералізацію.
 

Andy

Well-Known Member
Верховная Рада Украины

Верховная Рада поручила МВД и Службе безопасности Украины разоружить незаконные вооруженные формирования, действующие на территории страны. За соответствующее постановление проголосовали 256 депутатов.

Спикер Рады, исполняющий обязанности президента Украины Александр Турчинов заявил, что незаконные вооруженные формирования на Украине — «это не политическая проблема, а ответственность силовых структур».

Автором законопроекта стал лидер фракции «Батькивщина» Сергей Соболев.

О необходимости разоружении незаконных вооруженных формирований неоднократно заявлял и.о. главы МВД Украины Арсен Аваков, с требованиями об отставки которого выступают активисты радикальной группировки «Правый сектор».

Накануне после стрельбы в центре Киева был задержан один из активистов группировки, а «Правый сектор» был вынужден покинуть отель «Днепр», где находилась штаб-квартира радикалов.


Когда были нужны, назывались онижедети. Теперь бандформирования. За что боролись...
 

Life-ua

+ плюс - минус
Аваков готов к отставке: "Если выбор общества будет таков - я его приму"
Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков заявляет о готовности уйти в отставку, «если таковым будет выбор общества».
Об этом он заявил перед заседанием правительства, передает со ссылкой на .

«Множество людей хотят меня убить, множество людей хотят меня дискредитировать, множество людей хотят меня отстранить или отправить в отставку. Такова моя работа, я к этому отношусь нормальным образом. Депутаты выполняют свои функции, они высказывают свою точку зрения. Я уже многократно говорил, что нахождение меня в кресле министра внутренних дел является не самоцелью... это тяжелая работа. Я это рассматриваю таким образом - отставка министра МВД, занимающего такую позицию, такую как я сейчас занимаю, - это вопрос выбора общества. Если выбор общества будет таков - я его приму, я отойду в сторону. Для меня это не проблема», - подчеркнул Аваков.
 

GEB

Well-Known Member
Вопрос чисто риторический. А что даст отставка Авакова? И кто следующий?
 
Зверху