Ви саму статтю читали? Що саме там у тексті відповідає назві "США и ЕС осудили события возле Рады 27 марта" . Я бачу таке:Сразу же реакция США и ЕС...
Вы покажите это фото простому российскому обывателю... Я посмотрю что будет.
По большому счёту всё началось с сорванного вступления Украины в ЕС. А уже потом вдруг появилась какая то организация, которая решила на этом фоне поменять "ВСЁ" в стране. По результату - ЕС мы идём всё быстрее и быстрее. А при чём тут организация?
"Мы призываем правительство Украины гарантировать, что те, кто нарушил закон, будут привлечены к ответственности." - це може стосуватись як дій Музичко, так і тих, хто причетний до його смерті. По пікетування ВР не бачу жодного слова. Але є таке: "Мы приветствуем заявления руководства Правого сектора, что они намерены сохранить свои действия "в рамках закона"".
Про московітян я вже писав, там вже будь що їм можна показувати і вони будуть голосити. Ви хоч їх не починайте копіювати.
Що до зірваного вступу, ось:
You must be registered for see links
Проти асоціації ПС нічого проти не мав. І її вже майже підписали, остаточно підпишуть після обрання нового Президента. І це в принципі правильно. Не бачу, щоб ПС щось там зірвав.28 БЕРЕЗНЯ 2014 05:25
Країни Євросоюзу поки не готові до запуску процедури щодо вступу України в ЄС, але така можливість у майбутньому існує
Про це заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, повідомляєYou must be registered for see links.
"Члени ЄС до цього поки не готові. Вони вважають, що не тільки Україна не була готова, але також і Європейський союз не був готовий інтегрувати на цьому етапі країну, подібну Україні. Ось чому ми запропонували Україні угоду про асоціацію", - заявив Баррозу, виступаючи в ході експертної дискусії у Брюсселі.
Разом з тим глава Єврокомісії підкреслив, що "двері для вступу не закриті" і "така можливість у майбутньому існує", але для цього Україні необхідні перетворення: реформи, боротьба з корупцією, більш високий ступінь звітності влади перед суспільством.
"Рішення про початок переговорів про розширення (ЄС) за рахунок нової країни вимагає одностайності, а серед країн-членів (ЄС) одностайності щодо України не було", - сказав Баррозу.
Нагадаємо, 21 березня Україна і Європейський союзYou must be registered for see linksпро асоціацію. Підписання економічної частини відбудеться уже після президентських виборів, що пройдуть 25 травня.
Якщо я не так зрозумів, і малось на увазі, що ПС з'явився після зірвання Януковичем вступу... То, тоді просто у ПС об'єднались кілька націоналістичних організацій, задля спільної мети.