Покажите пожалуйста, где, согласно Европейской языковой Хартии гражданин ОБЯЗАН ПОНИМАТЬ украинский? Ссылки на документы, статьи, пожалуста.
А ще там нема нічого, що він взагалі забов'язан щось розуміти. І українську ніхто не забов'язан розуміти в Україні. Це право,має українець. Хто не хоче, може відмовитись.
На Украине бы так "вытесняли" - юго-восток был бы целиком доволен положением. Однако - нет. А даже Белоруссия имеет доход на душу населения в 3 раза выше чем на Украине. Страна где нет ни газа, ни нефти, ни выхода к морю, окружённая враждебными режимами. Вот это я понимаю, способности.
Так Схід і Південь і були б задоволені, якби їх з Москви і місцеві політики не підбурювали і не лякали міфічними страшилками. Це ви їм скажіть, чому Донбас, який вважає що годує всю Україну, дотації більше ніж всі інші області отримав за минулі роки. І куди ці дотації пішли.
Странное желание, особенно Для сумской области
А в чому тут іронія? Поясніть, бо я не розумію, що саме в моїх словах викликає сміх.
Ну и имеете сейчас сбежавший Крым, кучу незаконно получивших власть правителей, отказ США защищать вас любыми способами, крики в Донецке "Россия помоги!" и т.д. Играя на националистических настроениях в стране, до половины населённой ненационалистами можно добиться только развала государства.
Крим не "сбежавший", а вкрадений. Це зовсім інші речі.
Керівництво держави в нас перехідне, бо попереднє втекло, щоб не відповідати за свої злочини. Верховна Рада цілком легітимна, і обиралась всією країною.
Про "Раіся памагі" краще б не згадували. А якщо вже згадали, то скажіть тоді, що б було, якби, на приклад, у Новоросійську хтось вийшов на мітинг з закликами "Японія допомоги!". Або у Корелії. Або у Калінінграді.
Розпаду країни з національно свідомими людьми ви не дочекаєтесь. А от розпад країни населеної ватниками з імперськими замашками, я сподіваюсь побачимо дуже скоро. Бо це логічний фініш будь якої імперіалістичної політики. Історично так склалось.