Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 БЕРЕЗНЯ 2014 21:57
Міністерство закордонних справ України висловлює жаль з приводу накладення сьогодні делегацією Росії в Раді Безпеки ООН вето на проект резолюції щодо ситуації в Україні

Про це йдеться у коментарі , пише .

"Ставши єдиною країною, яка виступила проти рішення, спрямованого на деескалацію ситуації в Україні, Росія поставила себе в ізоляцію не лише в Раді Безпеки ООН, але й світі загалом", - наголошується у коментарі.

Як зазначається, Росія фактично висловила неповагу до основоположних принципів та цілей Статуту ООН. Іншими словами, "Росія наклала вето на Статут ООН".

Досі жодним відповідальним членом ООН, тим паче постійним членом РБ ООН, не ставилися під сумнів також такі основоположні для сучасної міжнародної та європейської архітектури безпеки документи, як Гельсінкський заключний акт Конференції з безпеки та співробітництва в Європі 1975 року та Будапештський меморандум 1994 року.

"Усе це підтверджує, що сьогоднішнє російське керівництво взяло на себе особисту відповідальність за підрив основоположних принципів міжнародного права та перетворило Росію на уособлення загрози міжнародному миру та безпеці у 21 сторіччі", - наголошує МЗС України.

Нагадаємо, Рада Безпеки ООН сьогодні не змогла ухвалити резолюцію із засудженням референдуму в Криму через вето, яке наклала Російська Федерація.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
тільки не це!!!
Не треба ілліча всує, та тим більш у цій темі згадувати.
 

rfvgy

Ukrainian
та, но его же завалили... нет? в общем, где медучилище
гггг там за медучилищем кодло секти ієгових , як відомо вони зі сша кормляться , так може госдеповскі печенькі десь поряд зарили :) , чи в озерце притопили :) , а Володя на стрёмє :)
І ще про пам"ятники , навпроти д/к Хімік погруддя картавого ще в січні зникло хз куди...
 

Fill

Кот
А вот вам воплощение плана по сохранению снабжения Крыма.



Прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов звернувся до командуючого Чорноморським флотом РФ Олександра Витко з проханням взяти під охорону газорозподільну станцію на Арабатській стрілці південніше селища Стрілецьке

Як пояснив Аксьонов, він попросив Чорноморський флот охороняти станцію «з метою забезпечення енергетичної безпеки Республіки Крим та безперебійного функціонування об'єктів життєзабезпечення», - повідомляє з посиланням на Кримінформ.

Прем'єр Криму розповів, що раніше сили самооборони Криму начебто не дозволили групі осіб, які представилися співробітниками Прикордонної служби України, пошкодити газопровід в районі Стрілецького.

«Бійцями сил самооборони Криму вдалося запобігти перекриття газопроводу на Крим на Арабатській стрілці. Щоб уникнути подібних спроб газорозподільна станція взята під охорону. Які намагалися пошкодити обладнання, за попередніми даними, до 40 осіб , і представляються співробітниками Прикордонної служби України особи "прискореними темпами" покинули станцію», - зазначив Аксьонов.

Нагадаємо, сьогодні орієнтовно о 13:30 біля селища Стрілецьке (Арабатська стрілка, Генічеський район, Херсонська область) з вертольотів висадився десант з 40 піхотинців російських військ.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member


Русский текст выступления постоянного представителя США при ООН Саманты Пауэр на сегодняшнем заседании Совета Безопасности ООН
 

-=UN=-

Инспектор GUI


Русский текст выступления постоянного представителя США при ООН Саманты Пауэр на сегодняшнем заседании Совета Безопасности ООН
Цікава частина, особливо для тих, кого рашистська пропаганда нажахала бандерівцями:

Россия утверждала, что на права людей в Украине осуществлялись посягательства, но это утверждение имеет силу лишь в тех частях Украины где ненадлежащее влияние осуществляли Россия и российские войска.

"Захистники" дозахищались...
 
Зверху