Історично зараз програє рашка - встромляючи дружній країні ножа в спину !!
Да ну? Рашка приєднує до себе величезний шматок території. Рашка отримує колосальний стрибок підтримки всередині країни. Жодних реальних санкцій немає. Що вона програє?
Штати так чи інакше окупували купу країн - що вони втратили? Вони досі лишаються провідною світовою державою. То де програш?
Крим у будь-якому випадку (крім перемовин , бажано міжнародних) нам не втримати !
Його втримувати треба було раніше.
Ви закликаєте ввести в крим війська , але воювати самі не бажаєте . Так і скажіть - Я не трус но я боюсь
Коли все починалось - я записався добровольцем. Проте, дивлячись на поведінку влади, народу, на те, у що перетворюється імідж України... я не маю бажання захищати цих людей.
Рашка порушила до десяти міждержавних та міжнародних угод ! ПОТРІБНО ТИСНУТИ НА ПУТЛЄРА . Крим це привід .
Звісно що привід. Це ознака всім сусіднім державам, що можна рвати, що це кволе, безпорадне державне утворення на ім'я "Україна" нічого не зробить для захисту своєї території.
Міжнародні організації нічого не зробили для допомоги Україні. На всі загрози Росія відправила їх гуляти лісом. На санкції вони пригрозили відповіддю. В результаті залишились лише розмови та пафос "байкотування саміту".
Я от не розумію в кого повинні стріляти Українські війська в криму ? По своїх громадянах ?
Війська мають виконувати свою пряму функцію - захищати територіальну цілісність та недоторканність території України. Не залежно від того, по кому для цього доведеться стріляти. Інакше - навіщо нам армія взагалі?