arnisumy
Well-Known Member
С чего вы взяли, что вам, кто то должен что то предъявлять?...Или они есть но нам их не предъявляют? Странно однако... Так вообще можно кого угодно и в чем угодно обвинить...
С чего вы взяли, что вам, кто то должен что то предъявлять?...Или они есть но нам их не предъявляют? Странно однако... Так вообще можно кого угодно и в чем угодно обвинить...
Странный расклад у вас получается. Стреляли. В столице. В мирное время. Погибли люди но никто ничего объяснить не собирается...С чего вы взяли, что вам, кто то должен что то предъявлять?
Именно так! Будете довольствоваться тем что вам в "новостях изложат" через 1-2 месяца.Странный расклад у вас получается. Стреляли. В столице. В мирное время. Погибли люди но никто ничего объяснить не собирается...
Да ну? Неужели? ))) Да и изложат ли? Пока никто ничего не изложил...Именно так! Будете довольствоваться тем что вам в "новостях изложат" через 1-2 месяца.
4 БЕРЕЗНЯ 2014 15:32
У Києві до збройного конфлікту між протестувальниками та працівниками міліції, внаслідок якого загинуло майже 100 осіб, причетна третя сила
Про це сьогодні у Харкові заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передаєYou must be registered for see links.
«Триває велике серйозне розслідування. Я думаю, що настане час і ми оприлюднимо факти: хто стріляв, коли стріляв, за якою командою. Факти зараз збираються в єдиний ланцюг. Можу тільки сказати одне, що ключовим фактором у цьому протистоянні, яке вилилося в криваве побоїще в Києві, яке перевернуло фронт із ніг на голову та ввело у стан шоку, була третя сила. Й ця сила – неукраїнська. Я дуже хочу, щоб ми це все явно розуміли», - сказав Аваков.
«Це не питання політичного протистояння. Це питання людських цінностей, це питання нашого відчуття того, що сталося. Недопустимо, коли треті сили дозволяють собі тут керувати нами», - додав він.
главное шо власть взяли, а объяснять не обязательноСтранный расклад у вас получается. Стреляли. В столице. В мирное время. Погибли люди но никто ничего объяснить не собирается...
ух какой правильный. Но про то, шо он стал министром, благодаря этим третим силам, умалчивает))«Це не питання політичного протистояння. Це питання людських цінностей, це питання нашого відчуття того, що сталося. Недопустимо, коли треті сили дозволяють собі тут керувати нами», - додав він.
Ну даст Бог поймете скоро и кому это все было выгодно и кто это все сделал... Вы начали думать - а вот это прорыв... Вы начали думать!You must be registered for see links
А Баба-Яга проти!ух какой правильный. Но про то, шо он стал министром, благодаря этим третим силам, умалчивает))