Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: К 2016 году за каждым украинцем будет установлено видеонаблюдение
Савка (спльовує). Ми доктори, на**й.
(Подерев'янський "Герой нашого часу-2")
Ні, не журналіст. А Ви часом не політик, чи чиновник, що намагаєтеся вивернутися навіть від сказаного Вами раніше?
Так а що я не так сказав? :mrgreen:Ви перекрутили зміст і розбавили їх своїми коментарями, що додатково вводять читача в оману.
Горгона Пилипівна. Рєбята, ви нє студенти, случайно?Ви часом не журналістом працюєте?
Савка (спльовує). Ми доктори, на**й.
(Подерев'янський "Герой нашого часу-2")
Ні, не журналіст. А Ви часом не політик, чи чиновник, що намагаєтеся вивернутися навіть від сказаного Вами раніше?
Знаєте, Ви на форумі з'явилися на два з половиною роки пізніше за мене, але майже втричі більше встигли тут відмітитися. Скажу чесно, мені шкода вгепати купу часу, аби знайти той пост. Давайте чесно, коли так можливо, невже Ви не писали, що готові пожертвувати особистою свободою в обмін на можливість жити у "великій країні", як то сталінському СССР чи гітлерівській Німеччині? Ась?Ні, давайте ви знайдете чітко моє висловлювання, а не його інтерпретацію, а потім ми з вами в контексті сказаного його проаналізуємо?...
Відчуваю, але ж Ви намагаєтеся притягти за вуха до коментарів КС зйомки абсолютно "лівої" камери, так само, як на паралельній темі, один товарісч комуніст, з туманного Альбіону намагається притягти повалення гіпсового ідола в Охтирці до тероризму.Проблема у визначенні понять. Автор коментаря до статті спирається на визначення "конфіденційної інформації" дане Законом України "Про інформацію". І це ключова помилка. Від цього іде все інше.
Трактування конфіденційної інформації про особу у роз'ясненні КСУ - відрізняється від того, що бере за основу автор.
Трактування автора:
...
Трактування КСУ:
...
Різницю відчуваєте?
Якраз дуже важливо. Марш до Донцової по юридичний лікнеп :lol:!Камера знімає. Збирання інформації.
Відео записується. Зберігання інформації.
Я потрапляю в кадр - зібрана та збережена інформація починає містити "будь-які відомості та/або дані про ... обставини, події, стосунки тощо, пов’язані з особою".
Не важливо, стежите ви конкретно за мною, чи за всім містом взагалі: ви, так чи інакше, збираєте та накопичуєте "інформацією про особисте та сімейне життя особи, що є конфіденційною".
ні, це дуже важливо. Ви лякаєтеся того, що за Вами буде стежити держава (її правоохоронні органи), папараці-любителі чи інтернет сайти? Скажіть, а коли по "5-му каналу" показують онлайн апаратну з журналістами на робочих місцях, або перед випуском новин на "Інтері" пряме включення з усіх можливих і неможливих місць (де видно малесенькі фігурки людей) - то також є порушенням свободи? Бо тут не лише відео ,тут ще викладення до широкого загалу. :mrgreen::lol:Це просто показує маленьку частку того, що ви отримаєте з введенням камер. Так тут лише фото, а там буде відео.
Останнє редагування: