Відповідь: К 2016 году за каждым украинцем будет установлено видеонаблюдение
Ви "забули" найголовнішу - ту на яку давалась відповідь. Ту, яка дає розуміння контексту.
Я нічого не забув. Навів ті ж самі цитати, що й Ви. Не більше і не менше. :mrgreen:
Це виключно ваші домисли. Це лише висновок, зроблений вами, а ніяк не мої слова.
Та невже? Повторю ще раз, що Ви на форумі писали про те, що готові були б пожертвувати свободою, коли б жили у справді "великій країні", як то СССР чи Третій Райх. Виявляється, що не всім були готові пожертвувати. Скажімо, чіп, Ви б не вставили ні заради Іосіфа Вісаріоновича, ні заради Адольфа Елоізовича (чи як там його). Так що я нафантазував. До речі, а задля фараона Дмитра І вставили б чіп? :mrgreen:
А ми хіба обговорюємо 182 статтю Кримінального кодексу? Ви щось неуважно читаєте контекст останнім часом.
Ми обговорюємо порушення прав і свобод людини, зокрема тих, що зазначені в нашій Конституції (наведені Вами статті, зокрема ст. 32 КУ). Стаття 182 ККУ передбачає покарання за порушення цих статей Конституції. Так що все послідовно і логічно. Схоже, що Ви неуважно читаєте, чи просто не розумієте предмет суперечки.
Що, правда? Відеокамера стоїть, але не збирає? Не зберігає? :razz:
Нащо ж вона тоді потрібна?
Камера дає зображення, яке, справді може фіксуватися на якийсь накопичувач (і то не факт, що так буває завжди). Але ви намагаєтеся підмінити поняття про збір інформації. Інформація (відеозображення з камери) зберігається певний час (потім стирається і замінюється новим) не залежно від того, що в цей час відбувається перед об'єктивом і хто потрапив в поле зору. Інформація накопичується в нічний час, коли Ви спите, в робочий час, коли Ви строчите пости до цього форуму, в будні та вихідні дні, коли Ви перебуваєте в місцях, які відомі лише Вам і перед камерою не з'являєтеся. І тут ніякого порушення Вашого особистого життя немає, немає ніякого збору та накопичення інформації щодо Вас. А відбудеться таке порушення, коли без дозволу будуть спостерігати
саме і виключно за Вами, і накопичувати інформацію саме про Вас. Мені фахівці говорили саме про таке положення речей. Побалакайте з юристами вашої установи. Нехай Донцова Вам розкаже, як тлумачить це питання українське законодавство. :mrgreen:
You must be registered for see links
Ну да, ну да... Яке ж тут втручання? :mrgreen:
Екскуз мі. Ми говоримо про порушення Ваших прав і свобод з боку держави (її органів), чи всяких "лівих" структур, як то названий інтернетресурс? Яке держава має до нього відношення?:mrgreen: