Мы жили в разных странах?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Мы жили в разных странах?

То-то зараз ми зажили... Як позбавились клятого Союзу - то всім так добре стало, таке покращення... Просто рай на землі ось уже 20 років!
Пане Штайне! Я розумію Ваше правило - заперечувати будь-що і будь-кому, говорити виключно протилежне тому, що говорив опонент. Але дозвольте хоч Вам не розказувати, хто нам керував ці 20 років, звідки вони вийшли і ким вони були.
А то виходить дуже цікаво - керують колишні "викормиші" совкової системи, а ось винна в усьому незалежність.
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Мы жили в разных странах?

Моисею хватило сорок лет, чтобы полностью изменить сознание своего народа, теперь современные методики воздействия на массовое сознание позволяют сделать это гораздо быстрее, так что не вижу проблемы, почему надо так долго ждать счастья? Так даже если по моисеевским меркам, то осталось примерно лет 17 не больше, вполне обозримое будущее.
Знаєте, я завжди чув іншу версію. Моісей 40 років водив свій народ, щоб вмерли всі ті, хто пам'ятав єгипетське рабство, і виросло нове покоління, яке рабства не знало. Саме їх він і привів в нову землю...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Мы жили в разных странах?

Andy, повторюю ще раз. Я кажу що було тоді. Те що зараз не краще я знаю. Я сперечаюсь лише з тим, що тоді не було так, як ви розказуєте -
класні лікарі, високі соцстандарти, низка дитяча смертність, відсутність дефіциту і так далі.
Якщо Ви з цім згодні, що тоді було майже так само, як зараз, то не розумію в чому суть суперечки.
А якщо Ви починаєте кожного разу "зато сегодня... !!" то це лише означає, що відповісти по суті то вам і нічого. А раз нічого, то я для себе не бачу сенсу з Вами сперечатись.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Мы жили в разных странах?

Потому как всем было нормально, а некоторым вот очень плохо. Значит что-то было.
:wall:
Кому всім? Кому? Всім, це Вам з Vic_51? Я не знаю, ким Ви у ті часи були, чи ким були Ваші батьки. Але всі, кого я знав, жили саме так, як я написав, або ще гірше. На приклад у гуртожитку, або у однокімнатній квартирі з дитиною.
І повторюю, я не кажу, що зараз так теж не живуть. Я кажу лише про те, що так жили тоді. Якщо зараз, як Ви кажете, і я не сперечаюсь, нема високих соціальних стандартів, то тут нема нічого дивного. Але ж Ви кажете, що тоді вони були. Як тоді виходить, тоді були "високі", зараз "низькі", а живуть так само. Якось щось тут не те.:?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Мы жили в разных странах?

KOCTa, я бы нового года не дожидался, а снес уже все в одну тему и закрыл ее, бо тут одни идейные - один орк начал, остальные подхватили, здорово.
Та мені однакову кількість кнопок тиснути, що зараз, що потім. І зміст від цього не зміниться. Я вже з рахунку збився десь на першій десятці, по якому це колу йде розмова.
 

Andy

Well-Known Member
Deather, от и помножте свои 7-8 долларов в час на 8 часов и получите зарплату за месяц 1400. Это отличная зарплата по их меркам. 2000 долларов это нереально!
 

Andy

Well-Known Member
Фокс Малдер,
Особисто в мене не має бажання їх слухати, так само і казочки про те, як селяни обжиралися в колгоспах і як вони купували танкові дивізії та авіаційні ескадрильї, саме через те, що мої рідні розказували як їм жилося в колгоспах, і що вони там могли купити.
Те кто РАБОТАЛ, а не ЖИЛ в селе, те и могли! и СЕГОДНЯ РАЗНИЦА ТОЖЕ ЕСТЬ.

А коли Ви так вже полюбляєте стару систему, то спеціально для Вас і Вам подібних слід було взяти на озброєння чудове правило: вякнув щось проти держави, в якій проживаєш, висловив захоплення іншою системою - опинився або на Кірова, або на Свердлова. А бажано і там, і там... По черзі. Тоді дуже гарно лікували проти зайвих думок в голові. І антидержавних базікань було набагато менше...
Если бы та система, о которой вы пишите, работала - то небыло б и развала СССР. А так, как видите, очень много говорило, и ничего им за это небыло :-( Хотябы взять кравчука-ЕБНа-Шушкевича...
 
Зверху