ШаПа
New Member
Re: Третий сон Петра Алексеевича
Это тот самый, где регистрация платная?Роман Шрайк
Основатель сайта durdom.in.ua
Это тот самый, где регистрация платная?Роман Шрайк
Основатель сайта durdom.in.ua
Діду, ти знову все наплутав через свою "галоперідолову ломку". Все відбувається навпаки: це ти волаєш, що живеш у демократичній країні, тому маєш право на весь галоперідолщо тобі прописали лікарі і який в тебе періодично крадуть твої санітари. Але вони, сучі діти, якраз і не схильні гратися в демократію з пацієнтами, тим більше з такими, тому й застосовують проти тебе зовсім не демократичні засоби впливу, як то електрошокер, гамівна сорочка і просто фофани по макітрі.Демократия - это не наш метод, понимаешь. Лично я пресекаю демократию в своём коллективе на корню!
Бо если каждый будет учить меня, как мне править своим бизнесом або сколько кому платить денег, то такие разговорчики мною не поощряются, понимаешь.
Не соглашусь, бо ты, видно, свихнулся уже на своих шокерах, понимаешь.Так що картина зовсім не така, як ти змалював, "согласісь"
Я звихнувся? Діду, "чия б корова мичала..." :mrgreen: До речі, не на своїх, а на "твоїх", вірніше на тих, що санітари застосовують проти тебе. Пон'яв?Не соглашусь, бо ты, видно, свихнулся уже на своих шокерах, понимаешь.
Ага, тільки чому ж ти ось такий простий і зрозумілий, а з вихідцями з простого народу (санітарами) ніяк не можеш консенсусу знайти, і вони й досі не оцінили "всю глибину твоїх глибин"? "Доложи, панімашлі, народу"(с)!Скажу тебе, как торговец (имп.дам.колготками) торговцу (черным деревом). Будь проще и понятнее для простого народа, и тогда народ оценит по достоинству всю мощь твоего интеллекта. Понял?
Діду, а твій онук казав, що ти ж війну також застав. Якщо не таємниця, ти на чиєму боці воював? "Доложи, панімаєшь".Не скрою, тронут 90-стами фотками, понимаешь.
А кто снимал на концерте в ТЮЗе?
Я -то понял твою мысль.Жалко тебя, убогого...На моей улице праздник ВСЕГДА, понимаешь! Был, есть и будет! Понял мою мысль?
Я знаю внука его, он со мной когда-то работал.Он мне всё начисто рассказал, как было.Подумайте, откуда у Нахрапова торгашеская душёнка? Да оттуда - он был полицаем в РОНА.Воскобойника и Каменского знает...А что я это знаю - то неудивительно.Діду, а твій онук казав, що ти ж війну також застав. Якщо не таємниця, ти на чиєму боці воював? "Доложи, панімаєшь".