Re: Відповідь: Оплата коммунальных услуг в г.Сумы через интернет
Кстати, я допуская возможность, что ваша бухгалтерия сама не в курсе насчет типа зарплатного проекта, и считает кредитку отдельным продуктом.
В любом случае, если вас не устраивал такой вариант, вы могли попросить работодателя выплачивать вам зарплату наличкой через кассу. Отказать в этом он не имеет права.
С овердрафтом вы переплачиваете за месяц около 3% от суммы кредита. Получается, что для вас 150 грн роли не играют. Я вам искренне завидую
Ваш работодатель выбрал именно такой пакетный вариант зарплатного проекта, в который помимо зарплатной карты входит и кредитка.Мені заважає те, що пов'язані з фінансами операції на моє ім'я робляться не те що без моєї згоди - навіть без мого повідомлення про їх наявність.
Плюс до того мені нав'язують те, чого я не хочу.
Такий стан речей мені дуже не подобається. Я хочу контролювати свої фінансові справи.
Кстати, я допуская возможность, что ваша бухгалтерия сама не в курсе насчет типа зарплатного проекта, и считает кредитку отдельным продуктом.
В любом случае, если вас не устраивал такой вариант, вы могли попросить работодателя выплачивать вам зарплату наличкой через кассу. Отказать в этом он не имеет права.
Ну как говорится на вкус и цвет... Хотя в вашем случае, скорее всего, вы просто не разобрались в преимуществах кредитки перед овердрафтом. В случае овердрафта, вы начинаете платить проценты уже через день после покупки. У кредитки же есть грейс-период, в течении которого проценты не насчитываются.Щодо овердрафту, то ще 5 років тому в Укрсиббанку у мене був оформлений овердрафт на зарплатну картку розміром в 5 тисяч гривень з терміном погашення "в нуль" до 12 місяців. Але варто зауважити, що "в нуль" ви можете погасити його реально значно раніше, бо вам прийде зарплата - баланс на картці стане позитивний, термін обрахування обнулиться, але вам нм ту зарплату ще місяць жити, і через певний час баланс знову стане від'ємний, але термін піде рахуватись знову з нуля, тобто стане 12 місяців. Теоретично - гарна штука, зручніше за механізмом ніж кредитка.
С овердрафтом вы переплачиваете за месяц около 3% от суммы кредита. Получается, что для вас 150 грн роли не играют. Я вам искренне завидую