Відповідь: Оплата коммунальных услуг в г.Сумы через интернет
Але ви просто не уявляєте собі реалій того бардаку, який нині панує у бюрократичній системі. І я не хочу аби цей бардак усувався, і саме тому я проти всіх тих європейських формацій, бо якщо вони наведуть лад в системі - з'являться і перевірки, і додаткові анкети, і контроль служби безпеки, і ще багато-багато незручностей.
Я чудово знаю про всі відомості, які є, якщо вони є, і що в них є, якщо воно є.Вы же вроде как в гос. органах работаете, и осведомлены обо всем, кроме расширенных анкет и внутренних проверок?
Але ви просто не уявляєте собі реалій того бардаку, який нині панує у бюрократичній системі. І я не хочу аби цей бардак усувався, і саме тому я проти всіх тих європейських формацій, бо якщо вони наведуть лад в системі - з'являться і перевірки, і додаткові анкети, і контроль служби безпеки, і ще багато-багато незручностей.
Якщо хтось порушує правила конфіденційності - це його проблеми і він за це відповідатиме.Кстати, зачастую бухгалтеры сами вбивают в анкетку все проверочные вопросы и ответы. Или централизованно отдают их.
Так то воно так, але сама суть надаваної послуги - це просто знущання над поняттями безпеки. Якщо пароль хтось ставить "1111" - це його проблеми, а не банку. А от якщо банки роздає доступ направо і наліво - то це вже проблема банку. Ідентифікувати клієнта "по СМС" можна на сайті знайомств, але видавати гроші з картки "по СМС" - це...Самая страшная проблема - это отсутствие мозгов, наивность и недопонимание последствий. И тут уже никакие меры безопасности не помогут.