Оплата коммунальных услуг в г.Сумы через интернет

VIB

vib : bash
Модератор
Alexsandr, скорее всего агенты пытались таким образом подзаработать, подав заявки на всех своих знакомых :)

Alexsandr

Well-Known Member
Это не агенты. Там другая схема получилось, но в целом бан без моего согласия со слов другого человека (не сотрудника банка) выпустил карточку на меня. Это нормально?

VIB

Модератор
Это не агенты. Там другая схема получилось, но в целом бан без моего согласия со слов другого человека (не сотрудника банка) выпустил карточку на меня. Это нормально?
Хм... И откуда же этот "другой человек", не являясь сотрудником, взял такие данные? Имхо, вам поаккуратнее нужно быть, с таким кругом знакомых.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оплата коммунальных услуг в г.Сумы через интернет

Ну насколько же с вами тяжело общаться... Или вы специально "поленились" заглянуть на сайт привата и почитать условия по зарплатным проектам. В частности, по бюджетным организациям?
Коли заключався наш договір - проектів типу "депозитка" не було в природі. Тож прописані вони там не могли бути.
Кредитка ж у мене була оформлена ще дуже давно (один знайомий дилер Привату попросив допомогти), але і досі лежить з не розпакованим пін-кодом - від гріху подалі.
Яким боком Приват примудрився прив'язати мою особисту кредитку до зарплатної картки організації?
І як вам така ситуація: сиджу, чекаю видачі но зарплатної картки, бо у старої скінчився термін дії. Дають мені картку з моїм фото на неї, тичуть веб-камеру: "давайте я вас сфотографую". Без пояснень що за картка, навіщо, чи хочу я брати ту картку. Я питаю:
- Що це?
- Кредитка!
- А нафіг мені ваша кредитка? Ви у мене спитали, чи хочу я кредитку? Якого дива ви випустили картку з моїм фото без мого дозволу, та ще й намагаєтеся впарити мені її "под шумок"?
- Ну, це ж вам спеціально з Дніпропетровська приїхала картка, під вас робили.
- Так я не замовляв нічого! Мені і стара не потрібна, я за 5 років не скористався жодного разу!
- Ми не можемо видати вам зарплатну картку без кредитки, депозитки, та оформлення регулярних платежів на депозитку - у нас програма не дозволяє.
- Минулого разу дівчина теж говорила "ми не можемо", але після дзвінку керуючому - чомусь раптом "змогли".
І лише після цих магічних слів програму "відпустило" і вона змогла видати лише зарплатну картку. А от куди пішли випущені на моє ім'я кредитки і т.п. - невідомо...
І ви хочете щоб після такого я довіряв цьому банку?

P.S. А щодо захисту та якості електронних платежів Привату - почитайте про систему Liqpay, а потім розкажіть про надійність...

VIB

Модератор
Re: Відповідь: Оплата коммунальных услуг в г.Сумы через интернет

Коли заключався наш договір - проектів типу "депозитка" не було в природі. Тож прописані вони там не могли бути.
Вы так усердно мониторите дату появления различных услуг от приватбанка? :lol:
Упомянутая вами услуга называется вклад-копилка, и ее очень и очень давно предлагают в банке.

Яким боком Приват примудрився прив'язати мою особисту кредитку до зарплатної картки організації?
По ИНН. Или вы думаете, что банку удобнее вас завести два раза в базу: один раз как физ. лицо, а другой раз по просьбе юр. лица - вашего работодателя? :)

P.S. А щодо захисту та якості електронних платежів Привату - почитайте про систему Liqpay, а потім розкажіть про надійність...
А я где-то упоминал данную систему? ;)
Приват всегда держался обособленно от данного сервиса, не особо аффилируя его с П24.
Да и насколько я знаю, сейчас этот сервис полностью переписывается, поэтому обсуждения старой версии бессмысленны.

Если у вас такая яркая непримиримость к привату, то если не секрет, услугами какого банка вы пользуетесь, и хотели бы пользоваться? :)

Stein

Well-Known Member

По ИНН. Или вы думаете, что банку удобнее вас завести два раза в базу: один раз как физ. лицо, а другой раз по просьбе юр. лица - вашего работодателя?
З якого дива картка, виписана мною особисто як приватною особою, має прив'язуватись до зарплатного проекту відкритого юридичною установою?
І з якого дива взагалі ця картка має перевипускатись без мого відома та згоди і впарюватись мені не те що не спитавши чи хочу я її брати, а й не розказавши навіть що саме мені зараз намагаються впарити?!

Приват всегда держался обособленно от данного сервиса, не особо аффилируя его с П24.
Да и насколько я знаю, сейчас этот сервис полностью переписывается, поэтому обсуждения старой версии бессмысленны.
Liqpay створена Приватом, підтримується Приватом і належить Привату. І всюди рекламується в Приваті. І якщо у них одна система електронних платежів так працює - то немає підстав вважати, що інша працюватиме інакше.

Если у вас такая яркая непримиримость к привату, то если не секрет, услугами какого банка вы пользуетесь, и хотели бы пользоваться?
Користуюсь Украгазбанком.
Раніше активно користувався Укрсоцбанком та Украсиббанком та Авалем. Потім стало не зручно - відділення далекувато.
А з Приватом я вперше стикнувся ще за часів студентства, коли вони мені три місяці замість підвищеної стипендії перераховували звичайну. При чому по їхнім "логам" - у них йшла підвищена, але до банкомату, чомусь, доходила звичайна. Де ділись мої гроші - мені так ніхто тоді і не відповів.

VIB

Модератор
Re: Відповідь: Оплата коммунальных услуг в г.Сумы через интернет

Liqpay створена Приватом, підтримується Приватом і належить Привату. І всюди рекламується в Приваті. І якщо у них одна система електронних платежів так працює - то немає підстав вважати, що інша працюватиме інакше.
Ну если следовать такой логике, то можно сказать, что "Мэрия и городские власти делают для народа по возможности как можно хуже. Поэтому там работают исключительно <...>, <...> и <...>". Включая вас ;)

А з Приватом я вперше стикнувся ще за часів студентства, коли вони мені три місяці замість підвищеної стипендії перераховували звичайну. При чому по їхнім "логам" - у них йшла підвищена, але до банкомату, чомусь, доходила звичайна. Де ділись мої гроші - мені так ніхто тоді і не відповів.
Я понимаю, что вам чем-то может не нравиться банк, но ваше упорство в придумывании липовых аргументов очень даже подозрительно. Мне интересно, какой вам смысл заниматься такой деятельностью?
Кстати, если вы такой сторонник справедливости, то почему вы не организуете митинг и сбор подписей против "крокодила гены"? :)
Каким образом банк может зачислять совершенно другие суммы? Это проблема бухгалтеров, которые подавали неправильные списки... Вы же когда-то заявили, что работаете в ИТ. Но наблюдая за вашей логикой, мне становится страшно, какие же одаренные на голову люди могут работать в горсовете...

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

Каким образом банк может зачислять совершенно другие суммы? Это проблема бухгалтеров, которые подавали неправильные списки...
Я тоді стільки виходив - що вам і не снилось. Бухгалтери все нараховували правильно. І по логам банку все теж було правильно. Але я то уж можу цифру 4 відрізнити від цифри 5, і скільки мені показав та видав банкомат.

Мне интересно, какой вам смысл заниматься такой деятельностью?
Щоб попередити людей, аби вони не вляпались в халепу.

Я понимаю, что вам чем-то может не нравиться банк, но ваше упорство в придумывании липовых аргументов очень даже подозрительно.
Я наводжу цілком реальні аргументи, які мають місце бути.

Ну если следовать такой логике
Дивна у вас якась логіка.
Якщо ви купуєте ковбасу якогось заводу у фірмовому магазині. Вони виявляється тухлою. Ви купуєте ще одну ковбасу того ж заводу в тому ж магазині, і вона виявляється такою самою. І після цього вам пропонують купити інший сорт ковбаси того ж таки заводу в тому ж таки магазині. Ви купите? Будете після того довіряти цьому заводу і цьому магазину? Я - ні. Я краще піду в сусідній магазин іншого заводу і куплю ковбасу там.

Кстати, если вы такой сторонник справедливости, то почему вы не организуете митинг и сбор подписей против "крокодила гены"?
Всьому свій час.

Зверху