Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ
П.С. Если б Тимоха о простых грешных пеклась, то мы б уже 2 года назад говорили на совсем других тонах с Газпромом.
Купи очки на пару диопртий больше. Я писал - источник оффсайт Венко.А з лінком, як це я роблю слабо цитати зробити? Чи це в тебе професійне ( ну ти зрозумів )
Неприпустимая вещь, лучше гражданская война, ага?Писав Віктор Андрієвич вважає мабуть Ахметова найголовнішим своїм ворогом, бо якнайближче до нього намагався бути... Ну в сенсі тримати його якнайближче... Навіть авто його заради цього бідному доводилось якийсь час водити.
Очень вероятный ход событий, на счет отката лично Ющенку - свечку не держал.Ну, ВА мабуть непоганий "відкат" на цій справі мав. ЮВ залишили поза бортом.
Чьято жадность государству вылилась в многомиллиардные долги.Когось жадібність підвела. Я так можу пояснити ситуацію
Поделится с Тимошенко?:mrgreen: Зачем бомжихе деньги :mrgreen:?Треба було все по чесному робити.
П.С. Если б Тимоха о простых грешных пеклась, то мы б уже 2 года назад говорили на совсем других тонах с Газпромом.
Останнє редагування: