Life-ua
+ плюс - минус
Доказів повно , ви неуважно читали . Перечитайте ще .У мене інша позиція і інша трактовка, яку я вам і описав. Доказів хибності моєї версії і вірності вашої на сайті ГПУ я не знайшов.
Тоесть просто для того что-бы не тянуть время , можно не брать во внимания доказательства которые свидетельствуют о невиновности обвиняемой ? :finest:А нащо тягнути? Справа гучна, от поза чергою і ставлять засідання, аби не кричали що влада затягує справу. Якщо Кірєєв завтра перенесе наступне засідання на жовтень місяць - уявляєте скільки жовчі виллють юлєботи на нього, на владу, на суди за те, що вони тягнуть справу?
Какие газетёнки ? Я кому в єтой ветке выложил уже с два десятка официальных заяв МИД - которые являются официальными позициями стран . Причём-тут газетёнки ? И выкладывал суда заявы Кабинетов Министров многих стран (той-же США и т. д.) , позиции разных президентов .А що, зараз звинувачують? Хто? Покажіть офіційну ноту звинувачення. Чи "звинуваченнями" ви вважаєте маячню різного роду дешевих газєтьонок і продажних журналістів?
Звинувачуют : в необьективности суда , несоответствии суда Европейским нормам , обвиняют в том что єто политический суд и политическая расправа - подчёркиваю єто позиции стран , а не журналистов , читай внимательнее )
В чём не уверен ? Если-б была украденна , она-бы была в суде . А так осталось только подтвердить достоверность копии - и можна приобщить к делуВи так думаєте? А я в цьому не впевнений. Не думаю що копії подібного роду речей роздаються як листівки перехожим.
Останнє редагування: