Відповідь: Фашизм и антифашизм
"Вы можете тысячу раз обвинять нас, богиня вечного суда истории усмехнется, разорвет приговор вашего суда, и, после, объявит нас свободными." (с)
Я недолюблюю "антифашистів". І сумніваюся у стані здоров'я пані Вітренко. Але так сталося, що я, як і вони, разом з тим не підтримую ідею вступу України до НАТО. І коли вони публічно виступають проти НАТО, то що в даному випадку накажете робити мені? Виступити "за" за позицій "аби тільки не з комуняками"? Це логіка націонал-демократів. Їм невідоме поняття "ситуативних союзів". Є таке прислів'я: "враг моего врага - мой друг". Сьогодні ми можемо стояти під однаковими транспарантами навіть з ПСПУ, а завтра - товкти їм пику разом з націоналістами. В обох випадках ми відстоюємо власну позицію і не підлаштовуємось під обставини. Ворожнеча по одних програмових позиціях, не виключає співпадіння по інших.Так чому ж ви в одному пості звинувачували інші раси в неповноцінності, а в іншому корситувалися іх думкою про ті чи інші явища? Це лицемірство чи шизофренія? А може відсутність логіки?
Якщо Ньютон розбив вам лице - він перестав від цього бути видатним вченим? Якщо Наполеон спалив вашу хату - він перестав бути великою особистістю?Але ж, по вашим словам, вас цікавить лише благополуччя українців - отже, оскільки ці особи завдали українцям багато шкоди - вам належить, як мінімум, не вважати їх геніями. Чи знову з логікою проблеми? ))
"Вы можете тысячу раз обвинять нас, богиня вечного суда истории усмехнется, разорвет приговор вашего суда, и, после, объявит нас свободными." (с)