Відповідь: Всем Частным предпринимателям на едином налоге посвящается
Я понимаю что раз Вы здесь работаете за символическую сумму, то вряд ли Вам за рубежом что то светит! Но тем кто и у Себя на родине успеха добивается, почему бы не попробывать свои силы в развитой стране?!
Мій викладач з інституту, в свій час теж працював тут за копійки. Потім поїхав в Штати, парацює провідним програмістом в одній досить великій корпорації. А ті, хто в той же час "досяг успіху" як "підприємець" - і досі торгує шкарпетками на брудному базарі... Розумні люди потрібні всюди, а "бариг" завжди вистачає і своїх...
Боритесь, погибайте, меняйте, но я в это время хочу просто жить и нормально работать!
На подібні закити я зазвичай відповідаю доброю цитатою:
"Мені приємно повідомити одномірним, що Царство Небесне влаштоване за зразком Парижа 1793 року. Тоді радою комуни були прийняті критерії підозрілості. Один з пунктів такий: підозрілими вважати тих, хто, не здійснивши нічого проти свободи, не зробив нічого для неї.
Тоді теж багато хто вважав, що вся ця революція їх не обходить. І от стоїть перед революційною трійкою такий суб'єкт і "белькоче", що ні в чому не винен. "А що ти зробив для свободи?" "Я ні в чому не винен", — ще встигає він промичати перед тим, як з висоти 2,7-м лезо впаде йому на шию.
І ось душа його вже на небесах. І, не встигнувши отямитись, він раптом знову бачить перед собою трійку: Архангел Гавриїл, Архангел Михаїл та Архангел Рафаїл. "А що ти зробив для свободи?" — чує він громовий голос. "Як, і тут те саме?" — волає він. "Авжеж, сонечко. Залазь, брате, на пательню"."