Национальный позор Украины - кто...?

Кто из политиков заслуживает на звание "Позорище Украины"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    236

M.aY

Member
проголосував за Януковича) Коментарі, думаю, не потрібні. Ще б залюбки проголосував за Азарова, його навики української мови багато чого варті...
На мою думку, не доречно до списку вносити Ющенко. Принаймні з точки зору іміджу ця людина багато зробила для України. За його президенства нас почали сприймати як самойтійну націю, а не частину Росії, навіть американці в далеких Штатах, які зазвичай мало що знають про інші країни. Він багато зробив для відродження культури, мови і національної пам'яті, хоча зараз ці надбання стрімко знищуються. Те що він виявився занадто ліберальним лідером аж ніяк не ганьба і тим паче не "національна". Хоча є за що кинути камінь в його город, але негатив компенсується в повній мірі позитивом... А включення до цього списку його прізвища, з моєї точки зору, ще одна спроба зіштовхнути прибічників тих чи інших політичних діячів на базі особистих вподобань. Хоча, певно, у кожного своя аргументація. Але моя позиція така.
Ще заслуговують на ганьбу Мороз бо продався і ганьбить Україну і Симоненко - голова "пролетаріїв" з будиночком на кілька мільйонів...

Останнє редагування:

WIVERN

ЗЫЗер =)
....
На мою думку, не доречно до списку вносити Ющенко. Принаймні з точки зору іміджу ця людина багато зробила для України. За його президенства нас почали сприймати як самойтійну націю, а не частину Росії, навіть американці в далеких Штатах, які зазвичай мало що знають про інші країни. ...
Про Украину в штатах знают только 3 вещи
1 Чернобыль
2 Тарас Бульба
3 Киев ( и то не все)

PS проголосовал за всех мое мнение всех на самолет и куданить под Смоленск.

M.aY

Member
M.aY, ты нам не лги - мы живём в этой стране.
"не пойняв" 0-о

WIVERN, значить ти маєш інший досвід, або спілкувався з недолугими американцями) Коли я був в Штатах, то мав нагоду переконатися, що там знають про Ющенка, нашу Помаранчеву Революцію і сприймають нас як окрему країну) Те ж саме можу сказати про європейських музичних виконавців, котрі на запитання про Україну згадують Ющенка, революцію і так далі)

hello moto

народный контроль
M.aY, в европах знают что где-то по Украине Туба проходит, а вони оттуда то газ тырят, то краны закрывают.
Позор политикам создавшим такой образ!

WIVERN

ЗЫЗер =)
Был в Америке 2 раза работал в туристических зонах общался с тысячами американце которые спрашивали откуда ты. далее диалог
- Where are you from?
- Ukraine
- aaa Ukraine! - Kiev?
- No
- okey okey
-Where are you from
- Ukraine
- mmm Ukraine is it near Russia ?
- yes
-okey okey
И вот так 97 процентов. Это обычные люди которые приехали отдыхать на океан.
Остальные 3 процентов Либо иммигранты из бывшего ссср либо Украиноговоряшие американцы непонятной веры которые ездили сюда обращать в эту же веру. вот так. ах да и еще по эфирному тв в новостях вы практически никогда не увидите новостей из за рубежа
так то!

PAHANA

Active Member
Ненавижу этих уродов-казнокрадов. Позорище
Даеш Киргизию

Зверху