Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів
Щодо фаготиста, то не сперечаюся, що він, можливо, достойна і поважна людина, хоча відомий лише дійсно поціновувачам такої музики, яких не так багато, як хотілося б. Але ось Україну в світі знають в більшості випадків не через цього фаготиста, а через те, що українка Руслана перемогла на Євробаченні, що Клички нині найкращі боксери планети, чи режисер Роман Віктюк возить свій театри зі своїми постановками по всьому світові. Так само і на теренах СНД знають більше Вакарчука зі Скрипкою, ніж того фаготиста, і так само провідний музичний критик, знаний в СНД, це Троїцький, а не Зеніт.
Про моє гурманство я також нічого не говорив, так само не називав себе і музичним знавцем. Щодо останнього, то я, принаймні, не намагаюся сказати того, чого не знаю. Це на відміну від Вас (як Ви намагалися мене повчити з українськими музичними командами, та й сіли в калюжу).
Не треба перекручувати мої слова. Якщо ще раз подиветесь на той мій пост, то побачите, що окрім цієї трійці я назвав ще багато великих акторів, режисерів, музикантів, спортсменів, що стояли тоді на сцені Майдану. Тому всі Ваші твердження, що там зібрався "сброд", який підтримувався таким же "сбродом" є звичайна брехня та люте людиноненависництво.Далее именно вы мне противоречите, говоря что Вакарчук, Руслана, и Олег Скрипка выдающиеся личности на которых нам следует равнятся, я возразил, сказал что они не такие уж и "гении" и что действительно гении не стояли на майдане! Конечно лучший фагот Украины и один из лучших европы и это не мнение какого-то там падвального критика рок музыки Троицкого!
Щодо фаготиста, то не сперечаюся, що він, можливо, достойна і поважна людина, хоча відомий лише дійсно поціновувачам такої музики, яких не так багато, як хотілося б. Але ось Україну в світі знають в більшості випадків не через цього фаготиста, а через те, що українка Руслана перемогла на Євробаченні, що Клички нині найкращі боксери планети, чи режисер Роман Віктюк возить свій театри зі своїми постановками по всьому світові. Так само і на теренах СНД знають більше Вакарчука зі Скрипкою, ніж того фаготиста, і так само провідний музичний критик, знаний в СНД, це Троїцький, а не Зеніт.
Вже як Ви колись підбивали статистику моїх постів, моїх "непристойних" звернень та "неподобних слів", то чому ж Ви не помітили осьИзвините, но и я не ставил музыкальные пристрастия к другим как ярлык! Это вы сделали! Это вы тут на чем свет стоит клеймите любителей блатняка (Шансон дорогой вы "наш" это по нашему авторская песня), это вы говорите что тот кто слушает шансон априори человек второго сорта, при этом сами в музыкальном плане далеко не гурман и знаток!
You must be registered for see links
? Там я намагався розказати Вашому однодумцю чим відрізняється справжній шансон від "блатняка". Тому не треба мені тут читати лекцію. Про людину другого сорту я також не говорив (чергова Ваша брехня про мене). Я не з "партіі ригіонаФФ", щоби ділити людей на сорти (як вони робили перед вибоами 2004 року і як намагаються робити і зараз). Про моє гурманство я також нічого не говорив, так само не називав себе і музичним знавцем. Щодо останнього, то я, принаймні, не намагаюся сказати того, чого не знаю. Це на відміну від Вас (як Ви намагалися мене повчити з українськими музичними командами, та й сіли в калюжу).
Вибачте, але ось такий "чорномирдинський слог" я не хочу коментувати. Поставте спочатку правильні відмінки. Тим більше, що щось там в свій час говорили про науку, науковий степінь. Поки що ніякої науки не побачив, тим більше степеню.Тем не менее вы оправдываете майдан именно присутствие Вакарчука, Скрипки и Русланы.