Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Агов, товарісч!!! Ви де? Ви тут, чи десь в астралі? А до чого тут Вакарчук, і коли я стверджував, що Ви називали Вакарчука "цветом нации"?
Н
Далее именно вы мне противоречите, говоря что Вакарчук, Руслана, и Олег Скрипка выдающиеся личности на которых нам следует равнятся, я возразил, сказал что они не такие уж и "гении" и что действительно гении не стояли на майдане! Конечно лучший фагот Украины и один из лучших европы и это не мнение какого-то там падвального критика рок музыки Троицкого! Так же и другие действительно выдающиеся личности о которых та майданная "элитарная" толпа "ни сном не духом"! Извините, но и я не ставил музыкальные пристрастия к другим как ярлык! Это вы сделали! Это вы тут на чем свет стоит клеймите любителей блатняка (Шансон дорогой вы "наш" это по нашему авторская песня), это вы говорите что тот кто слушает шансон априори человек второго сорта, при этом сами в музыкальном плане далеко не гурман и знаток! Кроме того я промолчу, что этим в моей жизни занимались мои сверстники еще в школе. Была така байка что рокер обязательно умный а все остальные - быки! Ну право, это же детский лепет! Но вы сим сейчас и занимаетесь!

Тем не менее вы оправдываете майдан именно присутствие Вакарчука, Скрипки и Русланы. Мол смотрите как там классно было! Тусовка! А я считаю позорище! Плясали, бесились, шоу устроили!

Zenith

Хронограф
:lol:Фокс Малдер, Свої слова підтримки разом із ним тоді сказали і Стінг, і Джо Кокер — а ця трійця разом із Зуккеро апріорі належить до чотирьох китів, на яких тримається світова музика.

Два бала мальчик! Ужас! Кто такие сие господа? Я, старый дурак, думал что эти киты Бах, Вивальди, Моцарт и Бетховен, не! Какие-то аматоры продающие миллионы дисков!:lol: Донцова и Даниэлла Стил тоже много книг продают, ну и что? Теперь они "киты" литературы?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Какой Стинг, какой Джо?
А я лично почти рыдал, когда на Майдане в полмиллиона голосов запели "Реве та стогне..." Помните? Была даже мысль снизить в два раза цены на колготки. Но вскоре эта мысль прошла.

kaAs^^

Забанен
Ведёте себя как дети, причем разборы мировой музыки к этой теме?

Akula-33

Забанен
Оранжевая революция это одна из самых грандиозных брендовых прокачек. Реклама в ее массовом проявлении.
Это бесспорная истина.
Кто не согласен с этим - тот уж явно зазомбирован, либо сознательно себе внушает сказку. Хотя есть и ещё одна возможная причина, например наблюдение в известном заведении на Свердлова, !6 в Сумах.:)

Майдан- промоакция интерактивная... Которая врядли повторится..
А вот здесь можно и не согласиться. Всё может повториться, особенное если поменять цвет.:)
Ведь украинцы склонны не только к полноте, но и наступать на одни и теже грабли энное ко-во раз.

Останнє редагування:

Akula-33

Забанен
Была даже мысль снизить в два раза цены на колготки. Но вскоре эта мысль прошла.
Вот и снизь, а не болтай. И не бери себе глупого в голову. Например использовать музыку в своих корыстных целях.
Управлять народными массами - это отнюдь не палаточное дело. Не подсилу это Нахрапову...

Merime

New Member
Я говорю что, на Майдане стояли множество людей за утопические идеалы...
На те він і ідеал, щоб бути недосяжним, але це не означає, що до нього не варто прагнути.

Но по-большому счету их всех обманули. Организаторы Майдана не преследовали цель - Свобода и Демократия.
Цель была Власть...
Те, чим, Ви зараз займаєтесь, називається ревізіонізмом. Ідея, якою Ви зараз переймаєтесь, програла 5 років тому з різних причин, головна з яких, що це погана ідея, а зараз переможеним здається, що час відігратись і отримати моральне, хоч і запізніле задоволення. Я ще б зрозумів у цьому тих переляканих, що тікали тоді взимку від народного гніву (зверніть увагу, не від організоторів Майдану чи ще когось, а саме від народного гніву), не розумію тільки, для чого це зараз Вам? Для чого Ви обпльовуєте те, що вже давно минуло? Вам хочеться бачити у тому явищі лише темні сторони - це Ваше право. Ті, хто там стояли (а це повторюсь, не лише київський майдан - такий же був у Сумах та кожному місті Україні) отримали безцінний досвід непокори владі , якого Ви не маєте. Може через це Ви так дратуєтесь? Бо це явище Вам не вдається осягнути і зрозуміти? Вам розказали, що були десь якісь "организаторы Майдана", які потім прийшли до влади , яку потім так само втратили. А якби Ви побачили, як без допомоги "польових командирів" ідуть Харківською тисячі хімпромівців, з іншого боку ідуть фрунзенці, а на площі вже їх чекають тисячі інших сумчан, а у будинку влади зачинились злякані чиновники і депутати, Ви б відчули, що народ - це сила. Саме цього бояться і сині, і білі, і помаранчеві, і будь-які партійці. Їм потрібен народ куплений, проплачений, розчарований, слабкий. Саме тому підігрівається тема "проплачених" майданів, саме тому квітне махровий ревізіонізм, в якому, Ви, шановний Faradey, зараз вправляєтесь. Навіть, якщо Ви отримуєте в партії регіонів зарплатню, це не означає, що Ви маєте йти проти свого народу. Плюньте на партії, переходьте на бік народу.

Теж саме адресую для Akula-33 з проханням не ставити психіатричних діагнозів іншим людям лише на тій підставі, що вони не поділяють Ваших поглядів. Перейматесь власним здоров'ям.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Акула
Ведь украинцы склонны не только к полноте, но и наступать на одни и теже грабли энное ко-во раз.
Где-то ты, быть может, и прав.
Вот и снизь, а не болтай.
А вот и не снижу, бо очень люблю бабло.
Например использовать музыку в своих корыстных целях.
Почему же? Функциональная музыка, грамотно подобранная, например "Реве та стогне...", повышает продажи на 10-15%. Доказано.
Управлять народными массами - это отнюдь не палаточное дело. Не подсилу это Нахрапову...
Не скажи. Нахрапову и нахраповцам под силу даже больше, чем ты думаешь.
А между управлением массами и управлением торговым процессом гораздо меньше разницы, чем кажется несведущему человеку (например, тебе).

Останнє редагування:

Faradey

Живой
На те він і ідеал, щоб бути недосяжним, але це не означає, що до нього не варто прагнути.

Те, чим, Ви зараз займаєтесь, називається ревізіонізмом. Ідея, якою Ви зараз переймаєтесь, програла 5 років тому з різних причин, головна з яких, що це погана ідея, а зараз переможеним здається, що час відігратись і отримати моральне, хоч і запізніле задоволення. Я ще б зрозумів у цьому тих переляканих, що тікали тоді взимку від народного гніву (зверніть увагу, не від організоторів Майдану чи ще когось, а саме від народного гніву), не розумію тільки, для чого це зараз Вам? Для чого Ви обпльовуєте те, що вже давно минуло? Вам хочеться бачити у тому явищі лише темні сторони - це Ваше право. Ті, хто там стояли (а це повторюсь, не лише київський майдан - такий же був у Сумах та кожному місті Україні) отримали безцінний досвід непокори владі , якого Ви не маєте. Може через це Ви так дратуєтесь? Бо це явище Вам не вдається осягнути і зрозуміти? Вам розказали, що були десь якісь "организаторы Майдана", які потім прийшли до влади , яку потім так само втратили. А якби Ви побачили, як без допомоги "польових командирів" ідуть Харківською тисячі хімпромівців, з іншого боку ідуть фрунзенці, а на площі вже їх чекають тисячі інших сумчан, а у будинку влади зачинились злякані чиновники і депутати, Ви б відчули, що народ - це сила. Саме цього бояться і сині, і білі, і помаранчеві, і будь-які партійці. Їм потрібен народ куплений, проплачений, розчарований, слабкий. Саме тому підігрівається тема "проплачених" майданів, саме тому квітне махровий ревізіонізм, в якому, Ви, шановний Faradey, зараз вправляєтесь. Навіть, якщо Ви отримуєте в партії регіонів зарплатню, це не означає, що Ви маєте йти проти свого народу. Плюньте на партії, переходьте на бік народу.
ну, во-первых.. Я очень хочу получать зарплату от кого либо, за то что я тут пишу:))) Я уже говорил Малдеру...Скажу и Вам.. НЕ состою в партиях, и даже не знаю где они у нас находяться в Сумах...
В 2004 в Сумах на майдане был, мне было просто интересно... Был на Мариинке кога шла первая толпа... И уже тогда я осуждал это... Даже не так, не осуждал, а просто был не согласен...
И меня абсолютно не нервирует, что кто-то пытался проявлять гражданское неповиновение.. История видела разные виды такого Сизифова труда...
Да и не стоит говорить о самоорганизации даже в Сумах. Вам конкретные фамилии что-ли называть?
И я не пытаюсь проводить ревизию... Зашла речь об этом, я высказал свое мнение.. Натолкнулся на праведны гнев соучастников событий:)))
И почему Вы так легко и просто отстранили меня от народа:))
Призывая перейти на сторону народа, вы тем самым подразумеваете, что я нахожусь на другой стороне?:) Отчего же?
Я в отличии от Вас не скрываю своей физиономии, многие на форуме меня лично знают:)
Тут я высказываю свою точку зрения, и защищаю свои убеждения.
И если Ваша главная задача - народ Украины, моя задача попроще..
Мой ребенок, моя семья, моя жизнь:)) Все остальное болтовня..

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Просто супер! Как вы меня еще украинофобом не назвали? Ну да ладно, загадка номер раз, кто написал следующие строки и чего они означают?

Таке враження, що Ви або не розумієте моїх дописів, або спеціально вириваєте слова з контексту. Ваш однодумець гімнаст заявив, що на майдані стояв "зброд". Я йому нагадав, хто там стояв. І там не просто "виконавці", там видатні діячі України, великі особистості, Українці з великої літери. Багато хто з них приніс нашій державі і світову, в тому числі, славу. А те, що сталося зовсім не так, як вони хотіли - тема іншої розмови.

Ну и что дальше Малдер? Еще привести?
Звичайно, наведіть!!! Ось лише щось дійсно конкретно, те що я просив, а не вільний твір на вільну тему.
Нагадаю Вам ще раз всю хронологію :):
Ви пишете:
Тобто говорите, що я особисто їх порівнював! Я прошу підтвердження цього, покажіть, мовляв цей мій пост:
Чергова брехня, що вкладена Вами в начебто мої пости. Прошу вказати, де я порівнював Скрипку з Ріхтером, інакше в черговий раз змушений буду Вас вважати тріплом.
На що бачу таку відповідь: " "
Тобто розмова якось дивним чином змінила напрямок, тепер Ви стверджуєте, що я в Ваші вуста вклав висловлювання про Вакарчука, як про цвіт нації. (Чесно кажучи не зрозумів, чому на арені виник вже Вакарчук :)).

Ви "милостливо соизволили" врешті на підтвердження своїх слів щось моє викласти, і я, врешті, отримую мій пост (доречи, адресований Фарадею), де я, начебто, порівнюю і Скрипку з Ріхтером, і говорю про те, що Ви назвали Вакарчука "цвітом нації":
Таке враження, що Ви або не розумієте моїх дописів, або спеціально вириваєте слова з контексту. Ваш однодумець гімнаст заявив, що на майдані стояв "зброд". Я йому нагадав, хто там стояв. І там не просто "виконавці", там видатні діячі України, великі особистості, Українці з великої літери. Багато хто з них приніс нашій державі і світову, в тому числі, славу. А те, що сталося зовсім не так, як вони хотіли - тема іншої розмови.
І радісний Зеніт, задоволено потираючи руки питає: "Ну и что дальше Малдер? Еще привести?"
:):):) Звичайно, наводьте. Але справді те, що я просив, а не перший ліпший мій допис. Хоча, якщо Ви в астралі спілкуєтеся з мером Києва Черновецьким, то спілкуйтеся і далі. Я вже змирився з тим, що мої прохання так і залишаться без відповіді... :(

Статус
Закрита.
Зверху