Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Виктория, ну вже і посилку виклав,що депутати не підтримали перехід на 10 річну освіту,а ви все продовжуєте товкти воду в ступі.

mangust, это называется не товкти воду, а моя позиция, которую я имею право изложить, и это всего-лишь во-первых. а во-вторых, деградация населения страны начинается именно с принятия таких "великоразумных" реформ в образовательной сфере...
по этому это далеко не вода, а серьезные вещи, и мне очень обидно, что обмусоливание костей и лиц политиков, обливание грязью - это для большинства рациональное зерно всей жизни....вместо того, чтобы ХОТЯБЫ подумать, что ожидает наших детей уже сегодня....

это единственный разумный законопроект, который на данный момент предложил янукович...

mangust

патріот

Виктория, є відповідний розділ,де ви залюбки могли б це обговорювать.Підказати як він називається?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Вы сравниваете Рихтера и Галасюка с Олежкой Скрипкой по величию! Ну оно то ясно! Вам же не пристало знать, "шо то жидовские фамилии?";)
За собою такого порівняння не пам'ятаю, просив мені нагадати, коли ж я його (таке порівняння) зробив:
Чергова брехня, що вкладена Вами в начебто мої пости. Прошу вказати, де я порівнював Скрипку з Ріхтером, інакше в черговий раз змушений буду Вас вважати тріплом.
На що отримав "справедливу відповідь":

Агов, товарісч!!! Ви де? Ви тут, чи десь в астралі? А до чого тут Вакарчук, і коли я стверджував, що Ви називали Вакарчука "цветом нации"?
Нарешті я розумію, чому Ви стільки так серйозно поставилися до моєї аватарки. :) Чи не тому, що в першу чергу переносите на свою аватарку свій спосіб життя? Таке враження, що це Ви, а не той нещасний котик, давно зловживаєте вікодином.

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
mangust спасибо прочли,но Вы немножко позже выложили информацию чем мы начали дисскутировать,мы же не спорим а треплемся по поводу:)
Виктория прежде чем начинать,что-то менять нужно утвердить бюджет.Заложить новую программу,отпечатать учебники,сократить в них информацию это стоит не один миллион.И прежде чем подавать такие законопроэкты нужно реально расчитывать сумму в какую это всё обойдётся и иметь эту сумму,в то время когда Пенсионный фонд пустой,выборы в местные советы отложены на неопределённый срок и тд и тп.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Было бы здорово если бы эти люди не просто сказали " А? М-ай-дан... Ес? О..Ес..Майдан..Юсшенкоу так! Есс"... А взяли бы приехали и поддержали.
Вибачте, якось не гарно виходить. Таке враження, що казати нічого, а сказати треба. Спочатку Ви мені зауважили, що ті музиканти, що стояли на сцені Майдану для Вас не авторитет, мовляв, аби ось світові зірки підтримали:

Я Вам навів імена саме світових зіркових музикантів (і не тільки) які позитивно оцінили те, що українці вийшли на захист своєї свободи, про що говорили в своїх інтерв'ю ЗМІ. Вам цього мало? Їм, бачите, треба було приїхати та самим постояти на сцені.
А може ще прийняти в терміновому порядку громадянство України, прийти голосувати в третьому турі та в онлайні свій бюлетень показати з позначкою напроти Ющенка?

Faradey

Живой
Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Вибачте, якось не гарно виходить. Таке враження, що казати нічого, а сказати треба. Спочатку Ви мені зауважили, що ті музиканти, що стояли на сцені Майдану для Вас не авторитет, мовляв, аби ось світові зірки підтримали:

Я Вам навів імена саме світових зіркових музикантів (і не тільки) які позитивно оцінили те, що українці вийшли на захист своєї свободи, про що говорили в своїх інтерв'ю ЗМІ. Вам цього мало? Їм, бачите, треба було приїхати та самим постояти на сцені.
А може ще прийняти в терміновому порядку громадянство України, прийти голосувати в третьому турі та в онлайні свій бюлетень показати з позначкою напроти Ющенка?
А я говорю Вам, что мировые гранды поддержали оранжевую "революци" исключительно по просьбе Кличко... Так бы они поддержали бы и что либо другое...
Вот если сказать " Вы за свободу? За оранжевую революцию?"
Или " Вы за оранжевую революцию? За то чтоб человек из Хоружевки-Тернополя стал президентом?"
Конечно же, Вам есть что ответить..Но спор бессмысленен... Вам хочеться быть правым? Что ж, я соглашусь во всем.. Полемику лишнюю разводить не хочу...

На счет образования согласен и с Викторией и с Ярканной...
на 10 лет перейти надо- НО невозможно сейчас. Хотя вещь крайне необходимая.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

А я говорю Вам, что мировые гранды поддержали оранжевую "революци" исключительно по просьбе Кличко... Так бы они поддержали бы и что либо другое...
А чому Ви кажете, що виключно на прохання Кличка? Добре, що не стверджуєте , що він їх залякав, та обіцяв перестріти і побалакати "тет-а-тет".

Новиною номер один у музтусовці днями стало повідомлення про приїзд в Україну 21 березня легендарного британського рок-гурту Jethro Tull. І хоча слово «легендарний» або «культовий» безмежно банальне, до характеристики цього гурту підходить якнайкраще, адже Jethro Tull — це 60 мільйонів проданих легальних компактів, 60 золотих і платинових дисків, 2500 концертів для 20 мільйонів глядачів у 42 країнах світу. Прикметно, що Ян Андерсон, фронтмен гурту, в перші дні помаранчевої революції виступив із зверненням до українців: «Ми, музиканти, — діти свободи. Ми завжди будемо підтримувати демократичне право вільних людей вибирати тих лідерів, котрі будуть нести відповідальність за майбутнє свого народу незалежно від того, чи це відроджена Україна, чи стара добра Англія. Демократія — це краще, що в нас є. Боріться за неї чесно і справедливо». Свої слова підтримки разом із ним тоді сказали і Стінг, і Джо Кокер — а ця трійця разом із Зуккеро апріорі належить до чотирьох китів, на яких тримається світова музика.

Faradey

Живой
Я Вам именно об этом говорю. Слова Андерсона о свободе, демократии. О высоком и прекрасном.
Мы с Вами говорим о разных вещах. Я говорю что, на Майдане стояли множество людей за утопические идеалы, также как и множество стояли за более приземленные вещи.
На сцене выступали артисты (как мы уже выяснили хорошие и плохие)...
Но по-большому счету их всех обманули. Организаторы Майдана не преследовали цель - Свобода и Демократия.
Цель была Власть...

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

З Вакарчука цветом нации назвал? Вот вы и есть трепло!
Агов, товарісч!!! Ви де? Ви тут, чи десь в астралі? А до чого тут Вакарчук, і коли я стверджував, що Ви називали Вакарчука "цветом нации"?
.
Ну вы даете! :lol:
Просто супер! Как вы меня еще украинофобом не назвали? Ну да ладно, загадка номер раз, кто написал следующие строки и чего они означают?

Таке враження, що Ви або не розумієте моїх дописів, або спеціально вириваєте слова з контексту. Ваш однодумець гімнаст заявив, що на майдані стояв "зброд". Я йому нагадав, хто там стояв. І там не просто "виконавці", там видатні діячі України, великі особистості, Українці з великої літери. Багато хто з них приніс нашій державі і світову, в тому числі, славу. А те, що сталося зовсім не так, як вони хотіли - тема іншої розмови.

;)

Ну и что дальше Малдер? Еще привести?

Статус
Закрита.
Зверху