За собою такого порівняння не пам'ятаю, просив мені нагадати, коли ж я його (таке порівняння) зробив:Вы сравниваете Рихтера и Галасюка с Олежкой Скрипкой по величию! Ну оно то ясно! Вам же не пристало знать, "шо то жидовские фамилии?"
На що отримав "справедливу відповідь":Чергова брехня, що вкладена Вами в начебто мої пости. Прошу вказати, де я порівнював Скрипку з Ріхтером, інакше в черговий раз змушений буду Вас вважати тріплом.
Вибачте, якось не гарно виходить. Таке враження, що казати нічого, а сказати треба. Спочатку Ви мені зауважили, що ті музиканти, що стояли на сцені Майдану для Вас не авторитет, мовляв, аби ось світові зірки підтримали:Было бы здорово если бы эти люди не просто сказали " А? М-ай-дан... Ес? О..Ес..Майдан..Юсшенкоу так! Есс"... А взяли бы приехали и поддержали.
А я говорю Вам, что мировые гранды поддержали оранжевую "революци" исключительно по просьбе Кличко... Так бы они поддержали бы и что либо другое...Вибачте, якось не гарно виходить. Таке враження, що казати нічого, а сказати треба. Спочатку Ви мені зауважили, що ті музиканти, що стояли на сцені Майдану для Вас не авторитет, мовляв, аби ось світові зірки підтримали:
You must be registered for see links
Я Вам навів імена саме світових зіркових музикантів (і не тільки) які позитивно оцінили те, що українці вийшли на захист своєї свободи, про що говорили в своїх інтерв'ю ЗМІ. Вам цього мало? Їм, бачите, треба було приїхати та самим постояти на сцені.
А може ще прийняти в терміновому порядку громадянство України, прийти голосувати в третьому турі та в онлайні свій бюлетень показати з позначкою напроти Ющенка?
А чому Ви кажете, що виключно на прохання Кличка? Добре, що не стверджуєте , що він їх залякав, та обіцяв перестріти і побалакати "тет-а-тет".А я говорю Вам, что мировые гранды поддержали оранжевую "революци" исключительно по просьбе Кличко... Так бы они поддержали бы и что либо другое...
Новиною номер один у музтусовці днями стало повідомлення про приїзд в Україну 21 березня легендарного британського рок-гурту Jethro Tull. І хоча слово «легендарний» або «культовий» безмежно банальне, до характеристики цього гурту підходить якнайкраще, адже Jethro Tull — це 60 мільйонів проданих легальних компактів, 60 золотих і платинових дисків, 2500 концертів для 20 мільйонів глядачів у 42 країнах світу. Прикметно, що Ян Андерсон, фронтмен гурту, в перші дні помаранчевої революції виступив із зверненням до українців: «Ми, музиканти, — діти свободи. Ми завжди будемо підтримувати демократичне право вільних людей вибирати тих лідерів, котрі будуть нести відповідальність за майбутнє свого народу незалежно від того, чи це відроджена Україна, чи стара добра Англія. Демократія — це краще, що в нас є. Боріться за неї чесно і справедливо». Свої слова підтримки разом із ним тоді сказали і Стінг, і Джо Кокер — а ця трійця разом із Зуккеро апріорі належить до чотирьох китів, на яких тримається світова музика.
You must be registered for see links
Ну вы даете! :lol:З Вакарчука цветом нации назвал? Вот вы и есть трепло!
Агов, товарісч!!! Ви де? Ви тут, чи десь в астралі? А до чого тут Вакарчук, і коли я стверджував, що Ви називали Вакарчука "цветом нации"?
.