Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Merime

New Member
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Та ні, Юлії Володимирівні варто починати розучувати "Владімірскій централ" - у не далекому майбутньому він може їй знадобитись... :lol:
Навряд, там, здається, щось про "етапи із Твєрі" - для нас це неактуально, до того ж немає закону про екстрадицію. Треба щось на місцевому матеріалі.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Навряд, там, здається, щось про "етапи із Твєрі" - для нас це неактуально, до того ж немає закону про екстрадицію. Треба щось на місцевому матеріалі
Ну тут уж нехай Юлія Володимирівна вибачає, проте я не знавець подібного "жанру" і нічого кращого порадити їх не зможу... :lol:

Faradey

Живой
І ви першим би тут написали про втручання іноземних громадян у внутрішню політику України. У нас дозволяється агутувати лише громадянам однієї іноземної країни: друзям - усе, іншим - закон.

Крім Вас, я так розумію. Чи Ви й на себе поширюєте цю сентенцію?

Ви вже, як то кажуть наші сусіди, готові й дитину вихлюпнути разом з водою - не можна ж підходити до таланту митця з політичними мірками: якщо він не за того, за кого я, значить він нездара , якщо якась Могилевська чи Білик за того, кого я люблю, значить вони світові величини. Так виходить? А щодо того, наскільки Руслана і Вакарчук "проходящие звезды", покаже час. Принаймні вже 15 років, як вони на естраді, і якщо ми про них говоримо, як про музикантів, значить у цьому є якась їх заслуга.
Вы наверное меня не поняли.. Конечно,же мне свойственно ошибаться...
Не пойму, с чего вы решили что я безгрешен...
И отчего вы решили что я считаю Могилевскую и Билык мировыми звездами:))??! Я говорю о том, что все они коньюктурщики, живущие не ради искусства, а ради заработка.. И пройдет 10 лет и не многие вспомнят их, а 50 пройдет и вовсе забудут.
А Бетховена будут продолжать слушать в телефонной трубке:))))

А раз уж речь пошла о Коккере, Стинге, Де бУрге, и т.д. то я не видел нигде их поддержки, кроме заявленной Кличко. :))
А мысль о том, что у нас позволяеться агитирвоать только гражданам нашей страны это верно... Пугачева в этот раз приехала, а Шон Карр нет)) Или да..? в общем я не в курсе..

Merime

New Member
Я ні. А ви? :)

Я здогадувався, що почуття на гумору політично стурбованих форумах не вітається, але ж не настільки. Я спеціально поставив смайлик, але цього виявляється замало, треба мабуть в дужках писати пояснення.

Merime

New Member
Не пойму, с чего вы решили что я безгрешен...
Навряд чи б я насмілився на таке ризиковане рішення)

И отчего вы решили что я считаю Могилевскую и Билык мировыми звездами:))??!
Ну, от бачите, як у нас багато спільного, коли ми хоч трохи відходимо від політики. :) Треба більше говорити на мистецькі теми - вони об'єднують. Політика ж показує людей не з кращого боку. Я сьогодні отримав на Соларі приватне повідомлення від людини, якої я не знаю, але поважав за його музичні смаки і гарні релізи на цьому сайті, але сьогодні його пробило на хамство на ідеологічно-релігійному (точніше політичному) грунті невизнанння церкви українського патріархату. І ось так я вперше і востаннє поспілкувався з людиною, яка одним повідомленням перекреслила усе попереднє приємне враження від себе.

Zenith

Хронограф
Я ні. А ви? :)

Я здогадувався, що почуття на гумору політично стурбованих форумах не вітається, але ж не настільки. Я спеціально поставив смайлик, але цього виявляється замало, треба мабуть в дужках писати пояснення.
Не обижайтесь пожалуйста! Я не хотел вас обидить, просто нормальному человеку сказать что он не нацист не сложно.

Faradey

Живой
Хм... Я вам такой репортаж минут за 10 сделаю... И смотреть они будут Вечора на Хуторе Близ Диканьки... Или Терминатор... На ваш выбор..)))))
И прикольная рекламка была прямо над упомянутой статьей..Ссылка на эту статью..

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Где-то после выборов я писала о том,что теперь долго учиться не надо будет,ато не положено быть образованней президента.Помню как отнеслись к моему посту...

Первая ласточка

Статус
Закрита.
Зверху