Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів
Маєте бажання дізнатися думку метрів світового рока? Чому б і ні? Ось тут згадуються імена провідних світових рок-музикантів, що підтримали людей, які вийшли на Майдан:Но собственно почему мы о музыке..Она играла на Майдане...
Так можно ли сравнить деятелей со сцены с озвученными грандами мирового рока, класической музыки....
Хоча можете заперечити, бо на інших барикадах співали Коля Басков, Олежка Газманов та Бедрос Киркоров. Куди там до них Кукеру чи Крісу Норману?Помаранчевий бокс у Лас-Вегасі
Один із найпопулярніших українських професійних спортсменів, боксер Віталій Кличко, разом з братом Володимиром закликав під знамена Помаранчевої революції в Україні найвідоміших людей планети.
Чого варті тільки імена музикантів Зуккеро, Джо Коккера, Андерсена, Стінга, Кріса Нормана і Кріса Де Бурга, рок-груп Def Leppard, Uriah Heep, Moody Blues, лідера рок-групи The Cure Роберта Сміта і Cranberries Долорес Оріордан, спортсменів Бориса Беккера, Франца Беккенбауера. Але Кличко вирішив на цьому не зупинятись.
Як відомо, 11-го грудня на головній арені Лас-Вегаса Mandalay Bay Кличко-старший вийде у ринг проти Денні Вільямса і відстоюватиме звання чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі. "Я обіцяю, що одинадцятого грудня на ринг проти англійця Денні Вільямса вийду в помаранчевих трусах з написом "Так! Ющенко", -- говорить Віталій. -- Уся моя команда також буде в помаранчевій формі. Якщо народ на майдані вистоїть до 11-го грудня, то моя перемога допоможе їм протриматися довше".
Про драматизм моменту і його вплив на самого боксера свідчить і інтерв'ю Віталія ВВС, де він говорить: "Я був готовий навіть відтермінувати бій. Проте своїм боєм хочу донести до цілого світу інформацію про те, що діється зараз в Україні. Я не політик. Я спортсмен. Проте мені дуже важко і дуже боляче сприймати все те, що зараз відбувається в Україні. Україна -- це наше майбутнє. Все, що діється зараз з країною, надзвичайно важливо для нас. Я хочу довести і показати всім, що в Україні не буде диктатури, а буде демократія".
Щодо підготовки до самого бою, то, за інформацією Allboxing, на сьогодні Віталій є на завершальному етапі підготовки, проводячи останні спаринги. За словами його тренера Фріца Здунека, Віталій готовий до 12-раундового поєдинку: "Стилі Тайсона і Віталія дуже різняться. (Згадаємо досить несподівану перемогу Вільямса над Тайсоном). Стиль Тайсона давав Денні значні переваги. Я ж не бачу жодної причини, яка могла б перешкодити Віталію успішно захистити свій титул".
Сам Віталій заявив, що не чекає легкого бою: "Я готовий битись упродовж дванадцяти раундів. Але можу вас запевнити, що якщо у мене з'явиться шанс перемогти достроково, відправивши Денні на підлогу, я це зроблю. Будьте певні".
Дякую, що нагадали. Справді, у нас вільна країна (принаймні була до цих виборів). І я мав таке ж право пускати бульбашки у ванній з каченятками, як, скажімо, і Ви мали право одягати жіночу білизну та тримати в своїй косметичці фото Борі Моісєєва. Ніхто нічого не забороняв, ніхто нічого не засуджував. Але важко сказати, що буде тепер.Если Фоксу нравитсья "Мы бюлы, бюлы у сели..." это же его дело..Ведь правда...Он даже может любить пускать пузыри в ванной с уточками.. Никто не имеет право осуждать его..
Останнє редагування: