Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?
Ми живемо в демократичній країні. І за демократичними нормами, за законом та Конституцією, все, що можуть зробити свідомі люди щоб не допустити злодіїв до влади - це проголосувати проти всіх, скористатися наданою їм можливістю "вплинути на владу". Всі інші дії - не законні. Поправте мене, якщо я не правий.
Тож законослухняний громадянин не може зробити нічого більшого, щоб не допустити до влади ані Януковича, ані Тимошенко, як тільки проголосувати "Проти всіх". Чи не так? Чи в нашій країні є якісь інші методи правового впливу на владу?
І чому ж тоді, цей законослухняний громадянин чесно здійснивши свій громадянський обов'язок, зробивши свій свідомий вибір, має відповідати за вибір, зроблений тими, хто думає інакше ніж він? Чи не є це тиском на виборця з метою вплинути на його думку і тим самим зашкодити вільному волевиявленню громадян?
А 40-ві їх теж називали провокаторами.УПА для Вас невдалий приклад. Ви не УПА, а звичані провокатори.
Значить інші і нестимуть відповідальність.Якщо я не буду обирати, за мене це зроблять інші.
Мене не влаштовують обидва.А Вас більш влаштовує Янукович.
Ні, ви б так само голосували за Тимошенко. Саме за неї ви і агітуєте. А "проти Януковича" - це лише замилювання очей, щоб потім легше було відхрещуватись.Якби у першому турі було 35% Тимошенко, 24% Янукович, я б за спокійною совістю пішов і проголосував проти всіх.
Саме так. Проте кожному за свій вибір.І відповідати за свій вибір після цього, доведеться також всім.
Вони зробили все від них залежне щоб президентом не став жоден з кандидатів.а ті, хто проголосує проти всіх, або не піде, будуть нести за будь кого, хто б не став Президентом, бо нічого не зробили, що він них залежало, щоб цього не сталось.
Ми живемо в демократичній країні. І за демократичними нормами, за законом та Конституцією, все, що можуть зробити свідомі люди щоб не допустити злодіїв до влади - це проголосувати проти всіх, скористатися наданою їм можливістю "вплинути на владу". Всі інші дії - не законні. Поправте мене, якщо я не правий.
Тож законослухняний громадянин не може зробити нічого більшого, щоб не допустити до влади ані Януковича, ані Тимошенко, як тільки проголосувати "Проти всіх". Чи не так? Чи в нашій країні є якісь інші методи правового впливу на владу?
І чому ж тоді, цей законослухняний громадянин чесно здійснивши свій громадянський обов'язок, зробивши свій свідомий вибір, має відповідати за вибір, зроблений тими, хто думає інакше ніж він? Чи не є це тиском на виборця з метою вплинути на його думку і тим самим зашкодити вільному волевиявленню громадян?