Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?
Подібний приклад був у вигляді УПА. Кого вони, на вашу думку, мали б обрати? Адже їх боротьба явно нічого не вирішувала
УПА для Вас невдалий приклад. Ви не УПА, а звичані провокатори.
Кого визволяти? За кого боротися? За таких як ви? Гнити в СІЗО за тих, хто волатиме "Луценка в міністри"? Народ не хоче визволятися - то ми й не будемо його визволяти.
Проте підштовхувати його у прірву ми також не маємо наміру. Якщо в країні 60% "електорату" - то президента звісно що оберуть, проте це не привід перекладати з хворої голови на здорову.
Ну правильно, це не сидячи біля компа, на форумі закликати інших.
Якщо хочете обирати зло (менше чи більше - не суть важливо), якщо хочете руйнувати країну - робіть це, будь-ласка, без нас. Ми на таке не підписувалися.
Якщо я не буду обирати, за мене це зроблять інші. На цей час, для мене, розклад складається на той бік, який мені зовсім не подобається. Якби у першому турі було 35% Тимошенко, 24% Янукович, я б за спокійною совістю пішов і проголосував проти всіх. А Вас більш влаштовує Янукович. От і все. У виборі приймає участь будь хто, хто має право голосувати, навіть якщо він взагалі не піде на вибори, це також його вибір. І відповідати за свій вибір після цього, доведеться також всім.
Проте раз ви вже берете на себе місію свідомого обрання руйнівного шляху - то майте вже мужність нести за цей вибір цілковиту відповідальність, а не розкидувати її на всіх інших.
Вибір буде нести кожний. Ті хто проголосують за Тимошенко, будуть нести у випадку, якщо вона стане Президентом, ті, хто за Януковича - якщо він, а ті, хто проголосує проти всіх, або не піде, будуть нести за будь кого, хто б не став Президентом, бо нічого не зробили, що він них залежало, щоб цього не сталось.