2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

DarKnight

Member
Янукович и только он...ведьма,разрушившая страну не может стоять у власти....

Радужная

Leave out all the rest
хаха, конечно, лучше уж пусть будет

Останнє редагування:

Merime

New Member
Янукович и только он...ведьма,разрушившая страну не может стоять у власти....
Такі емоційні, нераціональні оцінки походять від того, що нам нав"язали не обговорення програм претендентів, а обговорення їх особистих якостей, точніше штучно створених іміджів - позитивних або негативних. А обговорення програм і майбутніх реформ немає, тому що немає й цих самих програм і ніхто з них не збирається нічого міняти. Ми будемо й надалі падати все нижче й нижче на дно кризи. Це буде п"ятирічка стагнації, яка може мати непередбачувані наслідки.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

40% громадян проголосувало за Януковича і Тимошенко, 60% проти них.
Як раз навпаки. 25% Тимошенко плюс 35% Януковича. Скільки виходить?
От така картина дає право казати, що більшість громадян не хочуть бачити на посаді ані Тимошенко, ані Януковича.
Більшість громадян хоче бачити президентом Януковича або Тимошенко.
Ні, значить ні. Обирайте собі яку "купу" більше підтримуєте, або кажіть, що підтримуєте обидві.
Перестаньте розповідати казки про "підтримку обох". Так і скажіть: "Тимошенко мій президент!". Як там Руслана казала: "за неї голосують не головою", так здається?
І не треба відповідальність за власну продажність вішати на всіх свідомих людей.

Merime

New Member
хаха, конечно, лучше уж пусть будет зек у руля...вот уж посмеется над нами Европа!
А сьогодні вона що робить?
А по великому рахунку їм по барабану - хто в нас президент, чим ми живемо і чи живемо взагалі. Кожен живе власними інтересами.

DarKnight

Member
Я общался с человеком,о предстоящих выборах,на мой вопрос кому будет отдан его голос,он ответил-"Нашим ураинским демократическим партиям",от меня последовала просьба привести мне пример несколько таких партий,человек вошел в штопор из которого он выйти при моем присутствии не смог....к сожалению....
извините меня,не быдло ли это????таким можно рассказать все абсолютно...где образование,где осведомленность,где интелект,эрудиция...страна в полной жопе...молодежь спивается и деградирует,люди не хотят работать...такими легче управлять....
насчет обсуждения программ,я вам скажу,уважаемый(а) Merime,давайте не будем строить из себя целок или же детей дошкольного возраста,которые тешат себя надеждами,верят в деда Мороза и в волшебника,который привезет эскимо.....НИКТО НИЧЕГО делать не будет,это факт....но стань Янукович президентом,произойдет хотя бы некоторый сдвиг в плане сотрудничества с Россией,а не будет все то что я описал в теме про Партию Регионов-http://forums.sumy.ua/showthread.php?t=7699&page=48

Nahrapov

Буржуй и учёный
А сьогодні вона що робить?
А по великому рахунку їм по барабану - хто в нас президент, чим ми живемо і чи живемо взагалі. Кожен живе власними інтересами.
Правильно мыслишь. Забодали нас тут уже Європой. Причём тут эта Європа? У неё свои проблемы.
Каждый разумный человек, даже если он не буржуй, должен отдать свой голос против ведьмы, обокравшей недавно український народ на 11 млрд долларов. Все это знают и делают вид, шо не понимают. Голосовать надо не сердцем, а головой. В крайнем случае, ж...., если голова со слабинкой. Но ни в коем случае не сердцем, бо если голосуют сердцем, то выбирают того, кто эротичнее. А оно нам надо, эта эротика на Банковой? Согласись.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Як раз навпаки. 25% Тимошенко плюс 35% Януковича. Скільки виходить?
У виборах прийняло участь 66,7% громадян.
25%+35% = 60% або 0.60 від тих, хто прийняв участь у виборах.
66.7%*0.6= 40.02% від загальної кількості громадян.
Це ж Ви закликали не приймати участь у голосуванні або проти всіх голосувати, а тепер не хочете тих, хто не прийняв участь у голосуванні і за людей рахувати.
Більшість громадян хоче бачити президентом Януковича або Тимошенко.
40% на двох? А скільки з них голосувало за Януковича, або за Тимошенко, просто аби іншій не став Президентом?

Перестаньте розповідати казки про "підтримку обох". Так і скажіть: "Тимошенко мій президент!". Як там Руслана казала: "за неї голосують не головою", так здається?
І не треба відповідальність за власну продажність вішати на всіх свідомих людей.
У чому Ваша свідомість? Казки розказуєте Ви. Я розказую те, що є по факту. Подобається вірити у казки про те, що ігноруванні виборів, чи голосування "проти всіх" когось там примусить замислитись - вірте. А я називаю речі своїми іменами. "Проти всіх" і голосування ногами це підтримка будь кого, хто б не переміг.

mangust

патріот

Схоже, тепер знайомі при зустрічі будуть обмінюватися питаннями: - А ви ПРОТИ кого голосували?

Stein

Well-Known Member

У виборах прийняло участь 66,7% громадян.
З цих 60, тільки 2 відсотки є гіпотетично можливими прибічниками змін. Бо ті, хто голосував за Гриценко насправді виявилися латентними прихильниками Юлії Володимирівни.
А скільки з них голосувало за Януковича, або за Тимошенко, просто аби іншій не став Президентом?
Не існує в бюлетені колонки "проти Януковича" чи "проти Тимошенко". Так само як і немає такого вибору. Ви або підтримуєте когось із них, або не підтримуєте нікого. Третього не дано. І голосуючи "ЗА" Тимошенко, ви голосуєте виключно "ЗА" Тимошенко, і аж ніяк не "ПРОТИ" Януковича.
Я розказую те, що є по факту.
"Проти всіх" і голосування ногами це підтримка будь кого, хто б не переміг.
Ну то й розкажіть мені, по якому "факту" весь під'їзд має відповідати за "кучу", залишену в ліфті одною, не надто обтяженою інтелектом особою?
Якщо хтось один весь час "гадить" в ліфті, то це означає, що всі інші також мають слідувати його прикладу, тільки тому, що там вже все одно "насрано"?

Зверху