Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?
Я бачу усі недоліки Тимошенко, але їх недостатньо щоб я міг підтримати перетворення України на зону у якій державною мовою буде фєня, а керувати будуть пахани.
Перестаньте. Ми чуємо це з 2004-го року, тому сьогодні це вже навіть не смішно, як то кажуть "боян", так само як і те, що "бандити сидітимуть у тюрмах". А позаяк не справдилось друге, то є всі підстави вважати, що перше - такий самий передвиборчий піар, не більше. Тож вигадайте щось цікавіше, або хочаб щось новеньке.
Stein, отакі "герої" можуть тільки казочки розказувати і відпрацьовувати гроші, які їм дали щоб знищувати українську державність.
Коли ми будували барикади - ми були провокаторами та "агентами Москви", бо вона нам заплатила. Коли ми відмовляємося вдруге ставати на ті ж самі граблі - ми також "агенти Москви". Коли ми голосуємо "проти всіх" - ми знов "агенти Москви". Коли ми не голосуємо за Тимошенко - ми приховані прибічники Януковича, бо діємо за "вказівкою Кремля". Тобто всі, хто робить не те, що вважаєте правильним ви - неодмінно є "агентами Москви". Знаєте, це нагадало мені одну цитату:
"Быдло в принципе не способно представить, что точка зрения, отличная от его собственной, может быть искренней и бескорыстной. Оно абсолютно убеждено, что всякий, кто высказывает такую точку зрения, делает это потому, что ему платят Враги из числа Ненаших. При этом тот факт, что штатные пропагандисты Наших работают уж точно не бесплатно, даже если говорить лишь об их официальных доходах, быдло, разумеется, не смущает."
А всі ці балачки про "проти всіх" шляхом ігнорування виборів чи голосування "не підтримую жодного" - казочки для дітей молодшого дошкільного віку.
Голосування "проти всіх" - це лише висловлення особистої позиції кожного. Так, мені було цікаво, скільки ж в Україні таки тверезомислячих свідомих людей - виявилося, що лиш трошки більше двох відсотків.
Акція "Геть усіх" давно скінчилась. Вона яскраво продемонструвала, що українцям не цікава власна доля - їм більше до вподоби історії про місцевих педофілів.
Я краще поставлю позначку навпроти Тимошенко, ніж буду нести відповідальність за те, що нічого не зробив проти того, щоб Янукович став Президентом.
Тобто особисто вам слабо на барикади. Дякую, я це вже зрозумів.
Не підеш на вибори, поставиш позначку навпроти "не підтримую жодного", зіпсуєш бюлетень - підтримаєш того, хто переможе, за кого проголосують ті, хто проголосують.
Це блюзнірство та підміна понять. Якщо у нас в країні як мінімум 60% імбіцилів - то чому я маю відповідати за їхні дії? Дивна логіка.
Якщо у вас хтось наклав у ліфті - то це означає що винен неодмінно увесь під'їзд?
Я бачу лише два достойних шляхи: або йти на барикади, або визнати що ти на це не здатен, і піти обрати якусь одну "купу" з двох. Якщо слабо йти на барикади, то не дурить ні себе ні інших.
Ми здатні йти на барикади. І ми не одноразово це доводили. Проте, ми з прикрістю з'ясували, що в Україні є лише кілька сотень людей, які готові щось робити. Ви кажете, йти на барикади зараз? Але навіщо? Заради кого? Заради отаких от боягузів, що сидітимуть по хатах в теплому кріслі біля комп'ютера і волатимуть на весь інтернет скільки нам заплатила Москва? Чи може за оті 60% електорату які свідомо та послідовно продовжують обирати для країни купку лайна "побільше та посмердючіше"? А може за "щирих патріотів", які пропонують пошвидше загрібати на рифи та розтрощити вже нарешті це недолуге одоробло - корабель під назвою "Україна"? За кого? Народ чітко дав зрозуміти, що він не хоче визволятися - тож навіщо ми будемо його визволяти?