2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Корабль цілим не лишиться, якщо не гребти. Його течією всеодно або на пороги, або на скелі винесе. Нема там варіантів. І та частина, яка не гребла буде так само відповідальна.
От честно, когда я такое слышу, хочется лично веслом от3,14здить тех, кто гребет на пороги и на скалы.
Или показать всем фак и гордо удалиться за борт.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти в

От честно, когда я такое слышу, хочется лично веслом от3,14здить тех, кто гребет на пороги и на скалы.
Или показать всем фак и гордо удалиться за борт.
Ну можна ще для більшого екстріму влаштувати пожежу на кораблі.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Тільки у випадку з Януковичем, Україна не буде мати ніякої підтримки з боку міжнародної спільноти, тому процес буде швидким.
"Міжнародна спільнота", не будемо вказувати пальцем, не прикрито заявляє про свої претензії щодо українських земель. Тому у випадку "дерибану" натівські солдати крокуватимуть Хрещатиком разом з російськими. Історія повторюється, не пригадуєте 39-й?
Не обманюйте себе. Якщо проти, то йдіть і дійте. А якщо пасив, то не треба щось там про совість розказувати.
От і починайте. Зараз саме час. А якщо слабо, то красиві слова казати не мішки ворочати.
Ми вже починали. Що ви сказали тоді? Не пригадуєте?
І знову Корчинський мав рацію щодо таких людей:
"Первые дни после побоища на Софийской площади, власть боялась, что все, кому досталось по голове - депутаты, руководители партий, церковь - призовут народ к гражданскому неповиновению, к восстанию. Но от всех этих людей мы слышали только их старую мантру "сохранять спокойствие, не поддаваться на провокации". Когда завтра на площади будут насиловать их жен, они сохранят спокойствие и вы услышите от них тоже самое - "не поддаваться на провокации".
Для початку протиріч нема. А почати можна з акцій протесту, які є цілком законні. Але щось Корчинського не чути.
Були вже цілком законні акції протесту. І що це дало?
Те, що багато хто починає розуміти лише зараз, Корчинський сказав ще рік тому:
"Ми з вами належимо до лоховської нації.
В місті Києві на руках зареєстровано 400 тисяч стволів нарізної зброї – це армія. Однак, всі при цьому скаржаться на свавілля податкової адміністрації, міліції та інших органів влади."

І результати акції "Геть усіх", і результати більш масової аналогічної спроби Пабата, і реакція українців на кризу, і ці вибори, і всі оці ваші нинішні заклики "гребти на скелю" (все одно розіб'ємося - так чого ж тягнути? давайтє "поднажмьом"!), все це ще раз доводить одну просту істину: у цій країні вже нічого не буде - час йти за квитком у Португалію.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Stein, я ж кажу, Корчинському Росія грошей цього разу не дала, тому, коли саме час підійматись, Ви починаєте відмазуватись і розповідати про якесь колись. Мій висновок: провокатори і сама ідея боротьби з владою лише прикриття для розхитування суспільства і послаблення державних установ, і дієте лише коли на це дано добро з Кремля.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Сирьога
так пусть наймет себе человека, который будет говорить "от имени и по поручению".....зачем смешить народ????
Я согласен, шо Він - человек заскорузлый, Але ми ж ведём речь о выборе между двумя сортами г**на, а не между двумя конфетками. Считаю, шо г.(г**но) Він предпочтительнее, чем г.(г**но) Вона. Согласись.
А шо касается твоего предложения о наёме человека для Його, который бы за него вещал, то я как раз утром отправил ему телеграмму с предложение своей кандидатуры на этот высокий пост. Жду ответа.

Stein

Well-Known Member

Stein, я ж кажу, Корчинському Росія грошей цього разу не дала
Якби Росія дала нам грошей - ми б уже давно були при владі.
тому, коли саме час підійматись, Ви починаєте відмазуватись і розповідати про якесь колись.
Коли ми підіймались - ви називали нас провокаторами. Тепер ви агітуєте "гребти на скелю". Якщо ми піднімемось зараз - ви перші встромите нам ножа у спину.
Мій висновок: провокатори і сама ідея боротьби з владою лише прикриття для розхитування суспільства і послаблення державних установ, і дієте лише коли на це дано добро з Кремля.
Ми намагалися підняти народ у найтяжчий момент. У момент, здавалося б, повної безвиході. Проте, українці не піднялися. Вони не піднялися тоді, і не піднімуться тепер. І не піднімуться вже ніколи, бо вони вже не здатні до бунту. В душі сучасного українця міліцейський сержант остаточно переміг козака. "Можна вижити, якщо не пручатися". Це правило твердо засіло в нашій свідомості. Українці вже давно не являють собою націю - лише отару електорату.

Ви можете називати нас провокаторами, можете звинувачувати у зв'язках з Кремлем, з ким завгодно - це все на що ви здатні. Проте, ми хочаб спробували. Ми зробили все, що було в наших силах щоб щось змінити. А що зробили ви, окрім одного хрестику на брудному клаптику паперу?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Ви можете називати нас провокаторами, можете звинувачувати у зв'язках з Кремлем, з ким завгодно - це все на що ви здатні. Проте, ми хочаб спробували. Ми зробили все, що було в ниших силах щоб щось змінити. А що зробили ви, окрім одного хрестику на брудному клаптику паперу?
Stein, отакі "герої" можуть тільки казочки розказувати і відпрацьовувати гроші, які їм дали щоб знищувати українську державність. А коли ситуація потребує справ - ховаються в кущі.
Я бачу лише два достойних шляхи: або йти на барикади, або визнати що ти на це не здатен, і піти обрати якусь одну "купу" з двох. А всі ці балачки про "проти всіх" шляхом ігнорування виборів чи голосування "не підтримую жодного" - казочки для дітей молодшого дошкільного віку.
Якщо слабо йти на барикади, то не дурить ні себе ні інших. Повторю ще раз:
Поставивши позначку навпроти Януковича, чи Тимошенко будеш нести за вибір когось з них Президентом.
Не підеш на вибори, поставиш позначку навпроти "не підтримую жодного", зіпсуєш бюлетень - підтримаєш того, хто переможе, за кого проголосують ті, хто проголосують. І відповідальність будеш нести у будь якому разі, хто б з них Президентом не став, бо по факту ти його підтримав.
Якщо справді "проти всіх" - вперед на барикади.

Я краще поставлю позначку навпроти Тимошенко, ніж буду нести відповідальність за те, що нічого не зробив проти того, щоб Янукович став Президентом. Я бачу усі недоліки Тимошенко, але їх недостатньо щоб я міг підтримати перетворення України на зону у якій державною мовою буде фєня, а керувати будуть пахани.

Stein

Well-Known Member

Я бачу усі недоліки Тимошенко, але їх недостатньо щоб я міг підтримати перетворення України на зону у якій державною мовою буде фєня, а керувати будуть пахани.
Перестаньте. Ми чуємо це з 2004-го року, тому сьогодні це вже навіть не смішно, як то кажуть "боян", так само як і те, що "бандити сидітимуть у тюрмах". А позаяк не справдилось друге, то є всі підстави вважати, що перше - такий самий передвиборчий піар, не більше. Тож вигадайте щось цікавіше, або хочаб щось новеньке.
Stein, отакі "герої" можуть тільки казочки розказувати і відпрацьовувати гроші, які їм дали щоб знищувати українську державність.
Коли ми будували барикади - ми були провокаторами та "агентами Москви", бо вона нам заплатила. Коли ми відмовляємося вдруге ставати на ті ж самі граблі - ми також "агенти Москви". Коли ми голосуємо "проти всіх" - ми знов "агенти Москви". Коли ми не голосуємо за Тимошенко - ми приховані прибічники Януковича, бо діємо за "вказівкою Кремля". Тобто всі, хто робить не те, що вважаєте правильним ви - неодмінно є "агентами Москви". Знаєте, це нагадало мені одну цитату:
"Быдло в принципе не способно представить, что точка зрения, отличная от его собственной, может быть искренней и бескорыстной. Оно абсолютно убеждено, что всякий, кто высказывает такую точку зрения, делает это потому, что ему платят Враги из числа Ненаших. При этом тот факт, что штатные пропагандисты Наших работают уж точно не бесплатно, даже если говорить лишь об их официальных доходах, быдло, разумеется, не смущает."
А всі ці балачки про "проти всіх" шляхом ігнорування виборів чи голосування "не підтримую жодного" - казочки для дітей молодшого дошкільного віку.
Голосування "проти всіх" - це лише висловлення особистої позиції кожного. Так, мені було цікаво, скільки ж в Україні таки тверезомислячих свідомих людей - виявилося, що лиш трошки більше двох відсотків.
Акція "Геть усіх" давно скінчилась. Вона яскраво продемонструвала, що українцям не цікава власна доля - їм більше до вподоби історії про місцевих педофілів.
Я краще поставлю позначку навпроти Тимошенко, ніж буду нести відповідальність за те, що нічого не зробив проти того, щоб Янукович став Президентом.
Тобто особисто вам слабо на барикади. Дякую, я це вже зрозумів.
Не підеш на вибори, поставиш позначку навпроти "не підтримую жодного", зіпсуєш бюлетень - підтримаєш того, хто переможе, за кого проголосують ті, хто проголосують.
Це блюзнірство та підміна понять. Якщо у нас в країні як мінімум 60% імбіцилів - то чому я маю відповідати за їхні дії? Дивна логіка.
Якщо у вас хтось наклав у ліфті - то це означає що винен неодмінно увесь під'їзд?
Я бачу лише два достойних шляхи: або йти на барикади, або визнати що ти на це не здатен, і піти обрати якусь одну "купу" з двох. Якщо слабо йти на барикади, то не дурить ні себе ні інших.
Ми здатні йти на барикади. І ми не одноразово це доводили. Проте, ми з прикрістю з'ясували, що в Україні є лише кілька сотень людей, які готові щось робити. Ви кажете, йти на барикади зараз? Але навіщо? Заради кого? Заради отаких от боягузів, що сидітимуть по хатах в теплому кріслі біля комп'ютера і волатимуть на весь інтернет скільки нам заплатила Москва? Чи може за оті 60% електорату які свідомо та послідовно продовжують обирати для країни купку лайна "побільше та посмердючіше"? А може за "щирих патріотів", які пропонують пошвидше загрібати на рифи та розтрощити вже нарешті це недолуге одоробло - корабель під назвою "Україна"? За кого? Народ чітко дав зрозуміти, що він не хоче визволятися - тож навіщо ми будемо його визволяти?

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Тобто особисто вам слабо на барикади. Дякую, я це вже зрозумів.
Може і слабо. А може я не бачу лідера, який би запропонував щось конструктивне і повів за себе.
Коли ми будували барикади - ми були провокаторами та "агентами Москви", бо вона нам заплатила.
Коли Ви будували барикади, попереду були вибори. І народ мав право визначитись кого він хоче бачити своїм Президентом. Зараз ці вибори відбулись. 40% громадян проголосувало за Януковича і Тимошенко, 60% проти них. От така картина дає право казати, що більшість громадян не хочуть бачити на посаді ані Тимошенко, ані Януковича. І зараз саме час про це казати.

Ми здатні йти на барикади. І ми не одноразово це доводили.
Ну от і вперед. Серед тих 60%, впевнений, знайдуться ті, хто вас підтримає. До проголошення результатів 2-го туру це буде більш-менш легітимно. Після - ні.

Ви кажете, йти на барикади зараз? Але навіщо? Заради кого?
Ні, значить ні. Обирайте собі яку "купу" більше підтримуєте, або кажіть, що підтримуєте обидві. А бити себе у груди і казати "я проти всіх" це дешевий цирк.

Перестаньте. Ми чуємо це з 2004-го року, тому сьогодні це вже навіть не смішно, як то кажуть "боян", так само як і те, що "бандити сидітимуть у тюрмах". А позаяк не справдилось друге, то є всі педстави вважати, що перше - такий самий передвиборчий піар, не більше. Тож вигадайте щось цікавіше, або хочаб щось новеньке.
Якщо баян, то так прямо і кажіть "Янукович мій Президент". І не треба співати тут пісні про блюзнірство. Називайте речі своїми іменами.

Merime

New Member
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

А всі ці балачки про "проти всіх" шляхом ігнорування виборів чи голосування "не підтримую жодного" - казочки для дітей молодшого дошкільного віку.
Не опускайтесь до приниження інако-від вас-мислячих. Ця графа в бюлетені - така ж норма демократії, як і ті, що вище неї. Схоже, Ви хочете нав'язати людям свою думку і відмовити їм в існуванні власної.

Я бачу лише два достойних шляхи: або йти на барикади, або визнати що ти на це не здатен, і піти обрати якусь одну "купу" з двох.
Є третій, він не такий геройський, але більш дієвий - це працювати у міру своїх сил, таланту і роду діяльності на користь своєї родини, міста, країни, нації і не сильно фанатіти від політики.

І відповідальність будеш нести у будь якому разі, хто б з них Президентом не став, бо по факту ти його підтримав.
З цією думкою Ви вже нас ознайомили, щоправда ,забувши додати "я так думаю" чи щось подібне. Читаючи її, пригадується з Наутілуса: "круговая порука мажет как копоть". Відповідь ( досить влучну) дав Stein про "відповідальність" усього під'їзду за "інцидент" у ліфті.

Ми здатні йти на барикади. І ми не одноразово це доводили. Проте, ми з прикрістю з'ясували, що в Україні є лише кілька сотень людей, які готові щось робити.
Гарячкове перебільшення. В Україні мільйони чесних, працелюбних людей. Не всім же йти на барикади, комусь і хліб ростити і дітей, і вчити, і лікувати... Просто ментальність українця побудована на кардіоцентричності, емоційності, тому він не може прийняти раціонального рішення, не пропустивши його через серце. Цим і користуються ті, хто закликає "голосувати серцем", нахабно спекулюючи на національних рисах, які б у іншому випадку були б позитивом, а так грають не на користь їх носіїв.

Зверху