Такі емоційні, нераціональні оцінки походять від того, що нам нав"язали не обговорення програм претендентів, а обговорення їх особистих якостей, точніше штучно створених іміджів - позитивних або негативних. А обговорення програм і майбутніх реформ немає, тому що немає й цих самих програм і ніхто з них не збирається нічого міняти. Ми будемо й надалі падати все нижче й нижче на дно кризи. Це буде п"ятирічка стагнації, яка може мати непередбачувані наслідки.Янукович и только он...ведьма,разрушившая страну не может стоять у власти....
Як раз навпаки. 25% Тимошенко плюс 35% Януковича. Скільки виходить?40% громадян проголосувало за Януковича і Тимошенко, 60% проти них.
Більшість громадян хоче бачити президентом Януковича або Тимошенко.От така картина дає право казати, що більшість громадян не хочуть бачити на посаді ані Тимошенко, ані Януковича.
Перестаньте розповідати казки про "підтримку обох". Так і скажіть: "Тимошенко мій президент!". Як там Руслана казала: "за неї голосують не головою", так здається?Ні, значить ні. Обирайте собі яку "купу" більше підтримуєте, або кажіть, що підтримуєте обидві.
А сьогодні вона що робить?хаха, конечно, лучше уж пусть будет зек у руля...вот уж посмеется над нами Европа!
Правильно мыслишь. Забодали нас тут уже Європой. Причём тут эта Європа? У неё свои проблемы.А сьогодні вона що робить?
А по великому рахунку їм по барабану - хто в нас президент, чим ми живемо і чи живемо взагалі. Кожен живе власними інтересами.
У виборах прийняло участь 66,7% громадян.Як раз навпаки. 25% Тимошенко плюс 35% Януковича. Скільки виходить?
40% на двох? А скільки з них голосувало за Януковича, або за Тимошенко, просто аби іншій не став Президентом?Більшість громадян хоче бачити президентом Януковича або Тимошенко.
У чому Ваша свідомість? Казки розказуєте Ви. Я розказую те, що є по факту. Подобається вірити у казки про те, що ігноруванні виборів, чи голосування "проти всіх" когось там примусить замислитись - вірте. А я називаю речі своїми іменами. "Проти всіх" і голосування ногами це підтримка будь кого, хто б не переміг.Перестаньте розповідати казки про "підтримку обох". Так і скажіть: "Тимошенко мій президент!". Як там Руслана казала: "за неї голосують не головою", так здається?
І не треба відповідальність за власну продажність вішати на всіх свідомих людей.
З цих 60, тільки 2 відсотки є гіпотетично можливими прибічниками змін. Бо ті, хто голосував за Гриценко насправді виявилися латентними прихильниками Юлії Володимирівни.У виборах прийняло участь 66,7% громадян.
Не існує в бюлетені колонки "проти Януковича" чи "проти Тимошенко". Так само як і немає такого вибору. Ви або підтримуєте когось із них, або не підтримуєте нікого. Третього не дано. І голосуючи "ЗА" Тимошенко, ви голосуєте виключно "ЗА" Тимошенко, і аж ніяк не "ПРОТИ" Януковича.А скільки з них голосувало за Януковича, або за Тимошенко, просто аби іншій не став Президентом?
Ну то й розкажіть мені, по якому "факту" весь під'їзд має відповідати за "кучу", залишену в ліфті одною, не надто обтяженою інтелектом особою?Я розказую те, що є по факту.
"Проти всіх" і голосування ногами це підтримка будь кого, хто б не переміг.