Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?
Якщо країна прагне вступити в купу лайна, то нехай це буде без моєї участі. Нехай моя совість буде чиста від того, що я обрав для країни оте лайно.
Не обманюйте себе. Якщо проти, то йдіть і дійте. А якщо пасив, то не треба щось там про совість розказувати.
Ну то до роботи, товариші!
От і починайте. Зараз саме час. А якщо слабо, то красиві слова казати не мішки ворочати.
А тут ми знову повертаємося до ключового питання, що обрати: "закон" чи "справедливість"?
Для початку протиріч нема. А почати можна з акцій протесту, які є цілком законні. Але щось Корчинського не чути. Грошей не підкинули, бо Росію обидва кандидата влаштовують?
Справа не в тому, що держава перетвориться на руїну. Її перетворять на неї і так. Питання в тому, чи зможуть свідомі люди відбудувати її, чи вона піде "з молотка" різного роду "міжнародним кредиторам".
Я так і сказав "призведуть до прискорення повної руйнації держави Україна", бо що Янукович, що Тимошенко, закінчать те, що не встиг Ющенко - доб'ють армію. А далі буде то, що було з УНР. Тільки у випадку з Януковичем, Україна не буде мати ніякої підтримки з боку міжнародної спільноти, тому процес буде швидким.
Дуже гарний приклад. В цьому випадку єдиним правильним варіантом є не гребти. І якщо всі перестануть гребти на скелі чи пороги - корабель лишиться цілим. Частина команди зрозуміла це, інші дві - ні. І коли корабель розіб'ється о скелю чи пороги - безглуздо звинувачувати в цьому ту частину команди, яка одразу обрала правильний шлях, яка відмовилася гребти. Звинувачувати її можна хіба що в тому, що вона не "пригостила" веслами тих, хто вів корабель до загибелі...
Корабль цілим не лишиться, якщо не гребти. Його течією всеодно або на пороги, або на скелі винесе. Нема там варіантів. І та частина, яка не гребла буде так само відповідальна.