Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

Klemento

Забанен
Re: Екзит-поли 1-го туру виборів Президента України 2010

Недай бог станет президентом, мне будет стыдно говорить, что я с украины... этож какое позорище, зек президент :(
EPIC FAIL!!!!
Позор на весь мир. Другое б дело если б хоть за политические взгляды сидел ...

bard

New Member

Недай бог станет президентом, мне будет стыдно говорить, что я с украины... этож какое позорище, зек президент
Плюс п'ятсот.Своє ставлення до нього вже висловлював у відповідній темі.Зеки мають сидіти в тюрмах, а не в президентських кріслах.

Merime

New Member

Недай бог станет президентом, мне будет стыдно говорить, что я с украины... этож какое позорище, зек президент :(
Він двічі судимий (колись), вона двічі непосаджена (недавно). Не намагайтесь знову переходити на обговорення того, яке лайно краще - котяче чи собаче)
Народ в черговий раз не продемонстрував свою єдність, і нічого не протиставив політтехнологіям, які змусили його вибирати з двох "зол".

Klemento

Забанен

Він двічі судимий (колись), вона двічі непосаджена (недавно). Не намагайтесь знову переходити на обговорення того, яке лайно краще - котяче чи собаче)
Сорри за оффтоп, но это просто.
Не пойман не вор. Даже если б посадили, то не за изнасилование или за шапки.

POLTERGEIST

Active Member

за украинский народ гордяться в России мы выбрали себе и им достойного президента!

bard

New Member

А в тому за що судили його і збиралися судити її ви різниці не вбачаєте?

kaAs^^

Забанен

Я думаю в любом случае следующий президент "лайно" как и предыдущий, и тот который перед ним, и тот, что 1 тоже...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Екзит-поли 1-го туру виборів Президента України 2010

А в тому за що судили його і збиралися судити її ви різниці не вбачаєте?
А ви думаєте за нашої системи можуть посадити людину, що має 11 мільярдів доларів статків? Хоч один приклад навести можете?

ALF

Дальний родственник

Самым интересным будет оглашение региональных предпочтений. Нац. война - ОУНовцы, красноармейцы, белогвардейцы....

я вибачаюсь можливо не в тему розмова саакашвили и тимошенко

Статус
Закрита.
Зверху