Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів
А также не пчеловод виновен в окончательном развале сельского хозяиства, в повышении цен на газ, в эпидемии туберкульоза в стране ,в нищенском положении медиков и педагогов !!!Кризис ето ширма которои можно прекрыватса вечно ,по большому счету кризис в етои стране начался в 91 году вместе с незалежностью!!!
"ЗДРАВОМЫСЛЯЩИЙ", медики і педагоги так жили ще з севецьких часів. Криза почалась десь після Олімпіади-80 і закінчилась розвалом імперії на ім'я СРСР. З набуттям незалежності в Україні лише продовжилось це падіння. І вирівнялось десь наприкінці 90-х. І вирівнялось становище не стільки завдяки керівництву, скільки завдяки саме незалежності і зміни суспільного устрою.
Теперь про кабинет министров -вы сами себе противоречите- если Янукович тупои и недостоин управлять государством ,тогда почему работа его кабмина была в разы ефективнеи чем помаранчевого-парадокс!!!!Ведь уровень жизни в 2004 был в разы выше чем сеичас или может я ошибаюсь и нестоит спрыгивать на кризис!!!!!
В рази він був вище особисто у Януковича, а я особисто змін у своєму житті у рази не відчув. Гірше стало, але "спрыгивать" на Ющенко і Тимошенко не треба. Те що експорт став і курс гривни впав, не їх вина, а власників тих промислових підприємств, які замість того, щоб у технології гроши вкладувати, наче дурні витрачали їх у будиночки на березі теплого моря, машини і приватні літаки. А переважна більшисть власників ціх підприємств, якраз і є друзі почесного шапкокрада, як кажуть з одного розливу.
По поводу 9 мая, я незнаю как ты вообще можеш поднимать такую тему ,или ты неуважаеш память дедов отдавших жизнь за мирное небо над головои, ведь их подвиг вечен и неоспорим и писать такую ересь по меньшеи мере кощунство ,или может твои пращуры одни из "героев УПА" или в 41 дядька Ганс им говорил "Гуд Гуд Вольдемар -подноси снаряды!!!"!!!!!:x:x:x
Вічен, неоспорим. А мільйони загиблих українців у Голодоморі, це що по Вашому? Дрібниці, над якими можна знущатись? Може Ваших батьків на їх місце сюди заселили, але це не дозволяє Вам неповажно до загиблих ставитись. А може Ваш пращур продзагонами керував, чи позаду красноармійців, яких наче скот гнали на смерть, у заградотряді за кулеметом сидів і у спини пострілював?