Оффтопики.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: ВО "Свобода"

Правильно! Ибо надо было воспитывать обычного, недалекого "правильного" торговца колготками. Чтобы через синяки на мягком месте обожал Виктора Андреевича и во всю глотку кричал героям слава. Вашим родителям пожалуй надо дать медаль за правильное воспитание чада;)
Логично. Однако если мы будем копать вглубь, то придём в выводу, шо виноваты в наших бедах какие-нибудь краманьонцы, а может быть даже и неандертальцы. А значит - никто не виноват. От каждого - по способностям. Вот я - мастак по продаже импортных дамских колготок. Кто-то здорово научился продавать лекарства. А кто-то - металлургические гиганты. А кто не научился успешно торговать, то вынужден сосоть лапу. Согласись, шо и в моих рассуждениях тоже присутствует логика.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

Дам тебе 10% бонус из уважения. Наши лозунги - "Коммуняку - на гілляку!",
"Хай у віках живуть Мазепа, Петлюра та Бандера - справжні улюбленці, Герої українського народу!"
А я не стану так довго чекати, а готовий прийти та виручити "правильного буржуя", "почитателя" Віктора Андрійовича Ющенка. Містер Нахрапов, а яке Ваше місце на Центральному ринку м. Сум, щоби я не придбав колготки в когось з конкурентів? Ась?:mrgreen:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Дякую Nahrapov за підтримку. На 8-ме березня неодмінно до Вас по колготки на подарунки прийду.
А я не стану так довго чекати, а готовий просто завтра прийти та виручити "правильного буржуя", "почитателя" Віктора Андрійовича Ющенка. Містер Нахрапов, а яке Ваше місце на Центральному ринку м. Сум, щоби я не придбав колготки в когось з конкурентів? Ась?:mrgreen:

Nahrapov

Буржуй и учёный

Містер Нахрапов, а яке Ваше місце на Центральному ринку м. Сум, щоби я не придбав колготки в когось з конкурентів? Ась?:mrgreen:
Спасибо за желание отовариться у меня.
Сегодня своих наймитов отпустил по домам в связи с гриппом. Так шо вынужден прервать на время свою трудовую деятельность.
Кроме того, за два дня размели месячный запас товара. Говорят, шо выгоднее делать марлевые повязки из колготов, чем закупать их в аптеках.
Так шо пробачаюсь.

Master

Алхимик
Re: Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

Мистер Нахрапов, а как Вам нравится вот этот кандидат?

Вы бы проголосовали за Лупана?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Вибори - 2010 і кандидати у Президенти України.

Мистер Нахрапов, а Вы бы проголосовали за Лупана?
Прежде всего привет от Мистера Мастеру. А во-вторых, считаю, шо лимит українців на "приколы" давно исчерпан. Выборы нашего дорогого Вождя (не сомневаюсь, шо Віктор Андрійович всех киданёт на лопатки) - дело серьёзное. И всякие хи-хи-ха-ха по этому поводу неуместны. Итак, голосуем всеми руками за нашего хоружевського земелю!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Спасибо за желание отовариться у меня.
Сегодня своих наймитов отпустил по домам в связи с гриппом. Так шо вынужден прервать на время свою трудовую деятельность.
Кроме того, за два дня размели месячный запас товара. Говорят, шо выгоднее делать марлевые повязки из колготов, чем закупать их в аптеках.
Так шо пробачаюсь.
Дивно, сьогодні ринок працював, ось лише продавці майже всі були в пов'язках. Чому Ви своїх відправили по домівках - не знаю, що й гадати. Якийсь "неправильний" Ви буржуй. Окрім того - слід користатися моментом, та збільшити оборот товру (в нашому... тобто у Вашому випадку дамських колготок) коли є попит, а значить і збільшити прибуток. Знову таки - не відповідаєте класифікації "буржуй", бо прибуток чомусь Вас не цікавить. А даремно, можна б і на перспективу подумати. Ціну можна і не зільшувати - це вигідно Вас підкреслить на фоні інших (неправильних) буржуїв. А ще своїм працівникам можна було б подарувати аж цілих 2 (дві) банки кільки. Авторитет Ваш в народі зросте неабияк, тож можна буде подумувати про депутатство, а там, дивись, і до президентства недалеко... Ну, це ми вже забалакалися. Повертаємося до теми...
Сподіваюся що епідемія буде спадати, та й Ви незабаром товар завезете (замість раптово розібраного)... Тому не полишаю надії прийти і отоваритися саме у Вас, а ще й друзів і знайомих направлятиму (зауважте, на "откат" не претендую), щоби підтримати "почітатєля" Віктора Андрійовича. Так, що, скажете свої "точки" на Центральному ринку?

Останнє редагування:

blackboy

New Member
Відповідь: Оффтопики.

Кандидат Протывсих....Скоро кандидатом сможет стать господин Итого.
Демократический бред.
ну так когда уже в россею поедешь? Там же на выборах все правильно и никакого бреда.. можна выбрать: путина, или путина, так же можно проголосовать за путина, ну и само собой за путина можна :lol:

Nahrapov

Буржуй и учёный
Шановний Фокс! Мене на ринку у тій ії частині, що збоку від центрального входу, знають усі. Спитайте у любого, де тут стоять нахраповки. Або можете визначити моїх дівчат по зовнішньому обліку - вони самі красиві.
Але я буржуй не неправильний, а сповні нормальний, бо коли розмели марлю, дівчата торгували колготками біля аптек. Там вони іх прямо різали ножницями. Навар був величезний! Особливо зібрали великий навар від верхньої частки колготок.

Зверху