Azik1982
С нами Бог!
Какую дискуссию можно вести с некрещенным сектантом, который разжигает религиозные розни среди Православных Христиан.Коментарів про "святі справи" РПЦ, як то придбання за червінці і соболі української митрополії, служіння "царю-батюшкє", аж до розголошення тайни сповіді, тютюновий бізнес та багато чого іншого я від Вас не дочекаюся . Зрозуміло. Коли немає аргументів, то в хід пішли мантри на зразок "сам дурак, раскольник проклятый". В такому разі, з людиною, що поводить себе, немов зомбована мавпа, немає сенсу вести дискусію. Посилання на сайти направсте на сторінку "гумор". Мене розсмішили попередні ваші адреси, де сказано, що найстрашніший ворог людства - це Гаррі Поттер, телевізор, ідентифікаційний коди та електронна картка для видачі грошей...
Лише два невеличких доповнення:
1) УАПЦ не займається "патриаршиискательством". Вона виявляє бажання повернутися під омофор матері-церкви... але не Вашої милої РПЦ, а Константинопольської.
2) Не можна згадувати поруч ім'я Володимира Сабодана та викладати агітки покидьків на кшталт "Единого Отечества". Хоча б через те, що Володимир засудив подібного роду "гаспод", про що я
Вам не так давно наводив інформацію. Інакше складається враження, що у Вас немає логіки (бо не можете скласти до купи ці факти), або немає сумління, бо Ви брешете. Хоча, як на мене, то і перше і друге є істиною.
Эти "черти" появились на волне разложения нашей страны и нашего государства. Надо познакомить сектантов с тем, как жили наши предки.
Если для Вас Почаевские старци, монахи - не авторитетные Православные, тогда , что с Вами вести разговор, Вы реально как "Гарри Потный", вот от чего застерегают в своих проповедях святые отци. Ведь чудеса от Почаевского образа Божией Матери продолжаются и по сей день
Останнє редагування: