ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

hed1n.ru

стебанутый
Якщо це про Тягнибока, то я сподіваюсь, що він, як людина досить молода, здатний до самовдосконалення і розвитку. А те, що в нього є популізм - це точно, а в кого немає? Наш політикум без цього не може (як і наш народ, на жаль). А те, що він хоче представлення правої ідеології в Раді для урівноваження (здається, ще не скоро) з лівою та лівацькою, - це, на моє переконання, є суттєвим позитивом. Погодьтесь, що для балансу сил з комуністами та іх позапарламентськими подільниками, потрібні їх політичні опоненти. Ну, так би мовити, для рівноваги. Великої погоди свободівці не зроблять, Президентом Тягнибок не буде (принаймні, в цю каденцію), але зрушення в сторону українського патріотизму мають бути. А інші хай підтримують того, хто їм любий. Це позиція здорового суспільства. На противагу собачій гризні, яка й сюди, на жаль, проникає:(
Это конечно хорошо. Но Вам не кажется, что это приведёт к окончательному расколу общества? В своё время на оранжевых и голубых было, а тут уже будет по серьёзней. Это как с огнём играть.

Sorel

Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Яка ідеологія "Свободи"? Тільки ідея - влада і люстрація, а далі пальці лікті гризти: "Як зробити державу могутньою?". Та тоді вже буде ніяк, адже тій бездарі крім цитування "Майн кампф" нічого не доводиться вміти. І це подобається українцям?

Merime

New Member
Это конечно хорошо. Но Вам не кажется, что это приведёт к окончательному расколу общества? В своё время на оранжевых и голубых было, а тут уже будет по серьёзней. Это как с огнём играть.
Виходячи з Вашої логіки, то не можна голосувати і за Януковича і Тимошенко, бо це посилить розкол? Гадаю, що розмови про "розкол" занадто перебільшені. БІльша проблема - це довірливість українців, які легко піддаються на дешеві політтехнологічні трюки.

Яка ідеологія "Свободи"? Тільки ідея - влада і люстрація, а далі пальці лікті гризти: "Як зробити державу могутньою?". Та тоді вже буде ніяк, адже тій бездарі крім цитування "Майн кампф" нічого не доводиться вміти. І це подобається українцям?
Судячи із росту рейтинга "Свободи" - так. І якщо Ви рухівець, то будьте більш терпимим до інших україноцентричних партій і рухів. Залиште іншим україножерство.

blackboy

New Member
Відповідь: ВО "Свобода"

Чим більше читаю пости несвідомих громадян України, тим більше впевнений що на наступних виборах мій голос буде віддано Тягнибоку!
Слава Україні!

Sorel

Member
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Судячи із росту рейтинга "Свободи" - так. І якщо Ви рухівець, то будьте більш терпимим до інших україноцентричних партій і рухів. Залиште іншим україножерство.
Терпимість? Я ще нічого не говорив. Коли свободівці їздять по області і розповідають, які ми рухівці погані, то мені їм оди складати?

Doberman1

Member
Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Терпимість? Я ще нічого не говорив. Коли свободівці їздять по області і розповідають, які ми рухівці погані, то мені їм оди складати?
вибачайте скільки раз був на собранях неразу нечув!я правда рядовий но нечув нічого!про рух говорять люди!і говорять недуже з похвалою і навіть до свободи!мені все одно такщо некого незахищаю і не шаную,кажу як є!несірчайте!

МАХ

Active Member
вважаю щоб досягнути якогось результату, рухівцям та Свободі краще об’єднати свої сили... заради спільної мети…

Doberman1

Member
вважаю щоб досягнути якогось результату, рухівцям та Свободі краще об’єднати свої сили... заради спільної мети…
Так пане з цим згодні і прості люди які важають себе українцями!і нетільки рухівцям поки праві сили необьєднаються ми і далі будемо бачити у раді жидів,кацапів!коли обьєднаються всі праві то буде сила! як казав Фюрер ми непореможні коли разом!але але.......

Sorel

Member
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Хлопці. В чому справа? Об'єднуватись потрібно всім українцям. І давайте це робити. Заходьте й до нас в офіс на Горького, 2. Поспілкуємось. Молодий Народний Рух завжди радий адекватним людям.

Doberman1

Member
Re: Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Хлопці. В чому справа? Об'єднуватись потрібно всім українцям. І давайте це робити. Заходьте й до нас в офіс на Горького, 2. Поспілкуємось. Молодий Народний Рух завжди радий адекватним людям.
так я зайду а що з цього змінеться не я керую свободою!

Зверху