ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Зверюга

Vulcher
Модератор

Высер тягныбока в своём блоге. Очевидно до шеф-редактора было написано такое...

И это чмо хочет быть президентом? )) Нет уж, увольте. В свинарнике чтоли образование получал.
Геополитик хренов, Тернополь в мусоре утопает... А ему хоть бы хны.
Вот и уровень (!) Свободы...
Дима не свисти, я был в Тернополе недавно, а именно 3 недели тому... Нифига там не утопает, нефиг тут расказывать сказки!!!

hed1n.ru

стебанутый
Ага, именно по этому решили провести дезинфекцию?

В Тернополе экологическая катастрофа: 12 дней из города не вывозят мусор

Тебя так и тянет меня во лжи уличить.
Сотни новостей на эту тематику...

Merime

New Member
Merime, не разу не видел, что бы Вы опускались до такого уровня как Тягныбок. Но судя по Вашим комментариям, Вы поддерживаете его мнение и способ его (мнения) реализации. Я думал Вы выше этого...
Это не уровень политика. Один бухает, второй диоксин ест, третяя "працюе".
Дякую за комплімент. Не чекав))) Погоджусь із Вами, що Тягнибок доволі експресивна фігура в нашому політикумі, але переконаний, що його деякий екстремізм буде пом'якшуватись із часом і поширенням позитивних ідей здорового націоналізму в маси. Лідера робить оточення. А підтримувати Тягнибока мене змушує відсутність будь-якої іншої альтернативної прийнятної кандидатури. Ну, не Яценюка ж мені підтримувати :)(хоч я і мав з ним тривалу особисту бесіду десь з півроку тому і симпатизую йому особисто, але ж не його спонсорам, які фінансували ще Кучму, і не політтехнологам, які повторюють усі ходи своєї попередньої розробки Януковича).

Зверюга

Vulcher
Модератор
Ага, именно по этому решили провести дезинфекцию?

В Тернополе экологическая катастрофа: 12 дней из города не вывозят мусор

Тебя так и тянет меня во лжи уличить.
Сотни новостей на эту тематику...
Дима, вот давай сфотографируем пару наших мусорок???? И напишем о том что мы утопаем в мусоре...
И пара газет тут же выйдет с заголовками о том что у нас тут полная задница.
Так что не нада ля ля, я был там и видел все сам. Это все очередная газетная утка, которую растиражировали для политики!

hed1n.ru

стебанутый
Ну не знаю. Не факт, что тараканы в голове потом куда-то уйдут. В таком возрасте личность уже полностью сформирована. А так всё это популизм. Причём низкосортный.

hed1n.ru

стебанутый
Дима, вот давай сфотографируем пару наших мусорок???? И напишем о том что мы утопаем в мусоре...
И пара газет тут же выйдет с заголовками о том что у нас тут полная задница.
Так что не нада ля ля, я был там и видел все сам. Это все очередная газетная утка, которую растиражировали для политики!
Было и по ТВ.

опять вру? )

Зверюга

Vulcher
Модератор
Было и по ТВ.

опять вру? )
Дима, вот скажи, когда у нас был кипиш с свалкой, когда не знали куда вывозить отходы, тоже блин у нас была катастрофа???? когда месяц не вывозили никуда.
ЁПРС ты прекрасно понимаеш что это все пиаракция другой полит силы.

Doberman1

Member
Свобода - це не приватна партія або якесь підпілля. В центрі, в сквері Шевченка є їх офіс, заходьте, пишіть заяву, яку розгляне первинний осередок. Якщо там проголосують, вас приймуть.

Ну, тут немає чим пишатись. Треба якось виправляти ситуацію.

Ви помиляєтесь і якщо на те пішло я хочь щось роблю!і де там написано що я пишаюсь тим що покищо неволодію досконало українською?

Merime

New Member
Ну не знаю. Не факт, что тараканы в голове потом куда-то уйдут. В таком возрасте личность уже полностью сформирована. А так всё это популизм. Причём низкосортный.
Якщо це про Тягнибока, то я сподіваюсь, що він, як людина досить молода, здатний до самовдосконалення і розвитку. А те, що в нього є популізм - це точно, а в кого немає? Наш політикум без цього не може (як і наш народ, на жаль). А те, що він хоче представлення правої ідеології в Раді для урівноваження (здається, ще не скоро) з лівою та лівацькою, - це, на моє переконання, є суттєвим позитивом. Погодьтесь, що для балансу сил з комуністами та іх позапарламентськими подільниками, потрібні їх політичні опоненти. Ну, так би мовити, для рівноваги. Великої погоди свободівці не зроблять, Президентом Тягнибок не буде (принаймні, в цю каденцію), але зрушення в сторону українського патріотизму мають бути. А інші хай підтримують того, хто їм любий. Це позиція здорового суспільства. На противагу собачій гризні, яка й сюди, на жаль, проникає:(

hed1n.ru

стебанутый
да що ви читаєте цю охінею Тягнибок такого неказав!це написали якісь василі кацапенські!я вам кажу нетреба вірити всьому що написано в інтернеті,і це знає навіть дитина!

Хакеры? Даже на оффициальном сайте ВО "СВОБОДА"?

це написали якісь василі кацапенські!
Та нє. василі хохляцькi. Сам Ваш володар Тягнибок!

Вкладення

• 110.1 КБ Перегляди: 165
Зверху