loyer_1
той самий Otto
Re: Відповідь: Re: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможные последствия
Але мені чомусь здається, що навіть на такі "компромати" московським попам начхати з великої дзвіниці. Навіть якщо цей факт набуде негативного для РПЦ суспільного резонансу, вони відхрестяться від нього якою-небудь заявою на кшталт того, що годинник в патріарха ніякий не "Breguet", а звичайна китайська підробка, придбана ще на Черкізовському ринку... Нічого дивного. Ті люди живуть зовсім в "іншому вимірі". До того ж, набули за життя такий "багатий оперативний досвід".:mrgreen:
Ці фотки, здається, автентичні, але вони, вирогідно, з різних джерел. Бо на першій з них "Михайлов" одягнений не в ту саму уніформу, що на фото №2: відсутній отой бордовий орнаментований позолотою "надрясник" (не знаю як він там правильно по-церковному називається). У моєму ж попередньому посиланні -Докладніше про годинник
You must be registered for see links
- фотки, як видно, "з одного ряду", тобто пов'язані між собою шляхом "поступового наближення".Але мені чомусь здається, що навіть на такі "компромати" московським попам начхати з великої дзвіниці. Навіть якщо цей факт набуде негативного для РПЦ суспільного резонансу, вони відхрестяться від нього якою-небудь заявою на кшталт того, що годинник в патріарха ніякий не "Breguet", а звичайна китайська підробка, придбана ще на Черкізовському ринку... Нічого дивного. Ті люди живуть зовсім в "іншому вимірі". До того ж, набули за життя такий "багатий оперативний досвід".:mrgreen: