Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Оффтопики.
До чого тут громадянська війна? Німці з французами живуть мирно. І німець є німцем, француз - французом. І ні хто не каже що якщо почати відрізняти німців від французів - почнеться громадянська війна.Причем здесь ездить??? вас просто многие яйцами забросают... начнеться деления украинец, россиянин... такие вещи нельзя допускать... это предпосилка к гражданской войне...
Ну так розберіться спочатку з собою, і своїми уподобаннями, а потім іншим вказуйте що добре, а що погано. Визначтеся нарешті націоналіст ви чи ні. І якщо так - то йдіть за ідею до кінця. Якщо ж ні - то і робити вам у національних лавах немає чого. Не можна бути "трошки націоналістом", так само як і "чуть-чуть бєрємєнной".но все же я в душе националист.... понимаю что это тупо в какой-то мере... но что поделаешь...
Здається був уже один, що до влади "законним шляхом" прийшов. А виявився гіршим, ніж деякі що прийшли не законним...Я за Тягныбоку!!! Да это присутствует и в его программе... но он идет к власти законным путем... да играется с огнем...
Ну якщо не хочете нічого робити - ну то нічого тоді й не кажіть. А то як розповідати що треба - всі надрозумні. А як щось робити - то нікого не знайдеш. Як то кажуть "чужими руками да жар загребать".Умно придумано.... парламент.... мне 19 лет!!! какой парламент??? я даже в ВО Свобода ни за какие деньги не пойду! Я не умею лгать.... Я слаб пока что... не хочу продать свои идеологические ценности так же как это сделал Ющенко... не хочу во власть, не хочу лицемерить....