Оффтопики.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Оффтопики.

хто плюється, особиливо в бік держави, в якій живе, так це ви!
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Оффтопики.

хто плюється, особиливо в бік держави, в якій живе, так це ви!
щоб виправитись, я проголосую за Тягнибока!
Вiн єдиний є носiєм справжньої української iдеї. Треба щоб основою державностi було визнання всiм cвiтом голодомору українського народу. Щоб як Iзраiль нас нiхто не чiпав!
 

МАХ

Active Member
hed1n.ru я не мав на у вазі когось конкретного, дійсно я цитував вас бо продовжував вашу думку, щодо проводження аналогії Путін-Гітлер та Ющенко - не зрозуміло на що ви натякали… Я ж в першу чергу звертався до тих хто писав Путін +1, +10, +100… до тих хто вірить в усі казочки Кремля…
Стосовно ж дальшого просування теми… помітно що більше нічого сказати, і вже починається чіпляння за що не будь аби тільки по сперечатися, як зі стороні вас так і зі сторони Zuzuka…
Жовч я в кожної людині… лише різна кількість… дехто її тримає в собі, а у декого її стільки що починає її проливати: хто на форумі, хто серед знайомих, а дехто навіть відкриває цілі сайти, і зливає туди всі помиї… це все залежить від моральних цінностей людини, та від її виховання… тому вважаю, що своєю безглуздою полемікою, ви самі ж себе ганьбите… тупо виглядає…
 

Sparta

спартанец
Re: фашизм и антифашизм

Vlad_S,давай проясним ситуацию: ты - жид?
 

Vlad_S

Скептик
Re: фашизм и антифашизм

Vlad_S,давай проясним ситуацию: ты - жид?
А ты? Я, допустим, не знаю, где в Сумах синагога, а ты знаешь :)
Если бы ты читал мои предыдущие посты, то узнал бы, что моё знание некоторых еврейских дел восходит к тем временам, когда еврей был в первую очередь средством передвижения, а синагога заменяла по части выдачи виз на ПМЖ все посольства и консульства вместе взятые. И не надо хамить старшим :)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: фашизм и антифашизм

Sparta, продовження в цьому дусі скінчиться баном.
Видаляти виши повідомлення поки що не буду, Vlad_S гідно відповів і не хочу провокувати зайви розмови, якщо цього можна уникнути. Але переношу до оффтопів.
ЗІ: Взагалі нагадало старий анекдот:
Мюлер у Штирліця питає:
-Штирліц, Ви єврей?
Штірлиц, з обуренням:
- Я РУСКІЙ!
Мюлер, з розумінням:
- А я німецький.
 

МАХ

Active Member
Re: От кого какая польза

Доброго дня… Як кажуть «все професии важны все професии нужны… но незаминимых людей нет» Тому я не бачу сенсу тут розводити балаканину на пустому місці… хто на що вчився, той тим на життя й заробляє… як на мене, той же прибиральник приносить користь суспільству не менше аніж ви та й взагалі будь-хто інший… Більш важливо як людина відноситься до оточуючих та своїх опонентів, як відноситься до держави, бо куди більшої шкоди приносять сепаратисті настрої п’ятої колони, ніж якийсь там нероба-алкаш, але головне те що якщо моральність відходить на другий, третій, десятий план, то наступне покоління виховане вами буде ще більш загубленим… саме моральність, вірніше її відсутність, та неповага до країни, дозволяє деяким особам дери банити державу, ухилятися від закону… те де хто працює не дає змоги зрозуміти чому саме людина має такі переконання… вважаю, що тема має містити інший зміст… більш ширший…наприклад як анкета:
І. П. Б.: *Ім’я
Дата народження: *рік
Рідний край: по матері -…. та по батьку -…
Місце народження: *місто (країна)
Місце проживання: *місто (країна)
Національність: українець
Громадянство: України
Освіта: середня/вища
Професія та місце роботи: студент, СумДУ/ слюсар, СТО
Політичні переконання: націоналістичні /комуністичні/ліберальні/індиферентні
Партія яку підтримую на даний момент: ВО «Свобода»/НУНС/БЮТ/КПУ
Дiяльнiсть (Участь в організаціях, суспiльнi посади):….
Інтереси:
Про себе:
Ставлення до України:
Коментарі ж іншого змісту видалятимуться…
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: От кого какая польза

Tigr, подивиться ще раз на яких підставах я видалив попередню версію цієї теми:
Тему "Кто есть who" видаляю, бо нічого крім проводів для того щоб когось облаяти вона у собі не несе. Якщо є бажання знайомитись, є відповідний розділ на цьому форумі. Якщо у рамках цього розділу, є бажання похизуватись якимись власними досягненнями, то можите спробувати ще раз, я не проти. Але якщо там знову будуть якісь заклики щоб хтось крім вас у примусовому порядку там власну біографію писав, чи образи на адресу ваших опонентів, зокрема з боку "несвідомих" інших називати "свідомитами", чи називати пам'ятник на честь пам'яті померлим під час Голодомору, пам'ятником "на честь Голодомору", тему так само видалю.
Якщо Ви створили її знову щоб хтось щось про себе писав, а Ви мали це за привід його і усіх інших облаяти, видалю і цю. Я не бачу сенсу у цьому розділі окремої теми для лайки один на одного.
 
Зверху