Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: От кого какая польза

А вакансію Наполеона Бонапарта ще ніхто не зайняв? Якщо ні, то я перший в черзі.
А якщо серйозно, то особисто на мене - тема така ж безглузда, як і попередня. Мовчав на першу тему, але цей чувак в кокошніку ніяк не заспокоїться. Розділ форуму зветься "Політика, історія, суспільство". Люди заходять, щоби висловити свою думку і почути думку інших саме в цих питаннях. Якщо хтось захотів похизуватися в своїх досить сумнівних успіхах, то є відповідні теми про "хлопчиків і дівчаток" та знайомства між ними, де можна написати і про себе, і про свої параметри, і про все інше.
І коли якийсь-то "лаптєнос" безапеляційно заявляє "пусть каждый скажет, какую он пользу принёс или приносит людям" (прямо в формі наказу), то в мене це викликає лише здивування, від такого нахабства. А хто Ви такий, щоби вимагати такого від інших?
Я буду розказувати про себе, коли мені (якщо так станеться) доведеться давати свідчення правоохоронним органам, чи органам слідства. Коли я буду влаштовуватися на роботу і роботодавець попросить розказати, що я вмію, чим займався. Коли я піду до лікаря і він почне збирати анамнез хвороби. Коли я буду сповідатись у священника. А чого я буду розказувати про себе якомусь там "лаптєносу"? Просто немає слів, містер Тигр, Жора чи як Вас там. Окрім того, що Ви видатний спеціаліст, і без п'яти хвилин лауреат Нобелівської премії, ще можна пригадати Ваші бойові подвиги в спецопераціях с "фсб-ешниками", коли Ви виловлювали "чєхов" на українських вокзалах, чи то як Ви (якщо мені не зраджує пам'ять) позвільняли з московської фірми всіх співробітників грузинської національності, під час загострення російсько-грузинської дружби літом 2008 року. Всіх перлів одразу важко пригадати. Єдиний Ваш пост лише не викликав могозаперечення - це коли Ви зарахували себе до "п'ятої колони". Тут віддаю Вам належне. На все ж інше. вибачте, змушений дивитися, як на клоунаду.
"... остальные пусть не стесняются и расскажут о своей пользе для людей, что они делают - что-то конкретное или только и умеют что беспардонно лгать, горлопанить, разводить в народе смуту и разваливать экономику, а под шумок переться к корыту и дерибанить".
Ґ-ґ-ґ-ґ. Цей "гаспадін" таки розкусив мене. Так, я є депутатом ВР, і вечорами розвожу теревені на форумі, а вдень приймаю закони, які лобіюють мої бізнес інтереси. Якщо ж безпосередньо моїх інтересів там немає, то я продаю свій голос за кругленьку суму. Про зарплату свою казати не буду - вона дуже велика. Окрім того - всякі численні доплати, накрутки, коефіцієнти. Тому виходить сума в рази більша. А ще я постійно отримую мат. допомогу, крім того вихопив в держави житло в елітному будинку престижного району Києва, хоча маю власний котедж на Косівщині, а також дві великі ділянки під столицею. Вибачте, далі "стєбатися" не хочу, але яка тема, такий і пост.
 

Sparta

спартанец
Re: фашизм и антифашизм

:D:D:D Ну коль ответил вопросом на вопрос....... Всё понятно. Ставим на учёт.
Я, допустим, не знаю, где в Сумах синагога, а ты знаешь :)
В СБУ например, знают адреса активных скин-бойцов. В СБУ - все скинхеды? :D
Ну ты понял. ;) Вы ж пейсатые - неглупые.
 

Sparta

спартанец
Re: Відповідь: фашизм и антифашизм

Sparta, продовження в цьому дусі скінчиться баном.
В каком духе??? Не заёживайся на этом вопросе. Расслабься. Почитай орфографический словарью Подтяни украинский. ;) Да. И подай в суд на режиссёров фильмов "Огнём и мечом" и "Тарас Бульба".
 

Sparta

спартанец
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

:). Таке враження, згідно з ознакою, що останне слово з євреєм, ви обидва тут цій ознаці цілком відповідаєте. :).
Как бы пейсатые горбоносики не маскировались, ка бы не учили украинский язык - а дух их народа слышен за версту.
 

Sparta

спартанец
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

По моим наблюдениям о "жидах" больше всего любят порассуждать сами евреи, особенно их тех у кого в Израиле жизнь не сложилась и пришлось вернуться.
:lol: Вот собственно ты о себе и рассказал. Ты же сам говорил что "знаком с евреями благодаря ОВИРам и паспортным столам". Выехал? Не сложилось? Вернулся? сиди тихонько и работай. и стань на учёт.:lol:
 

Unforgiven

Killed By Death
Re: ВО "Свобода"

Поржал с концептов "Бога","Дховности"...
А тема как правильно подтиратся будет раскрыта на следующем заседании?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

Как бы пейсатые горбоносики не маскировались, ка бы не учили украинский язык - а дух их народа слышен за версту.
:lol: Вот собственно ты о себе и рассказал. Ты же сам говорил что "знаком с евреями благодаря ОВИРам и паспортным столам". Выехал? Не сложилось? Вернулся? сиди тихонько и работай. и стань на учёт.:lol:
Ось власне і головна ознака як вами визначається єврей: не подобається людина, щось не те пише чи говорить, чи не зрозуміли його аргументи - все, однозначний вирок: єврей. Навкруги лише евреї. Ми в оточенні! І можна і далі продовжувати боротися з міфічним створінням, з заколотами, і не замислюватись, що справа зовсім в іншому.
Правда, чи ні, але існує така теорія, що антісемітізм саме семіти і вигадали. Щоб зовнішній фактор стримував націю від змішання з іншими. Щоб згуртовував прихільників, якими так легше керувати. Щоб у світі, завдяки уяви заляканих антісемітів, з'являлось безліч євреїв, яких самі євреї таким б ніколи і не вважали. І головне що за ознаками такі евреї обов'язково на голову вище за інтилектом ніж звичайні представники тої нації, серед якої їх "виявиляють". Дуже зручний додаток до "богобраності". Тож шукайте і далі. Не обсяжуйтеся думкою, на чий млин ви воду ллєте.
 

Sparta

спартанец
Re: фашизм и антифашизм

бла-бла-бла = это ещё один признак. Вы же любите отвлечь внимание словесными помоями и переключением внимания на другое :)
Знаешь есть такая поговорка: наступи на ногу еврею и взоют евреи по всей стране. Вот здесь наступили на еврейский мозоль - и просто достаточно сейчас сидеть и смотреть кто воет и подвывает. :) Ты, коста - давно на учёте уже ;)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: фашизм и антифашизм

Ні.
 
Зверху