ГЕТЬ УСІХ!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Ось чому українці не збунтуються. Сталін таки мав рацію. Козаки в нас вимерли вже давно, натомість лишилися самі висловухі воли. Їм вже не потрібно нічого, вони стерплять будь-які знащання, будь-які приниження. А потім будуть цим пишатися.
Коли мусора підстрелили (і треба зазначити що абсолютно законно) молодика-хулігана в Греції - країну трясло кілька тижнів. Перепалили ледь не чверть Афін. А коли у нас людину, що стала на захист своїх конституційних справ, абсолютно не законно піддають репресіям - українці кажуть:
А так видсидить 15 діб за хулігінство, заплате за скло і все.
Сумно, панове, сумно. Невжи ми й справді вже ні на що не здатні?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Не вважаю відсутність бажання робити безлад, від якого буде ще гірше, за недолік.
До речи, у Греції чи Молдові влаштований безлад комусь якось допоміг, крім влади, яка отримала нагоду під шумок робити свої справи і маргіналов про яких почули?
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Сумно, панове, сумно. Невжи ми й справді вже ні на що не здатні?
Ви Закликаєте всіх до якоїсь боротьби, звертаючись до славної історії козаків… ви закликаєте до боротьби проти влади та олігархів… але за що ми маємо боротися я так і не зрозумів… за те щоб прийшов диктатор? І чим він краще? Де гарантія його благих намірів? Я його навіть не знаю, не знаю що саме ним дрижить, я маю недовіру… маю сумнів що план ваш дієздатній і не гідно рівнятись до козаків, бо я ще не бачив жодного вашого вчинку, який би вас удостоїв такого звання… а ваша верхівка судячи з усього лише махати прапорами і вміє…… то ж чому я маю боротися незрозуміло за що, і не зрозуміло як… Молдова яскравий приклад, що декілька тисячний натовп не в змозі здійснити переворот, лише тим що захопить держустанови, та будівлі правління… Козацький дух живе в серці кожного українця, та Геть Усіх тут ні до чого…… перш за все саме через нереальність вашого «грандіозного» плану, я не збираюсь боротися ілюзіями за міфи... я не маю уявлення як Україні можуть допомогти люди що будують ілюзії, що до відновлення ядерної зброї за декілька місяців (ще й досі не утилізовані відходи від знищеної ядерної зброї, що можна говорити про її створення.. саме через недостатність спеціалістів, техніки ну і звичайно ж коштів…)…. Але саме головне я недовіряю вашій верхівки… сумно, що хтось хоче просто легким шляхом дібратися до влади...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Не вважаю відсутність бажання робити безлад, від якого буде ще гірше, за недолік.
До речи, у Греції чи Молдові влаштований безлад комусь якось допоміг, крім влади, яка отримала нагоду під шумок робити свої справи і маргіналов про яких почули?
Якщо ви хочете щось отримати від влади - її треба зашугати. Чиновник демократичної країни може якось більш-менш плідно працювати лише якщо боїться. Чому Європа так добре живе? Та тому, що вона вміє страйкувати. Бо європейці вміють вибивати із влади, із капіталістів хочаб необхідні для себе речі. Ми ж не мажмо нічого, бо весь час мовчимо. Бо весь час питаємось: "а чи допоможе це?" "а як воно допоможе?" "а чи не буде гірше?". Ми боїмося. І влада цим активно користується. Коли європейцю не вистачає грошей - він іде страйкувати і вимагає підвищення зарплатні. За ним ідуть профсоюзи, його товариші, вони зупиняють виробництво і ставлять ультиматум. І влада його виконує. Українці ж мовчать навіть коли їм зарплату урізають. Навіть коли їх звільняють. Європейці не питають як тяжко уряду, яка там економічна ситуація. Їм байдуже. А нам ні. Тому ми терпимо, ми розуміємо кризу, ми співчуваємо уряду, не звинувачуємо директора і мовчки, як вівці йдемо працювати. Працювати більше за менші гроші. Ми не хочимо змін, нас влаштовує жити погано.

Ви Закликаєте всіх до якоїсь боротьби, звертаючись до славної історії козаків… ви закликаєте до боротьби проти влади та олігархів… але за що ми маємо боротися я так і не зрозумів…
А що ви хочет почути у відповідь? За що готові боротися ви?
Мені набридло жити в багнюці. Мені набридло дивитись на всі ті приниження моєї країни, які влада не просто терпить, а й розповідає народу що так і треба. Мені набридло дивитись на розкрадання, руйнацію моєї країни. Мені набридло дивитися на планомірну деградацію моєї нації. Мені набридло свавілля влади, олігархів, мусоров. Мені набридла постійна брехня у ЗМІ, безлад у владі, постійні маскаради під назвою "чесні вибори", тотальні маніпуляції свідомістю громадян...
Мені набридло весь час бути об'єктом чиїхось експансій - я сам хочу їх проводити! Я хочу гідно жити у великій країні. Я хочу пишатися ти, що я українець, що я громадянин України. Я хочу бачити могутню квітучу країну, здорову націю. Я хочу відродити колишню загублену славу нашої Держави!
Але доки все є так, як є - краще не буде. Буде тульки гірше. І саме тому я прагну змін. І саме тому, я стаю до боротьби.
за те щоб прийшов диктатор? І чим він краще? Де гарантія його благих намірів? Я його навіть не знаю, не знаю що саме ним дрижить, я маю недовіру…маю сумнів що план ваш дієздатній і не гідно рівнятись до козаків, бо я ще не бачив жодного вашого вчинку, який би вас удостоїв такого звання…
Ні хто не дасть вам гарантій благих намірів того чи іншого політика. Чому ви вважаєте що буде краще, якщо нічого не змінити? Чому не маєте недовіри до того, що є? Невже у нас все на стільки добре?
Молдова яскравий приклад, що декілька тисячний натовп не в змозі здійснити переворот, лише тим що захопить держустанови, та будівлі правління…
Лише якщо у них немає плану того робити. Але навіть це вже буде сигналом владі. Навіть ці невеличкі погроми покажуть їм що в країні є народ, а не просто купа електорату, і що з ним треба рахуватися. Чиновники мають боятися.
Козацький дух живе в серці кожного українця, та Геть Усіх тут ні до чого……
Він вже давно вмер. І я підозрюю що ще до 33го. Бо інакше тоді не було б голодомору, був би новий виток національно-визвольних змагань. Але віл в душі українця переміг козака. А після 33го козак перетворився на міліціонера. Мені здається, що зараз, намагаючись розбудити в українція залишки бунтарського козацього духу... ми стукаємо в порожні двері, де вже давно ні хто не живе...
я не маю уявлення як Україні можуть допомогти люди що будують ілюзії, що до відновлення ядерної зброї за декілька місяців (ще й досі не утилізовані відходи від знищеної ядерної зброї, що можна говорити про її створення.. саме через недостатність спеціалістів, техніки ну і звичайно ж коштів…)….
А можуть допомогти ті, хто її продав? Хто позбавив українців єдиного надійного захисту? Вони можуть нам допомогти?
перш за все саме через нереальність вашого «грандіозного» плану, я не збираюсь боротися ілюзіями за міфи...
Але саме головне я недовіряю вашій верхівки… сумно, що хтось хоче просто легким шляхом дібратися до влади...
Так само казали і в 33му. Навіщо боротися? Хто прийде? Ми їм не довіряємо! Навіщо нам це? Краще пухнути зголоду...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Stein, дивує, як Ви все до купи скинули. Я за те щоб люди захищила свої права страйкуючи, влаштовуючи пікети, демонстрації, тощо. Але ж абсолютно проти того щоб бити скло, підпалювати автівки і влаштовувати бійки з міліцією, заради самої бійки. Проти того що ваше "Геть усіх" пропонує. Бо такими засобами владу не "зашугаєш", а навпаки, даєш їй привід більш жостко поводитись з тими, хто влаштовує нормальні акції.
ЗІ: Взагалі Корч і Ко "Геть Усіх" дуже нагадують попа Гапона. І мета очевидна - створити провокацію на зразок крівавої неділі і далі користуючись обуренням дорватися до влади.
 

-=alchemist=-

Забанен
Ох і насмішили ви мене, пане :). Може вам нагадати, що робили з тими, хто на Соборній проти Щербаня і Царя стояв? Так там ніхто не закликав щодо насильства, та протиправних дій.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Я за те щоб люди захищила свої права страйкуючи, влаштовуючи пікети, демонстрації, тощо. Але ж абсолютно проти того щоб бити скло, підпалювати автівки і влаштовувати бійки з міліцією, заради самої бійки.
Ми ні в якому разі не пропонуємо першими провокувати владу на жорсткі дії. Ми пропонуємо мирні акції протесту та потужні страйки, але якщо це не спрацює - не можна гребувати і іншими засобами.
Якщо ви вийшли на демонстрацію з метою захисту ваших прав, а вам на зустріч випустили мусоров з палицями щоб вас розігнати, що робити? Невже розбігатися? А для чого тоді було виходити?
Навіщо купувати гвинтівку, якщо ви не збираєтеся з неї стріляти?
Бо такими засобами владу не "зашугаєш", а навпаки, даєш їй привід більш жостко поводитись з тими, хто влаштовує нормальні акції.
Якщо народ хоч раз дасть нормальну відсіч мусорам та спробам розігнати демонстрацію: наступного разу вже не розганятимуть. Наступного разу вистачить і простої мирної демонстрації. Треба показати владі, що ми здатні давати відсіч, що ми не натовп баранів, на яких можна гаркнути і вони покірно побідать в стойло.
Якщо ви проти - не йдіть нікуди. Навіщо воно вам? Просто жуйте собі сінце і ні про що не замислюйтесь.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

У нас спільні бажання… більше того я вважаю що те що не подобається вам не подобається і будь-якому громадянину України, звісно ж крім тих хто при владі, або ж «п’ятій колоні» що переймається добробутом північного сусіда… але очевидно що ваші методи боротьби не всім зрозумілі… ось як і мені не зрозуміло як ваш план може змінити щось на краще… а враховуючи деякі факти і взагалі складається враження що Гать Усіх - це спланована акція, як варіант для розіграшу наступних виборів у разі виходу ситуації із під контролю… а ваша акція лише дасть підстави оголосити надзвичайний стан в країні і зірвати вибори… а до влади такі дії вас не призведуть… бо все під їх контролем… всі суди, всі прокуратури, всі силові структури… і навіть свідомість народу… а якби ви були неугодні нинішній владі, до вас би вже давно завітало СБУ… ну принаймні вашого наставника, Корчинського якщо не помиляюсь, затягали б скрізь і всюди, в гіршому випадку вже б давно укоротили йому віку… за часи незалежності саме так прибирають неугодних політичних діячів.. якщо почати перелічувати то й дня не вистачить…
 

-=alchemist=-

Забанен
Шановний МАХ, якщо у простих людей це бажання, то у декотрих це методи.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

У нас спільні бажання… більше того я вважаю що те що не подобається вам не подобається і будь-якому громадянину України, звісно ж крім тих хто при владі, або ж «п’ятій колоні» що переймається добробутом північного сусіда… але очевидно що ваші методи боротьби не всім зрозумілі… ось як і мені не зрозуміло як ваш план може змінити щось на краще… а враховуючи деякі факти і взагалі складається враження що Гать Усіх - це спланована акція, як варіант для розіграшу наступних виборів у разі виходу ситуації із під контролю…
Точно.Тільки є маленьке але...
В одному з розділів Коровін висвітлює стан і перспективи «проросійської коаліції», яка на його думку формується в Україні і на яку Москва має розраховувати і всіляко підтримувати в її боротьбі проти влади. До цієї «п’ятої колони» автор зараховує (і не безпідставно) «авангард антипомаранчевого фронту»: ПСПУ Вітренко, «Русский блок» Свистунова і … «Братство» Корчинського (!), який, за словами Коровіна, «переглянув свої крайні націоналістичні антиросійські погляди на користь геополітичного зближення України з Росією». «Його всеукраїнська партія «Братство», хоча й відрізняється проявами крайнього радикалізму в проведенні своїх акцій, все ж послідовно відстоює імперські засади єдиного простору…»
 
Зверху