Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!
Не вважаю відсутність бажання робити безлад, від якого буде ще гірше, за недолік.
До речи, у Греції чи Молдові влаштований безлад комусь якось допоміг, крім влади, яка отримала нагоду під шумок робити свої справи і маргіналов про яких почули?
Якщо ви хочете щось отримати від влади - її треба зашугати. Чиновник демократичної країни може якось більш-менш плідно працювати лише якщо боїться. Чому Європа так добре живе? Та тому, що вона вміє страйкувати. Бо європейці вміють вибивати із влади, із капіталістів хочаб необхідні для себе речі. Ми ж не мажмо нічого, бо весь час мовчимо. Бо весь час питаємось: "а чи допоможе це?" "а як воно допоможе?" "а чи не буде гірше?". Ми боїмося. І влада цим активно користується. Коли європейцю не вистачає грошей - він іде страйкувати і вимагає підвищення зарплатні. За ним ідуть профсоюзи, його товариші, вони зупиняють виробництво і ставлять ультиматум. І влада його виконує. Українці ж мовчать навіть коли їм зарплату урізають. Навіть коли їх звільняють. Європейці не питають як тяжко уряду, яка там економічна ситуація. Їм байдуже. А нам ні. Тому ми терпимо, ми розуміємо кризу, ми співчуваємо уряду, не звинувачуємо директора і мовчки, як вівці йдемо працювати. Працювати більше за менші гроші. Ми не хочимо змін, нас влаштовує жити погано.
Ви Закликаєте всіх до якоїсь боротьби, звертаючись до славної історії козаків… ви закликаєте до боротьби проти влади та олігархів… але за що ми маємо боротися я так і не зрозумів…
А що ви хочет почути у відповідь? За що готові боротися ви?
Мені набридло жити в багнюці. Мені набридло дивитись на всі ті приниження моєї країни, які влада не просто терпить, а й розповідає народу що так і треба. Мені набридло дивитись на розкрадання, руйнацію моєї країни. Мені набридло дивитися на планомірну деградацію моєї нації. Мені набридло свавілля влади, олігархів, мусоров. Мені набридла постійна брехня у ЗМІ, безлад у владі, постійні маскаради під назвою "чесні вибори", тотальні маніпуляції свідомістю громадян...
Мені набридло весь час бути об'єктом чиїхось експансій - я сам хочу їх проводити! Я хочу гідно жити у великій країні. Я хочу пишатися ти, що я українець, що я громадянин України. Я хочу бачити могутню квітучу країну, здорову націю. Я хочу відродити колишню загублену славу нашої Держави!
Але доки все є так, як є - краще не буде. Буде тульки гірше. І саме тому я прагну змін. І саме тому, я стаю до боротьби.
за те щоб прийшов диктатор? І чим він краще? Де гарантія його благих намірів? Я його навіть не знаю, не знаю що саме ним дрижить, я маю недовіру…маю сумнів що план ваш дієздатній і не гідно рівнятись до козаків, бо я ще не бачив жодного вашого вчинку, який би вас удостоїв такого звання…
Ні хто не дасть вам гарантій благих намірів того чи іншого політика. Чому ви вважаєте що буде краще, якщо нічого не змінити? Чому не маєте недовіри до того, що є? Невже у нас все на стільки добре?
Молдова яскравий приклад, що декілька тисячний натовп не в змозі здійснити переворот, лише тим що захопить держустанови, та будівлі правління…
Лише якщо у них немає плану того робити. Але навіть це вже буде сигналом владі. Навіть ці невеличкі погроми покажуть їм що в країні є народ, а не просто купа електорату, і що з ним треба рахуватися. Чиновники мають боятися.
Козацький дух живе в серці кожного українця, та Геть Усіх тут ні до чого……
Він вже давно вмер. І я підозрюю що ще до 33го. Бо інакше тоді не було б голодомору, був би новий виток національно-визвольних змагань. Але віл в душі українця переміг козака. А після 33го козак перетворився на міліціонера. Мені здається, що зараз, намагаючись розбудити в українція залишки бунтарського козацього духу... ми стукаємо в порожні двері, де вже давно ні хто не живе...
я не маю уявлення як Україні можуть допомогти люди що будують ілюзії, що до відновлення ядерної зброї за декілька місяців (ще й досі не утилізовані відходи від знищеної ядерної зброї, що можна говорити про її створення.. саме через недостатність спеціалістів, техніки ну і звичайно ж коштів…)….
А можуть допомогти ті, хто її продав? Хто позбавив українців єдиного надійного захисту? Вони можуть нам допомогти?
перш за все саме через нереальність вашого «грандіозного» плану, я не збираюсь боротися ілюзіями за міфи...
Але саме головне я недовіряю вашій верхівки… сумно, що хтось хоче просто легким шляхом дібратися до влади...
Так само казали і в 33му. Навіщо боротися? Хто прийде? Ми їм не довіряємо! Навіщо нам це? Краще пухнути зголоду...