Zuzuka
прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"
демократія в українському вимірі переростає в лібералізм, якщо лідер - ліберал.
мде. передивилась навмисне всі програми із Тягнибоком і Свободівцями, які тільки могла знайти. немає там закликів до війни. із вашою позицією,Тягнибок скажевізьми ножа - хліба порізати - то ви подумаєте,що то заклик до різні. в дитячі ігри партія не грається.Шановна, коли ви вже навчетеся гідно програвати? Подібною поведінкою ви ганьбете не лише себе, а й будь-які ідеї які ви підтримуєте.
Я надав чітке посилання. Хто хоче може подивитися і переконатися що брешете саме ви.
а ви впевнені, що всі церкви справжні і Боги істинні? чи хоча частина? вам гарантійний талон показали....Не може бути штучного Бога. Так і не може бути штучної церкви.
я переконаюсь в тому, що є люди, які за своє воювали, а не за героїв.Так. Прийдіть на 9те травня на Червону площу в Москві і ви в цьому переконаєтеся.
а ви і статут читали? а дисциплінарний часом не підписували? чи може розкажете, що є дисциплінарний статут партії Свобода?Свобода сповідує демократичні принципи. Це написано в їх статуті.
Що є демократія?
демократія в українському вимірі переростає в лібералізм, якщо лідер - ліберал.
я бачу, ви прихильник "героя" Сталіна. от і розкажіть нам, де він дів третину українців?Тобто т.як демократія по свой суті є протирічна і не має чітких меж, тому не можна чітко визначити що є демократією, а що ні. Тому будь-хто, хто виступає за демократію - виступає за "невідомо що", яке не має чітких принципів меж і кордонів...