Про НБУ, валютні кредити і інше пов'язане з банками

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Про валютные кредиты

банківська кредитна політика - це банківська кредиткна політика приватного підприємства. і ніякі Ющенки чи Путіни чи навіть Бущі із світами не мають впливу на неї. ЧП - що захотів, те й зробив, аби в межах закону. інша справа - користуватись цим чи ні.

Я с вами спорить по этому поводу не буду.Вы далеки от этого.Скажу только что ставка рефинансирования в Европе около 2-3 %,в США уже скоро будет около нуля,а у нас 15%
Хотя вам наверное это ни о чем не говорит :)

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Про валютные кредиты

де ви бачили 15? давно у банк заходили? кредитів або взагалі не дають або під 46 % і далі.

CHGrey

Rzzevskiy

де ви бачили 15? давно у банк заходили? кредитів або взагалі не дають або під 46 % і далі.

Я думаю что и в партии Свобода нет никого кто знает что такое ставка рефинансирование (как и вы) :lol::lol::lol: И они рвутся к власти.:lol::lol::lol:

Zuzuka

прагну...

ви просто не знаєте фахівців із Свободи, так і скажіть. :D

Zuzuka

прагну...

Василь Павлюк - заступник Голови ВО «Свобода» з економічних питань, при партії існує єкономічна рада, створена із фахівців економічної, фінансової, кредитної, банківської справи.

CHGrey

Rzzevskiy

Василь Павлюк - заступник Голови ВО «Свобода» з економічних питань, при партії існує єкономічна рада, створена із фахівців економічної, фінансової, кредитної, банківської справи.
Уровень ориентировки в экономических вопросах наверное как у вас?Или похуже?

Zuzuka

прагну...

а ви вже мої знання перевіряли? яким чином? дипломи продивлялись? чи іспит провели? от нахаба.

Зверху