Про НБУ, валютні кредити і інше пов'язане з банками

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Про валютные кредиты

ви за свої слова не відповідаєте. ви наїзали на цілу партії, що ніхто нічого не знаєте. масштаби наїздів уявили? самі і люстерко заглядали.
тепер про рефінансування. що воно таке вам відомо? рефінансування - погашення існуючих займів за рахунок нових. ставка рефінансування - це відсоток, які треба сплатити.
зараз ви почнете писати, що я це із гугла тільки но прочитала і тут написала. а от і ні. базова освіта + університетських курс економікі із Боровік і іспит автоматом .

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Про валютные кредиты

ви за свої слова не відповідаєте. ви наїзали на цілу партії, що ніхто нічого не знаєте. масштаби наїздів уявили? самі і люстерко заглядали.
тепер про рефінансування. що воно таке вам відомо? рефінансування - погашення існуючих займів за рахунок нових. ставка рефінансування - це відсоток, які треба сплатити.
зараз ви почнете писати, що я це із гугла тільки но прочитала і тут написала. а от і ні. базова освіта + університетських курс економікі із Боровік і іспит автоматом .

Вы плохо гуглом пользуетесь,а про ваши курсы и освиту и речи нет.

СТАВКА РЕФИНАНСИРОВАНИЯ - ставка, по которой центральный банк представляет кредиты коммерческим банкам по межбанковским ссудам.

Ставка рефинансирования является инструментом денежно-кредитного регулирования, с помощью которого Центральный банк воздействует на ставки межбанковского рынка, а также ставки по депозитам юридических и физических лиц и кредитам, предоставляемым им кредитными организациями.

Zuzuka

прагну...

Уровень ориентировки в экономических вопросах наверное как у вас?Или похуже?
з вашого дозволу, будемо вважати, що це повідомлення було адресовано мені, але ви мене не мали на увазі. фантастика.

я не майстер наводити цитати, а висловлююсь самостійно на основі власних знань, а інет, як відомо, великий смітник. брати цитати з російської вікіпедії дуже розумно. це визначила я по словах "центральний банк", бо тільки в Росії він так називається. тобто ваше визначення зідране, а самі сформулювати визначення ви поки не змогли. тож будемо сподіватись, що коли ви щось з інших питаєте, то хоч самі уявляєте, що воно таке.

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Про валютные кредиты

Правління Національного банку України

Постанова

від 18 серпня 2004 р. № 389

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 вересня 2004 р. за № 1092/9691

2422 Про затвердження Положення
про процентну політику
Національного банку України

Відповідно до статей 25 та 27 Закону
ставка рефінансування — процентна ставка, за якою Національний банк надає банкам на визначений строк кредити рефінансування;
Так лучше?

Zuzuka

прагну...

то ви мені ледве не 2 ставили за знання. тепер вже експертом рахуєте. мінливі настрої, а ставка має бути стабільною, грошенята люблять тишу.

Vlad_S

Скептик

...ставка має бути стабільною, грошенята люблять тишу.
Она нигде и никогда не бывает стабильной - ставка рефинансирования является одним из важнейших инструментов монетарной политики т.к. напрямую влияет на курсы валют и уровень инфляции, поэтому все национальные банки, в т.ч. и ФРС США, пересматривают её достаточно часто...

madwolfa

USA, Midwest

брати цитати з російської вікіпедії дуже розумно. це визначила я по словах "центральний банк", бо тільки в Росії він так називається.
Ну, тут даже я под стол упал. Уважаемые, национализмъ это конечно хорошо и всё такое, но не надо доводить его до терминальной стадии ФГМ. :) (ничего, что "па-русски"?)

Останнє редагування:

madwolfa

USA, Midwest

уровень инфляции, поэтому все национальные банки, в т.ч. и ФРС США, пересматривают её достаточно часто...
Мало того, уровень инфляции с помощью ставки рефинансирования и регулируется (точнее, это является одним из базовых инструментов), увеличивая или уменьшая денежную массу в экономике, т.е. делая деньги более доступными, т.е. дешёвыми (для других банков, которые уже в свою очередь кредитуют экономику) либо наоборот. Ну и курс в итоге плавает по той же причине. Всё правильно ты сказал, в общем.

Останнє редагування:

Vlad_S

Скептик

...брати цитати з російської вікіпедії дуже розумно...
Никто Вам не запрещает опровергать эти цитаты из других, национально-правильных источников :)
...це визначила я по словах "центральний банк", бо тільки в Росії він так називається...
не название, а термин - называться он может как угодно...

Zuzuka

прагну...

у нас в державі він називається національний, ніякого центрального немає. у кожної держави він називається по своєму.

Зверху