ГЕТЬ УСІХ!

Zuzuka

прагну...
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Я лично пропоную : работать , платить налоги , не плеватся на улицах в асфальт , не кидать мусор на тратуарах , не ругатся матом , не пить , не курить и т. д. (тогда автоматически вся страна лучше заживёт :))
приєднуюсь. іще можна почати читать, слухати адекватну музику, їсти здорову їжу і нарешта поважати один оджного і України.

геть усих. я думаю, для початку треба геть усих тих, хто закликає до провокацій. також геть тих, хто був у владі останні років 50, був у комуністичній партії \а це 90% радянских людей/. але працювати тоді нікому буде. і куди тоді цих "всих" подіти? за податки дотаціями годувати? то краще, хай вони самі себе догодують вже, ніж ще піклуватись про них.
 

Andys

New Member
товарищи не гоните. ещо одного геть страна не переживет. мы сможем и собратся и порвать сам чуствую силу и уверенность. что будет со слабыми выйдете на улицу гляньте на стариков. на стариков сваих гляньте - слабые не выживут - поверьте страна на гране. надо давить на тех кто есть через то что им дорого. и только так - только малой кровью. ещо раз повторюс она на гране - хватит революций...
малой кровью не получится никак,
 

Freddi

New Member
Да все знают, что такие псевдо патриоты и герои появляются ближе к выборам. Так что не придавайте слишком мого внимания и значения такого рода акциям. В других странах это делалось годами, а у нас пришел один Корчинский перед выборами и кричит "Геть усіх" а где ты был раньше уважаемый?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Да все знают, что такие псевдо патриоты и герои появляются ближе к выборам.
Ми не йдемо на вибори. І хто ж тоді по-вашому не "псевдо"? Ющенко? Чи може Янукович? Хто?

Якщо ж за цим загадковим "ми" ховається ще хтось, окрім Вас, назовіть їх, будь ласка, тоді нам стане все набагато ясніше.
"Ми" - це Координаційний Штаб Національного Порятунку.

Я лично пропоную : работать , платить налоги , не плеватся на улицах в асфальт , не кидать мусор на тратуарах , не ругатся матом , не пить , не курить и т. д. (тогда автоматически вся страна лучше заживёт
Ви будете працювати, платити податки, а ті подитки йтимуть на поповнення бюджетів українських олігархів. Вони багатітимуть, а країна всі біднішатиме і біднішатиме...

Так кто это ? Что за логика : тот кто сможет отстранить тех кто есть , значит (без разницы о ком речь) - выходит святой и пушистый дядя ?? (партия)
А чи не є те, що людина зможе розробити, зорганізувати і впровадити і життя повалення нинішнього режиму, найкращим доказом того, що вона здатна ефективно керувати? Адже це вам не розповідати солодкі байки на проплаченому ток-шоу...

Для токо что-бы снимать всех , предложите того кто знает как руководить экономикой , социалкой , госструктурами .
Ну ми в 2004му обрали фахівця. Економіста, професіонала, того хто знає як керувати держструктурами. На кожних виборах, будь-яка партія ось уже 20 років розповідає що вона веде команду супер-професіоналів, найкращих управлінців і фахівців! І що? Як вам результат?

Я с вами согласен что много кто плохо и ужастно работает , но предложите конкретно кто сможет лучше (гарантированно)
А хто сьогодні щось гарантує?

Это пятый год правления помаранчевых.Что дальше?
А далі країна остаточно скотиться у прірву, ми повільно, по одному повимираємо, хто від зубожіння, хто від голоду, від холоду, а наша "свята і праведна" еліта з нашими грошима втече за кордон. Але ж така перспектива краще ніж революція, кров, краще ж повільно померти під забором, ніж спробувати щось змінити... Чи не так вважають критики нашого руху?

управленцы с ОПЫТОМ работы так или иначе имеют отношение к нынешней власти. вы хотите убрать всех и поставить неопытных людей???
А якщо ці "управлєнци" з досвідом довели країну майже до банкрутства? То чи не здається вам, що прийшов час їх замінити?

опыт заведования школой, цехом, садиком не в счет. речь идет о гос. постах и должностях.
Скажіть мені, а невже люди народжуються одразу все знаючи і вміючи? Чи десь іще можна здобути досвід, як не на держ. посадах? Чи може хтось з наших президентів чи прем'єр-міністрів на момент його призначення вже мав досвід роботи на аналогічній посаді? Тоді назвіть, будь-ласка "по-іменно".

по фамилиям, пожалуйста, кем эти ребята планируют заменить всех чиновников, гос. служащих и т.п. вплоть до президента.
Шановний, Ви розумієте, що це безглузде питання? Хто і коли роздає подібні списки? Їх не мають навіть партії, що йдуть на вибори, в яких всі місця вже давно проплачені. Навіть після оголошення результатів виборів ніхто не знає точно хто буде в кабміні.
 

Freddi

New Member
Вот вот, гнать нужно всех, в том числе и Корчинсого, а он что не такой как все??? Где он был 18 лет. Активность проявляет только перед выборами. Умеет только языком или какими нибудь выходками - пита расзгомить что-либо отличиться.И скажите мне, что я ошибаюсь...:flex:
 

Zuzuka

прагну...
геть усих. я за! при умови, що і геть тих, хто кричить геть усих. суто для встановлення справедливості.
 
Зверху