ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Марсия

New Member
hed1n.ru, якщо в тебе гівно замість мозку, то тримай його в собі, а не розбризкуй ним по форуму...
Пан Мах куда же вдруг подевалась ваша культура поведения н форуме?А то других любите учить,засыпая фразами "Если заканчиваются аргументы ,переходят на личности"

Вижу,что аргументы закончились.А может их и не было никогда?Просто нес какой то бред типа "Я патриот" не понимая даже смысла этих слов.

МАХ

Active Member
Люди которые переселялись в наши края бежали от УНИАТСТВА и прочей ерунды навязанной ляхами и иже с ними. Может вы забыли от кого Герасим Кондратьев получил землю и права на эти края? Или может забыли для кого и от кого строились слободы на нашей земле?
Бігли як від Ляха так і від москаля… перше переселення українців на Слобожанщину, як не дивно зустрічається в історії при панування на наших землях москалів! Для захисту своїх кордонів від татарських набігів, Московыя власне ы дозволила це робити...... Ви ж спочатку пишете про те що цю територію засиляли українці.. а потім говорите що це етнічно російська територія… де ж логіка? Ще й говорите що ми повинні кланятись росіянам, бо вони колись нам дозволили засилятися в дикому степу…

МАХ

Active Member
Пан Мах куда же вдруг подевалась ваша культура поведения н форуме?А то других любите учить,засыпая фразами "Если заканчиваются аргументы ,переходят на личности"

Вижу,что аргументы закончились.А может их и не было никогда?Просто нес какой то бред типа "Я патриот" не понимая даже смысла этих слов.
Попрохаю вас не апелювати і не звертатися до мене… бо як ви висловлюєтесь я ще малий щоб зрозуміти ваші думки-перли прожитого… правда це все одно що я б вашу думку нівелював би через те що ви жінка і не тямите нічого в політиці:) (в Об’єднаних Еміратах жінкам забороняють керувати машиною, не те що країною… )… або ж сказати що ви вже старі і вам не зрозуміти нове покоління, якому саме і пожинати наслідки вашої неосвіченості… тому я на ваші закидони на мою адресу вже намагаюсь ігнорувати… А ви ж зі своєю антипатією до мене, ще жодного коментаря не написали, щоб не згадати мене і мій вік… сказавши що мої думки хибні бо вік у мене незначний… напевне ви просто боїтесь, що «малолетка», задасть вам запитання на яке, не дивлячись на весь ваш пройдений шлях, ви не зможете відповісти… бо можна проживши життя нічого так і не побачивши і не зрозумівши… а можна все життя переосмислити за дні… (є люди які прожили спокійне життя на одному подиху, копіюючи день за днем, рік за роком… а інші ж побачили дуже багато…) якщо ж ви не розумієте що я пишу, то це не значить що це «бред»… можливо це свідчить або ж про те що ви погано володієте державною мовою, або ж все діло у віці… бо з кожним роком вся складніше вчитися і розуміти, вже не кажучи о перевивченні…. Бо судячи з усього ви так і мислите совковими лозунгами…
Я ж все ж таки звертався до шовінізму, який для мене неприйнятний... до hed1n.ru...

Марсия

New Member
Попрохаю вас не апелювати і не звертатися до мене… бо як ви висловлюєтесь я ще малий щоб зрозуміти ваші думки-перли прожитого… правда це все одно що я б вашу думку нівелював би через те що ви жінка і не тямите нічого в політиці:) (в Об’єднаних Еміратах жінкам забороняють керувати машиною, не те що країною… )… або ж сказати що ви вже старі і вам не зрозуміти нове покоління, якому саме і пожинати наслідки вашої неосвіченості… тому я на ваші закидони на мою адресу вже намагаюсь ігнорувати… А ви ж зі своєю антипатією до мене, ще жодного коментаря не написали, щоб не згадати мене і мій вік… сказавши що мої думки хибні бо вік у мене незначний… напевне ви просто боїтесь, що «малолетка», задасть вам запитання на яке, не дивлячись на весь ваш пройдений шлях, ви не зможете відповісти… бо можна проживши життя нічого так і не побачивши і не зрозумівши… а можна все життя переосмислити за дні… (є люди які прожили спокійне життя на одному подиху, копіюючи день за днем, рік за роком… а інші ж побачили дуже багато…) якщо ж ви не розумієте що я пишу, то це не значить що це «бред»… можливо це свідчить або ж про те що ви погано володієте державною мовою, або ж все діло у віці… бо з кожним роком вся складніше вчитися і розуміти, вже не кажучи о перевивченні…. Бо судячи з усього ви так і мислите совковими лозунгами…
Я ж все ж таки звертався до шовінізму, який для мене неприйнятний... до hed1n.ru...
Что и требовалось доказать-я вам вопрос задала,а вы мне про погоду начали рассказывать.

А ви ж зі своєю антипатією до мене, ще жодного коментаря не написали, щоб не згадати мене і мій вік… сказавши що мої думки хибні бо вік у мене незначний… напевне ви просто боїтесь, що «малолетка», задасть вам запитання на яке, не дивлячись на весь ваш пройдений шлях, ви не зможете відповісти…
Я просто сижу и думаю,в каких же учебных заведениях так молодым людям умеют мозги промывать? Просто секта какая то.

P.S.

Надо действительно менять президента,а то когда у власти такой фанатик находится,ничего хорошего от страны и будущего поколения не ждать.

МАХ

Active Member
Что и требовалось доказать-я вам вопрос задала,а вы мне про погоду начали рассказывать.
Взагалі то в коментарі була відповідь на запитання, ви то зі своїм то життєвим досвідом мали б його віднайти… Є межа! Межа дозволеного… і якщо ж хтось собі дозволяє шовіністично поливати націю лайном… то вибачте і відповідь повинна бути адекватною!
Я просто сижу и думаю,в каких же учебных заведениях так молодым людям умеют мозги промывать? Просто секта какая то...
… думайте, дійсно варто спочатку подумати а потім вже писати…. Скажу лише що моя точка зору змінилася, саме після прочитання історії СССР… я зрозумів за кого нас тримали в тій країні… Але остаточно моя думка сформувалася на кінець літа… саме тоді я зрозумів, що Україна нікому непотрібна як високорозвинену країна… нами маніпулюють великі держави заради своєї ж вигоди!!!...Європа… та муму вони… стара сеньйора зажралась далі вже ж нікуди… на ООН вже всі поклали… чмошнікі вони.. надають кредитів, щоб потім нас у ярма позапрягати… а Німеччина і Франція, поклали на демократію заради власної вигоди, а саме дешевого російського газу… А Євросоюз? Це банальне знищення націй… навіщо? Це американські штучки, бо у них нації як етносу немає, тому вони руйнують інші… подивіться на країни Євросоюзу, вже всі спілкуються англійською… стерті кордони… а значить що й культурні надбання та традиції народів скоро загинуть… і буде одна нація.. Європейці… А з іншого бору Росія зі своїми імперськими амбіціями… ніяк не можуть заспокоїться що їхні діди не довели справу до кінця і не знищіли українців… все казяться, все їм мало… країна займає десь одну сьому, а їм все мало… Осетію і Абхазію напевне на помідорчики (як в анекдоті ) відсапали у Грузії… а от Чечня, дзуськи…. Та й взагалі Україна, це досить потужний ринок збуту, і ресурсна база… та ще й буферна зона між НАТО… Я ж зрозумів, що нам, українцям варто вже знайти свою владу, не проросійську, не проамериканську… І не однократно закликав на форумі до об’єднання навколо однієї мети – створення економічно розвиненої країни - України… (напевне більшість опонентів, або ж не хочуть бачити Україну розвиненою державою, або ж просто сидять на форумі попи….сать… )все починається з малого… я пропонував і пропоную пошук консенсусу, між різними ідеологічно налаштованими громадянинами…
І ніхто не бачить,
І не бачить, і не знає —
Оглухли, не чують;
Кайданами міняються,
Правдою торгують.
І господа зневажають,—
Людей запрягають
В тяжкі ярма. Орють лихо,
Лихом засівають...
А що вродить? Побачите,
Які будуть жнива!
Схаменіться, недолюди,
Діти юродиві!
Подивіться на рай тихий,
На свою країну!
Полюбіте щирим серцем
Велику руїну!
Розкуйтеся, братайтеся!
Чого ж ви чванитеся, ви!
Сини сердешної Украйни!
Що добре ходите в ярмі,
Ще лучче, як батьки ходили.
Не чваньтесь, з вас деруть ремінь,
А з їх, бувало, й лій топили.

Надо действительно менять президента,а то когда у власти такой фанатик находится,ничего хорошего от страны и будущего поколения не ждать.
потрібно міняти все!!! Від президента, до лікаря що бере хабар!... потрібно змінюватись самому!!! Бо міняти шило на мило це не вихід…

Марсия

New Member
Скажу лише що моя точка зору змінилася, саме після прочитання історії СССР… я зрозумів за кого нас тримали в тій країні… Але остаточно моя думка сформувалася на кінець літа… саме тоді я зрозумів, що Україна нікому непотрібна як високорозвинену країна…
Интересно,какие бы вы шедевры начали писать, если бы еще и "Капитал" прочитали?

Zuzuka

прагну...
цікаво, яке відношення має капітал до ВО Свобода? Свобода не любить ні комуністів ні їх ідеологів, ні літературу. цим замилювали очі.

Свободівське мистецтво це наприклад Нахтігаль

hed1n.ru

стебанутый
Скажу лише що моя точка зору змінилася, саме після прочитання історії СССР… я зрозумів за кого нас тримали в тій країні… Але остаточно моя думка сформувалася на кінець літа… саме тоді я зрозумів, що Україна нікому непотрібна як високорозвинену країна… нами маніпулюють великі держави заради своєї ж вигоди!!!...Європа… та муму вони… стара сеньйора зажралась далі вже ж нікуди… на ООН вже всі поклали… чмошнікі вони.. надають кредитів, щоб потім нас у ярма позапрягати… а Німеччина і Франція, поклали на демократію заради власної вигоди, а саме дешевого російського газу… А Євросоюз? Це банальне знищення націй… навіщо? Це американські штучки, бо у них нації як етносу немає, тому вони руйнують інші… подивіться на країни Євросоюзу, вже всі спілкуються англійською… стерті кордони… а значить що й культурні надбання та традиції народів скоро загинуть… і буде одна нація.. Європейці… А з іншого бору Росія зі своїми імперськими амбіціями… ніяк не можуть заспокоїться що їхні діди не довели справу до кінця і не знищіли українців… все казяться, все їм мало… країна займає десь одну сьому, а їм все мало… Осетію і Абхазію напевне на помідорчики (як в анекдоті ) відсапали у Грузії… а от Чечня, дзуськи…. Та й взагалі Україна, це досить потужний ринок збуту, і ресурсна база… та ще й буферна зона між НАТО… Я ж зрозумів, що нам, українцям варто вже знайти свою владу, не проросійську, не проамериканську… І не однократно закликав на форумі до об’єднання навколо однієї мети – створення економічно розвиненої країни - України… (напевне більшість опонентів, або ж не хочуть бачити Україну розвиненою державою, або ж просто сидять на форумі попи….сать… )все починається з малого… я пропонував і пропоную пошук консенсусу, між різними ідеологічно налаштованими громадянинами…
Бедная, несчастная Украина! Ну все вокруг прям ополчились вокруг её...
Где же справедливость?
И если вы хотите "нейтральную власть", то чего поддерживаете Тягныбока, он же за ЕС и НАТО!

Зверху